Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@RenKa33 nojo…mně už je taky 30..jen s tím rozdílem, že bych zatím ráda aspon to jedno miminko…trochu jsem to nechávala všechno na později kvůli škole, práci, bydlení, svatbě..a najednou mi začaly tikotak hodiny..
..ale tak snas ani ta 30tka není ještě úplně tragická
@mimis86 to moji sestřenici řekli, že jinak než uměle to nepůjde, tak si řekli, že si dají pauzu, aspoň našetří… a za pár měsíců má termín ![]()
@Martulka23 já to poznala cca 5 dní před MS, že jsem těhu a i test to potvrdil, takže ještě chvilku
@mimis86 já mém ještě 4 roky nahoru a po kyretáži jsem teď řešila s doktorkou věk. Prý mám být v klidu, že to je naprosto v pořádku, že v tomto věku se rodí teprve první děti. Tak buďme v klidu ![]()
Ahoj muzu k vam? my se snažíme o druhé, malý bude mit v květnu tři
papam listovku a merim BT treti cyklus ted jinak se snažím to „neresit“ což moc nejde
dnes jsem 7DC
@wewerka111 ahoj, tak to obdivují. BT jsem zkoušela měřit necelý rok zpět a nedávala jsem to…Ať to vyjde ![]()
Dobré ráno holky, já ani nevím, jak se BT měří ![]()
Jinak jsem zkoušela tento měsíc i poznat ovulaci dle čípku, co jsem takhle četla na netu, jak by měl vypadat atd…a upřimně? Jak jsem psala, ovu poznám dle silných bolestí v podbřišku, na vaječnících a čípek jsem stejně nerozeznala, zda je měkký nebo tvrdý
v leže mni přišel, že je nahoře, že bylkrátkej a když jsem se postavila, tak byl zase dole a normálně jsem na něj dosáhla,…jsem v tomto asi ještě hooodně nezkušená ![]()
Každopádně chápu, že když to potom nejde, tak je z toho člověk na prášky a snaží se zkoušet všelicos…
@Martulka23 To jsem taky zkoumala ale po pár dnech jsem se na to vykaslala
Taky mám ovu hodně bolestivou, takže nemusím nic zkoumat, jen už jsem chtěla vyzkoušet všechno ![]()
@Martulka23 ještě pár dnů vydrž!
…budeš pak zkoušet testovat před MS?? Jinak ke zkoumání čípku jsem zatím nedospěla…četla jsem o tom v několika diskuzích, ale myslím, že bych z toho určitě nebyla moudřejší ![]()
@RenKa33 tak pokud jsi ty i manžel zdraví, tak 34 je pořád supr věk! Já jdu v únoru na kontrolu, tak třeba pak budeme chytřejší ![]()
@mimis86 Já nevím,..bojím se, abych nebyla zklamaná
V prvním těhu jsem též testovala před termínem a na testu sem mi tenkrát objevil duch, ale fakt pouhým okem nezaregistrovatelný…no a pak jsem to nedostala a čárka sílila a bylo to jasné ![]()
Ale to víš, že to asi nevydržíma udělám ho určo dva dny nebo den předem
Akorát pak budu ale naštvaná, když se fakt nic neukáže
…Nevím, já tomu moc nedávám,…já si totiž vzpomínm, že když jsem byla těhotná naposledy, tak jsem to poznala i dle toho, že mě před ms nebolely vůbec prsa a že jsem vlastně neměla ani ovu… ![]()
A taky jsem si říkala, jak vypnu, nebudu na to myslet, nebudu lézt na emimino a číst si různé diskuze a dělt si falešné naděje
Jenže při mojí práci to fakt nejde… ![]()
Dělám recepční v hotelu a jakmile má člověk dlouhou chvíli, tak tu slídím ![]()
@Martulka23 Já tomu testování taky nedokážu odolat
..1.DC si řeknu, že na to kašlu a počkám, až když to třeba náhodou nedostanu, ale pak stejně už 10. den po OVU čůrám na testy
.