Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rok 2024 se chýlí pomalu ke konci a začíná nový rok, nové začátky a nové naděje na snažení o vytoužené miminko ❤️ ❤️
Kdo se taky,, zúčastní "?
Ja se pridavam
tenhle rok uz to nestiham ![]()
Na dceru jsem cekala dlouho, takze jsem si myslela ze podruhy to bude jednodussi ale jsem snad jeste vydeptanejsi nez poprvy.
@Anastaria.mahan tak tohle máme stejně, když jsem myslela, že druhé bude rychleji, tak jsem se pěkně pletla..
U syna to trvalo 1,5 roku, kdy jsem ale asi jen 8-9 měsíců měřila BT a nebrala žádné vitamíny..
Teď jsem měřila BT, testovala OT, brala vitamíny na podporu a spíše mi to nadělalo v těle paseku
@Anastaria.mahan @Verule.Berule Taky tak, druhé trvalo o čtvrt roku déle a snažili jsme se více a víc jsme ho i chtěli (přeci jenom už člověk ví do čeho jde). Navíc mi příjde, že s každým dítětem se mateřská láska násobí. ![]()
Ahoj všem, také se přidávám. Vypadá to, že mi začíná poslední cyklus tohoto roku a po té době pochybuji, že zrovna on bude ten vítězný
Každopádně všem nám přeji, aby byly dvě čárky pod stromeček a název skupiny se změní ze snažení na termín porodu ![]()
@Verule.Berule píše: Více
Ja jsem ani necekala ze to bude rychlejs, spis ze se nebudu tak nervovat a mit spptrebu TT v desitkach ![]()
@Anastaria.mahan u mě právě v okolí většina žen otěhotněla skoro na první dobrou, když se snažili o druhé
@Verule.Berule přidávám se ♥️ tajně doufám ze to ještě vyjde ale z dnešním výsledku nejsem vůbec moudra kdyby tu náhodou byl někdo kdo se vyzná v lab. Výsledcích rada si nechám poradit. Paní doktorka ma dovolenou…
Všem držím palečky
![]()
@Martinka432 A co mělo být záměrem?
Já z toho vidím akorát to, že jsi ve fázi, kdy dorůstá vajíčko dle toho komentáře a podle mezí jsi v normě.
Někde mezi folikularni a ovulacni fazi.
@Verule.Berule ja kolem ted zadny tehotny nastesti nemam, to uz by me hrablo uplne. Jako mam rodicak do listopadu, pak prinejhorsim jeste pracak kdybych byla tehotna ale nejvic me stve ta nejistota, ze vlastne nevim kdy a jestli vubec to klapne.
@Denise.H poslala me na ne dr po clostilbegytu a rikala ze dle utz si není jista jestli ovulace byla či bude
@Martinka432 Myslím si, že spíše bude, ale doktor nejsem. Mohu ti jenom držet palce! ![]()