Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Abi2025 Tak co, jak to jde v práci? Neboj, přijde to určitě co nejdřív. A až se ti to nebude vůbec hodit. Jedete někam na dovču? My jsme před třemi týdny objednali last minute letenky do Španělska a dneska mám první pozitivní mamatest, který nevypadá jako duch.
Držím ti palce, aby to dopadlo co nejdřív!
@baru1525 píše: Více
Moc děkuji Baru. V práci je to lepsi než to vypadalo ráno, tak snad si vše sedne…
Nene nejedeme, až v létě a to snad už budu těhotná
dneska jsem 5 dpo.
Ukaž testík a jaky jsi dpo? ![]()
Tak jsem dneska byla u doktorky a ta mi potvrdila, ze ovulace probehla nekdy vcera vecer
sex jsme meli take vcera vecer, tak se modlim, ze to treba snad uz vyslo ![]()
@Abi2025 tak já dnes po práci celkem k. o.😂 🙈 děti přišli po prázdninách rozbité 😂 😂 Brečení, vztekání a samé takové radosti 😂 🙈 pár dni potrvá než si zase zvyknu😅
@Petule155 píše: Více
Joo dnešek byl náročný i u nás, po práci jsem běžela do školky, tam slzy že to bylo dlouhý a odpoledne uteklo jako voda, jediné pozitivum že usíná brzy, ve školce ji zatím nejde usnout ![]()
Co ovulka blíží se?
@bonsaj493 Tak to jsme na tom dost podobně
jak to zvládáš? My máme za sebou všechna vstupní vyšetření v CAR, vše v pořádku. Pozitivní test jsem nikdy neměla ![]()
@_Rasokulicka_ píše: Více
Jsou lepší a horší chvíle. Myslím to tak, že v těch lepších jsem smířená s tím, že to prostě nejde, v horších mi je fakt bídně
. Nesu to těžce. A ještě jak do toho pořád přichází nějaké zdravotní problémy
. Zatím jsme se teda snažili každý cyklus, ale nebaví mě, že se musím soustředit i na jiné problémy
. A máte v plánu nějaký další postup?
@Abi2025 dneska jsem 12 nebo 13DPO a čárka za mě furt slabší než bych chtěla
mamatest celkem ok ale dr.max jen lehce viditelná. Uvidíme teda, co dál. Kdy máš v plánu testovat?
Dneska bych mela byt 5dpo, takže bych chtela 9dpo, uvidime, minule jsem mela slabou čárku už 8dpo ale nechci se na to upínat. Kéž by se to povedlo. ![]()
A dostat to máš kdy? To bude rozhodujici ![]()
@Abi2025
Právě už kolem toho 9 - 10 DPO. Mám krátkou LF a doktor mi nechce předepsat progesteron
Několik cyklů jsem se to snažila prodloužit doplňky, takže termín MS docela kolísá. V průměru to ale dostávám těch +- 10 DPO.
A jsi si jistá ovulací?
Ja jsem zvědavá na mě, trochu pobolívá podbrisek, ale nechci se na nic upínat ![]()
@Abi2025 jsem, 24.12. jsem měla pozitivní ovu test. Dívala jsem se ale na fotky testů z biochemka a tento test je o dost silnější. Takže nezbývá než doufat
Držím palce, ať za pár dní máš dvě čárky! Dej potom vědět ![]()
Ja chci vidět test ![]()
Noo dneska koupím test, ať mam doma na víkend
![]()
@Abi2025 píše: Více
Ja jich mám 9 tak sem zvědavá ale chci testovat az v sobotu ![]()
@zizalka24cz píše: Více
Tvl 9😀 tak snad to vydržíš, a dostat to máš kdy?
Nějaké příznaky?