Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Téra10 na prodloužení LF je prý výborný drmek. Mám ho doma taky, ale zjistila jsem, že ji mám dostatečně dlouhou (14 dní, 15. den příchod MS), tak ho vůbec nepotřebuju
.
@bonsaj493 ano, ano, četla jsem. Musím dostudovat ale zdá se mi, že se bere až po ovulaci. Tak možná vyzkouším.
@Téra10 to dávkování je uváděno různé, nejčastěji jsem četla 1× denně před ovulací, po ovulaci 2×
.
@Anastaria.mahan To jsem zkoušela minulý měsíc a bylo z toho nejspíš biochemko. Pokračuji v tom dál, tak uvidíme
@Týnka 44 Ahoj, promiň nevšimla jsem si upozornění
No ano injekci mi pichla sestra den předem cca kolem 10 ráno a na IUI jsem byla objednaná další den až 13:30 prý aby to působilo aspoň přes 24h že jinak to má snad působit až kolem 30h před zákrokem tak nevím jestli u Tebe aplikovali tu samou a nebo máš možná nějakou u které nemusí být ta doba působení tak dlouhá…
Každopádně teď už to máš za sebou tak se poděl o pocity a dojmy ![]()
Já jsem to netestování vydržela
né vždy to bylo za tu dobu lehké protože ty hlodavé myšlenky jsou děs
ale po tom co jsem četla, že ta injekce působí v těle i deset dní a může ukazovat falešný pozitivní test, jsem se jen utvrdila v tom že počkám až do kontroly…Zítra jsem objednaná na 8 h na krev tak tam poletím hned po noční a na 9:30 mám konzultaci s doktorem tak Ti večer napíšu jak jsem dopadla…
jo a ještě jak se cítím? no… momentálně divně… ale to budou asi už nervy z toho zítřka tak mám stáhlý žaludek a nechuť k jídlu ale jinak nepociťuju nic zvláštního oproti minulému týdnu kdy mě pobolívalo a pichalo v podbřišku tak nevím… ![]()
No ale Tobě teď přeju ať se vše vyvíjí jak má… budeš to mít teď taky dlouhé ty dny do kontroly
ale hlavně žádný stres a musíme věřit a doufat v ten nejlepší výsledek ![]()
Tak zatím pá, ozvu se… ![]()
Ahoj holky:)) musim se o to podelit, protoze jinak me asi trefi ![]()
@žínka_lesní nádherná čárka! Připomeň kolik jsi dpo?
moc gratuluji k vánočnímu dárku
.
@žínka_lesní Krásná!
Tak vidíš, že to jde…prý by se musel stát zázrak…haha ![]()