Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
936
15.1.17 19:40

@RenKa33 nojo…mně už je taky 30..jen s tím rozdílem, že bych zatím ráda aspon to jedno miminko…trochu jsem to nechávala všechno na později kvůli škole, práci, bydlení, svatbě..a najednou mi začaly tikotak hodiny.. :lol:..ale tak snas ani ta 30tka není ještě úplně tragická

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
15.1.17 19:50

@mimis86 to moji sestřenici řekli, že jinak než uměle to nepůjde, tak si řekli, že si dají pauzu, aspoň našetří… a za pár měsíců má termín :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
15.1.17 20:01

@Martulka23 já to poznala cca 5 dní před MS, že jsem těhu a i test to potvrdil, takže ještě chvilku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
15.1.17 20:06

@mimis86 já mém ještě 4 roky nahoru a po kyretáži jsem teď řešila s doktorkou věk. Prý mám být v klidu, že to je naprosto v pořádku, že v tomto věku se rodí teprve první děti. Tak buďme v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3254
15.1.17 21:11

Ahoj muzu k vam? my se snažíme o druhé, malý bude mit v květnu tři :D papam listovku a merim BT treti cyklus ted jinak se snažím to „neresit“ což moc nejde ;) dnes jsem 7DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
15.1.17 21:14

@wewerka111 ahoj, tak to obdivují. BT jsem zkoušela měřit necelý rok zpět a nedávala jsem to…Ať to vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
16.1.17 07:22

Dobré ráno holky, já ani nevím, jak se BT měří :D
Jinak jsem zkoušela tento měsíc i poznat ovulaci dle čípku, co jsem takhle četla na netu, jak by měl vypadat atd…a upřimně? Jak jsem psala, ovu poznám dle silných bolestí v podbřišku, na vaječnících a čípek jsem stejně nerozeznala, zda je měkký nebo tvrdý :D v leže mni přišel, že je nahoře, že bylkrátkej a když jsem se postavila, tak byl zase dole a normálně jsem na něj dosáhla,…jsem v tomto asi ještě hooodně nezkušená :D
Každopádně chápu, že když to potom nejde, tak je z toho člověk na prášky a snaží se zkoušet všelicos…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
16.1.17 07:32

@Martulka23 To jsem taky zkoumala ale po pár dnech jsem se na to vykaslala :lol: Taky mám ovu hodně bolestivou, takže nemusím nic zkoumat, jen už jsem chtěla vyzkoušet všechno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
16.1.17 08:11

@Martulka23 ještě pár dnů vydrž! ;)…budeš pak zkoušet testovat před MS?? Jinak ke zkoumání čípku jsem zatím nedospěla…četla jsem o tom v několika diskuzích, ale myslím, že bych z toho určitě nebyla moudřejší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
16.1.17 08:13

@wewerka111 :mavam: ahoj..a jak dlouho se snažíte o druhé??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
16.1.17 08:14

@MeganB takže jim to nakonec šlo samo přirozeně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
16.1.17 08:18

@RenKa33 tak pokud jsi ty i manžel zdraví, tak 34 je pořád supr věk! Já jdu v únoru na kontrolu, tak třeba pak budeme chytřejší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
16.1.17 08:46

@mimis86 Já nevím,..bojím se, abych nebyla zklamaná :( V prvním těhu jsem též testovala před termínem a na testu sem mi tenkrát objevil duch, ale fakt pouhým okem nezaregistrovatelný…no a pak jsem to nedostala a čárka sílila a bylo to jasné :)
Ale to víš, že to asi nevydržíma udělám ho určo dva dny nebo den předem :D Akorát pak budu ale naštvaná, když se fakt nic neukáže :D…Nevím, já tomu moc nedávám,…já si totiž vzpomínm, že když jsem byla těhotná naposledy, tak jsem to poznala i dle toho, že mě před ms nebolely vůbec prsa a že jsem vlastně neměla ani ovu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
16.1.17 08:49

A taky jsem si říkala, jak vypnu, nebudu na to myslet, nebudu lézt na emimino a číst si různé diskuze a dělt si falešné naděje :D Jenže při mojí práci to fakt nejde… :zed:
Dělám recepční v hotelu a jakmile má člověk dlouhou chvíli, tak tu slídím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
16.1.17 08:57

@Martulka23 Já tomu testování taky nedokážu odolat 8o :oops:..1.DC si řeknu, že na to kašlu a počkám, až když to třeba náhodou nedostanu, ale pak stejně už 10. den po OVU čůrám na testy :oops: :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí