Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vladuska36 no tak to je taky dobrej masakr..
7 let?? Já se snažím věřit tomu, že až se jednou zadaří, tak se tyhle vzpomínky přebijou
na první holčičku jsem taky čekala rok a půl na třetí pokus, než se zadařilo, takže si říkám, že teď by to mohlo být opět jako předtím, do třetice všeho dobrého ![]()
Holky, to je hrozné jak si čtu vaše zkušenosti
. Neznám to, nedokážu se do toho vžít. Je mi líto, co všechno jste si musely prožít. Máte můj obdiv. Neumím si představit tohle podstoupit a doufám, že mě takové zklamání nečeká
. U nás to je teprve druhý cyklus snažení, netrpělivě čekáme na ovulaci… A děti ještě nemáme, manželovi bude 36, mě je 26. Ten první cyklus jsem nevydzela a testovala brzy (nevěděla jsem kdy mi dojde MS, měla jsem předtím tělísko osm let a při tom jsem MS neměla), nasbírala jsem plno duchů, ale nic z toho nebylo, MS přišla 15 dpo
.
Příspěvek upraven 13.12.24 v 17:58
@Aerial girl jo jo je to už sedm roků a pořád mě při té vzpomínce prostě smutno. Já mám syna to moje 14 toho mám z předešlého manželství ten byl ani nevím jak. Ale teď manželem jsme na naší princeznu čekali pět roků pět roků než se to těhotenství udrželo. Dokonce jsme podstoupili i třikrát IUI. A po posledním potratu který byl v létě 2021 jsem řekla že chci na chvíli pauzu pak jsme na začátku roku 2022 začali řešit svatbu začala jsem brát vitamíny a pít čaj no a najednou byl květen a menstruace se nedostavila. No a teď mi tady skáče a běhá skoro dvouletá cácora 😁 😁
@Aerial girl právě vloni v srpnu jsem si nechala dát tělísko že jsme si řekli že už mimi ne ale teď jsme se nejsk bavili a právě jsme si řekli že v lednu pujde tělísko ven a zkusíme ještě jedno mimi tak uvidíme jak to půjde. Už sem si objednala čas a v lednu koupím vitamíny a uvidíme
@bonsaj493 nebylo to jednoduchý já přišla celkem o 4 Mimi. Manžel mi říkal že mě obdivuje že to tak zvládám. Musela jsem už kvůli synovi ale spíš sem to na sobě nedávala znát. Každá strata mě vzala hrozně. A právě když to bylo po 4 v tom létě 2021 tak sem řekla už ne! Ani o dceru jsme se nesnažili jako že snažili. Nic jsem nehlídala jen jsem brala ty vitamíny a pila čaj říkala jsme si že to neuškodí. No a nejednou to vyšlo 😁
@Vladuska36 to je právě ono, kdyz jsme se snažiili o první dítě, přišla jsem o 2 mimi a kdyz jsem byla už naprosto zdeptaná a dali jsme si „pauzu“, přišla dcera. A to bylo naprosto neplánovaně ještě asi 5.den menstruace🤨 dodnes to nechápu..
Ahojte holky, tak se taky přidávám sem k vám. Jak to tady pročítám, je mi z toho smutno a doufám, že se všechny brzy dočkáme výsledku❤️. My se s přítelem pokoušíme teď 6.měsíc. Já mám 23 on 30. Nevím jestli tady najdu nějakou stejně mladou holku, ale ráda si popovídám. Momentálcě jsem 1DC, ovulaci očekávám kolem silvestra, tak jsem zvědavá.
@Aerial girl přesně tak. Když sem zjistila že jsem těhotná byl to šok ale byla jsem i šťastná. A moje první myšlenka byla aby hlavně vešla do šatů které jsem u měla doma na svatbu 😁 těhotenství jsem zjistila v květnu a vdávala jsem se v červenci a už když jsem ty šaty kupovala tak jsem je měla akorad😁 ale vešla jsem se a i pak další den jsem zvládla celý den být na nohou až do 4hod do rána 🤣 🤣
Akorád další den jsem měla nohy jak konve a musela jsem celý den prosedět s nohama nahoře 🤣 🤣 🤣
@Téra10 mne je 26, jestli to beres jako stejnou mladost
kdyz jsem otehotnela s prvnim, bylo mi taky 23. drzim palce:))
@Téra10 já jsem o 13 let straší ale pořád jsem mladá 🤣 🤣 na to kolik mi je tak se na to necítím. Pokud mě Teda nechytnou záda to si pak přijdu minimálně na 100 let 🤣 🤣 🤣 🤣
Jejda holky🙈 já to nemyslela nijak zle, že kohokoliv staršího bych nepovažovala za mladého🙈 mám většinu kamarádek 30+ a naopak si s něma rozumím mnohem víc než se svým věkem. Jsem to napsala a nepromyslela🤣 Omlouvám se, mohlo to vyznít nehezky.
Mě jen zajímalo, jestli je tady někdo věkově ke mně. Podle komentářů výš jsem totiž nikoho neviděla.
@Téra10 taky si rozumím se staršími, manžel je ode mě starší o 9 let a nejlepší kamarád o 15
. Taky jsem si vždy rozuměla s kamarádkami mamky víc než se spolužačkami
.