Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslim, ze u 3 ze 4 tehotenstvi jsem mela nidacni krvaceni. Ale nidacni bolesti si nevybavuju.
U druhého těhotenství jsem nidační krvácení měla. Bolest naprosto žádná.
Ja jsem ovulaci citila po prvnim porodu. Mozna i po druhem, ale to si nejsem jista. Pred prvnim tehotenstvim, po tretim a ctvrtem porodu urcite ne. Ovulacni bolest byla docela neprijemna. Ale nidacni jsem nemela ani po tom druhem otehotneni, i kdyz nidacni krvaceni tehdy bylo.
Nidační bolest byla pro mě stejná jako ovulační, akorát jsem ji cítila jakoby „hlouběji“. Ale pouze u prvního otěhotnění (se synem). U druhého otěhotnění (dcera), jsem necítila ani jedno…
![]()
Doplnění: časově to bylo asi týden po prvním dnu snažení… tímto se omlouvám všem, co to nemají tak snadné… a co se té bolesti samotné týče, byl to takový tlak a jakoby divné pálení… člověk by si to nejraději poškrábal, ale nejde to a taky nešlo najít úlevovou polohu. Trvalo to ale jen asi půl dne, pak ani nevím jak a bylo po všem. Další dny nic, a obešlo se to u mě bez špinění.
Zdravím!
Chci se zeptat, jakou bolest jste pociťovali při nidaci? Jak byste ji popsali? A kdy jste ji zhruba měli?
Děkuju.