Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, všem vám přeji, ať se co nejdříve zadaří a nejpozději na příští Vánoce držíte svůj malý uzlíček v náručí ❤️ ✊
Ahojky holky, taky bych se k vám rada přidala
snažíme se o druhé. Minulý měsíc SP, na jaře ZT, dnes bych měla den porodu 🥲 snad bude další rok šťastnější než tento 🙏🏻 všem přeji hodně štěstí a šťastné konce 🫶🏻
@Ladyanyz příští rok prostě musí být tvůj ❤️ ❤️ do třetice to vyjde 🍀 🍀
Jaký ovulační testy byste mi doporučily? Už je to nějaký ten pátek, co jsem testovala. Který má hodně barviva je spolehlivý?
Za mě nebyl špatný Abfarmis, ale nemají ho všude
Jinak těhotenský, pokud vůbec použiji, tak to bude Mamatest proužky, nikdy mě nezklamaly.
@Denise.H ty jo, a zrovna mamatesty delat docela pravidelne falesne pozitivni. Za me nejvic barvi a i s dcerou mi ukazaly prvni Adiel.
Ovulacni pouzivam ty uplne obyc od dr maxe.
@Anastaria.mahan Já třeba na mamatesty nemám jedinou výtku. U obou dětí, když se zadařilo, tak byly krásně brzy vidět a naopak jinak sněhobílé a to jsem spotřebovala hodně krabiček s odstupem pár let. Recenze taky nejsou špatné, ale tvé osobní zkušenosti nerozporuji. ![]()
Ale taky si myslím, že jsem nikdy neměla biochemko. Buď se po měsících snahy zadařilo nebo nic.
Ahoj holky, taky se přidám..🙂 ještě by mi měl vyjít jedna ovu teď pred Vánocemi, vychází mi predikce na stejný den jako před 3 lety, z toho máme teď dvouletaka, tak jsem zvědavá. Držím všem moc palce 🙏🏻 ![]()
@Briza5 píše: Více
Me to vychazi na stedrej den
ale 3 dny pred jedem na hory, a na stedrej den jsme u tchyne v oddelenych loznicich takze to vidim spis na leden
@Anastaria.mahan já měla v listopadu posunutou ovu o týden, manžel byl i v té době pryč, tak jsem to měla s načasováním podobné. A délka cyklu pak tím pádem 36 dní
ale třeba se ti taky teď o pár dní posune a vyjde to akorát po návštěvě😁 🤗
@Briza5 Ja mam „bohuzel“ cyklus jako hodinky
prumerne 13-15 DC ovulaci a uderem 29.dne ms.. daly by se podle toho ridit hodinky. Jediny zpozdeni jsem mela tehotna… ale i tak je mi to prd platny. A to jsem zkousela i B6 na prodlouzeni lutealky ale nic.
@Anastaria.mahan tak aspoň víš, že to vše funguje a s čím můžeš počítat. 😁 Já mám cykly 27-33 dní, většinou kolem 31. To je pak dlouhé čekání😴 ještě když se to takhle posune. A ještě jsem měla asi dva anovulaky, samozřejmě hned po tom, co jsme si řekli, že to zkusíme 😃 🙈
@Briza5 píše: Více
Klasika
ja jsem teda zacala hned merit btt a ovul testy ale skoro bych ani nemusela.
Ted jsem nainstalovala premom apku a s tou jsem hodne spokojena, protoze je tam ulozeny fakt pekne vsechno. Ale vis co me nejvic stve? Ze vis, ze delas vsechno spravne, mas ovulaci, vsechny vitaminy a stejne to nicemu nepomuze
@Anastaria.mahan A jak dlouho se snažíte?
Jinak jsem muže pověřila koupí těch ovul. testů po cestě z práce, tak snad něco kloudného z lékárny přinese. ![]()
Ovulaci bych měla mít zítra dle toho, jak to bylo před porodem tj. 16 DC, tak uvidíme. I když hlen na to zatím úplně nevypadá a bt teď měřím teprve pár dní a zase dost spolehám na to, jak to bývalo.
@Denise.H ted chvili, od srpna takze ted bude patej cyklus… ja nevim, jsem si asi predstavovala ze bude hop na kravu a je tele ![]()