Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8626
8.12.24 21:28

@Elens Držím palce, ať je rok 2025 tím šťastným!
Snažíte se asi už dlouho a musí to být těžké, když si člověk dělá opakovaně naděje a ono to nevyjde. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
8.12.24 21:34

@Elens ano, to je možné ☺️ začínali jsme se tehdy snažit od listopadu 2019 a zadařilo se v březnu 2021 a celou dobu jsem tady tehdy byla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.12.24 21:39
@Denise.H píše: Více

Děkuji :srdce: a taky moc fandím každému tady kdo si přeje stát se maminkou :srdce:
Já už maminkou jsem, ale bývalý manžel hledal štěstí u jiné ženy, chtěl další dítě a když to tak dlouho nešlo, tak hledal rozptýlení jinde, jeden bolestivý potrat nás odcizil už navždy.
S novým partnerem se už dlouho nedaří a ten děti nemá a moc si je přeje, stejně jako já. Moc doufám, že už brzy budeme rodina. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
8.12.24 22:05

Ahojky, přidám se :)
Sledovala jsem letošní skupinku celý rok, přestože jsem v 1/24 měla testík pozitivní a v 9/24 se mi pak narodila dcerka. Snažení bylo od 10/23.
A protože bych ráda ještě jedno miminko, ideálně věkově co nejblíž, navíc nejsem nejmladší, chtěla bych otěhotnět znovu do léta/25 :andel:
Zatím piju kontryhel a čekám na obnovení cyklu, krabička ovuláků už čeká na leden :dance:

Držím nám palce :kytka:!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.12.24 22:05
@Verule.Berule píše: Více

Teda tak to je hezké zase tě tady potkat. Ja jsem od te doby ještě neotehotněla s uspěšným koncem, když se zamyslim nad tim že to bylo uz někdy v roce 2020 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
8.12.24 22:13

@Elens co jsem tak četla výše, tak jsi psala, že už jedno dítě máš, před těhotenstvím s ním nebyl problém? Nebo taky byl potrat/ zamlklé těhotenství?
To mě mrzí, že ti to cca 5 let nevychází, ale věřím, že rok 2025 bude u tebe zlomový a bude zdárný konec ❤️

Jak máš staré dítě a kolik ti je let?
Já budu mít v únoru už 35let, takže lepší už to nebude co se týká kvality a množství vajíček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
8.12.24 22:15

@Žanda-Panda téééda, tak to budu držet palce, ať Ti vyjdou tvé plány a máš dítka věkově kousek od sebe ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
8.12.24 22:36

@Verule.Berule
Děkuji :dance:

Máme ještě syna 8 let. Kéž s otěhotněním nebude potíž, protože je mi už 35 a manželovi 47, mívala jsem dlouhé cykly, migrény, časté špinění, bolesti způsobené nejspíš niché v jizvě po sekci a jako bonus nyní po porodu prolaps. Ještě jsem nebyla na kontrole po 6N, ordinace gyn. je v rekonstrukci a k zástupu nechci, střídají se tam i muži a to nezvládnu. Takže jdu k dr v lednu pro požehnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vyzvědačka
8.12.24 22:42

Všem přeju hodně štěstí. Já už mám splněno nad plán, ale nějak se nemůžu smířit s myšlenkou, že jsem na konci cesty. Tak tu budu šmírovat, ale v roce 2025 si dám pauzu. Tak třeba v roce 2026. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12
8.12.24 22:49

Před prvním těhotenstvím jsem to nikdy neřešila, otěhotněla jsem neplánovaně :nevim: je mi 30 let a dítě má 7 let. Myslím že čas ještě mám, ale trpělivost už moc ne. :D
Jsi moc milá, kdyby to tak bylo, skakala bych do nebe radostí. Ale každá tady se dočká brzy svého štěstíčka.
Ale těch 35 bych brala s uplnym klidem, je na to idealni čas právě teď se snažit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8626
8.12.24 23:08

@Elens S těmi vztahy to je asi jak se říká: Co nás nerozdělí, to nás posílí. :nevim:
Ale věk ti závidím, taky bych chtěla mít 30. :mrgreen: Máš dost času na snažení se. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8626
8.12.24 23:13

@Žanda-Panda Takový mládě máš doma a už tu šmíruješ? :lol:
My chtěli malý rozestup mezi 1. a 2. dítětem a nakonec jsem byla ráda, že se druhé narodilo „až“, když prvnímu byl rok a 3/4. Z 1. dítěte se totiž mezitím stal hyperaktivní rarach. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
9.12.24 00:03

@Elens tak to jsi ještě,,mladý ucho " ( ber prosím s nadsázkou :mrgreen: ), takže možnost ještě x ( možná i xy) let ke smažení ☺️
Známá takto měla 14 letého syna, když se jí narodil druhý vymodlený syn ( jiný tatínek) a do roka měla překvápko na TT a za pár měsíců další dítko na světě ☀️

Věřím, že se všechny dočkáme, i když s některými si osud zahrává a musí projít složitou cestou :srdce: Z každého pozitivního TT se vždy raduji, i když kolikrát tiše závidím, ale míč to holkám přeji ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
9.12.24 00:04

@Vyzvědačka kolik máš děti a jak staré? ☺️ ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vyzvědačka
9.12.24 00:28

Mam 3 deti. Syn 22 let a 2 dcery dva a čtvrt a 2 měsíce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex