Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
190
19.12.24 08:18

Dekuju vsem! :srdce: hlavne za to, ze jste mi potvrdily, ze to taky vidite :mrgreen:

@bonsaj493 ja si nejsem jista, nemerila jsem teplotu nebo tak, podle aplikace jsem mela ovulaci 6.12., posledni menstruace zacala 17.11., dneska jsem mela prvni den zpozdeni. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
19.12.24 10:38
@Paya58 píše: Více

Ahoj, moc držím palce, ať to dobře dopadne. Určitě dej vědět, jsem napnutá :D No já jsem se raději ujistila u toho svého doktora a potvrdil, že je to v pořádku. Že před tím na plánovaný styk jsme to zkusili dopředu a nic a teď že to tedy píchneme až ten den. Nicméně, když jsme tam včera přišli, opět jsme šli k tomu druhému doktorovi, ne k tomu našemu a hned ze startu mi řekl, že nám vrátí peníze, nebo si je tu můžeme uložit na příště. Partner nemá ideální spermiogram, ale to jsme věděli a věděl to i on. V pondělí mi sám řekl, že je dobré zkusit 3× IUI, že se tělo tak nějak nastartuje a když nic, tak IVF. Včera tam přijdem a on spustí tohle. Úplně mě rozložil v tu chvíli. Tak jsem se ptala, jestli to IUI teda provede, nebo co. Tak prý jo, když to teda chci, ale ať od toho nic nečekám, že to určitě nevyjde. A když, tak že můžu potratit, že bude defektní embryo a že to pak budu nést ještě hůř. No to už jsem brečela a nechápala, proč mi říká takové věci před zákrokem. Moc dobře s partnerem víme, jaká je šance při IUI, s naším doktorem jsme to probrali detailně. Nečekám od toho zázraky, ale mám lepší pocit, že se prostě něco děje. No, toho doktora už nechci nikdy vidět. Ještě nám tam povídá o partnerovo spermiogramu, jak není dobrý, doporučil protein na cvičení a že on už ho brát nemusí, že má testosteronu dost a že maj dětí dost, že už manželka řekla stačí. To prostě člověk v takové situaci úplně nechce poslouchat. No šla jsem na zákrok úplně rozložená, ubrečená a znechucená. Ale sestra je tam naprosto vynikající a dala mi pak psychickou podporu, kterou jsem teda nějak mylně očekávala od toho doktora. Tak teď budu čekat. Jsou Vánoce, období zázraků, tak třeba to vyjde :) A když ne, tak jedeme dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
19.12.24 10:39
@žínka_lesní píše: Více

Moc gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
19.12.24 10:41

@žínka_lesní gratulujuuuu to je krásný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
19.12.24 11:13

@žínka_lesní velká gratulace ❤️ ❤️ ❤️ ať je vše v pořádku ❤️ krásný dáreček pod 🎄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
19.12.24 11:50

@Týnka 44 jezisi! to je normalne na stiznost! 8o blbecek nejakej to byl. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8626
19.12.24 12:07

@Týnka 44 Já se divím, že jsi tam vůbec ještě šla. I kdyby to byla pravda…doktor je fakt blbeček, co neumí jednat s lidmi. :cert:

K početí je i důležitá psychika, jak určitě víš a tebe tam evidentně vystresují už mezi dveřmi. Vyprdni se na ně úplně a běžte hned jinam. To bych udělala já.

Osobně jsem třeba narazila na kravku doktorku u porodu a úplně mi ho zablokovala. Vyměnila se doktorka, krásně se mi to zase rozjelo a syn byl za pár minut venku. Tak mocná umí být psychika.
A stačilo mi jenom říct, jak krásně si vedu a že je to dobré, ať vydržím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
19.12.24 12:13
@žínka_lesní píše: Více

Byl takový namachrovaný už v to pondělí, ale říkala jsem si, má mi jen zkontrolovat folikul, tak jsem to neřešila. No a včera zase on a byl ještě " lepší " teda… Kašlu na něj, včera mě rozhodil, ale řekla jsem si, že teď musím být hlavně v pohodě a když půjdu zase na kontrolu, tak řeknu sestře, že půjdu jen ke svému, se kterým jsme to řešili od začátku a k tomuhle panu doktorovi ať mě už nikdy nedává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
19.12.24 12:21
@Denise.H píše: Více

Už to bylo po odběru na IUI, měli jsme jít už na to a on to na nás takhle rozbalil. Kdyby byla moje první zkušenost s ním, tak vůbec neváhám a jdeme pryč. Ale jsme v péči jiného doktora, tenhle jen zaskakoval v pondělí na kontrolní ultrazvuk a díky cyklu jsem musela jít včera na IUI, ale nevěděla sem, že tam bude zase on. A nenapadlo mě, že si budeme ještě povídat. Jinak jsou všichni v centru úžasní. Hlavně sestry, ty jsou naprosto úžasné. Takže nechci nikde začínat znovu, jen už nechci jít nikdy k němu. Vlastně mě to mělo kopnout hned v pondělí, když mi řekl, že je dobré mít pohled i od jiného doktora, ale jestli mi to nebude vyhovovat, tak už se nemusíme vidět. Asi už to zažil. :nevim: Teda, zablokovala porod? Tihle lidé by neměli dělat ve zdravotnictví vůbec. Psychika je důležitá v jakékoliv zdravotní péči. Ještě, že ti to dobře dopadlo a že je pořád ještě víc těch empatických a profesionálních doktorů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8626
19.12.24 12:34

@Týnka 44 Početí od začátku až do konce je o hormonech a ty stresové to blokují.
Prvorodičky a prvomatky jsou na to citlivější, tak to prostě běžně chodí.
Podruhé jsem byla připravená je poslat někam, kdyby náhodou někoho napadlo být nepříjemný a mít nevhodné a hlavně úplně zbytečné poznámky. Naštěstí jsem nemusela. :mrgreen:
Hlavně je tak moc nešetřit, oni tě totiž častokrát taky nešetří. Tohle je dobré se naučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
19.12.24 13:37

@žínka_lesní moc gratuluji 😇 vidim, ze mas chlapecka dvouleteho. Myslim, ze uz jsi to tu zminovala, ale nechce se mi procitat vsechny prispevky 😀 po jak dlouhe dobe jsi dostala menstruaci pri kojeni? Moc dekuji 🌸
Snad budeme mit holky vsechny take takove stesti 🌼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
19.12.24 14:00
@Denise.H píše: Více

To máš pravdu, děkuji :) Já na tom zapracuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
19.12.24 15:14

@verundulinek jojo, mam:)) menstruaci jsem dostala po skoro roce a trictvrte. brala jsem Azalii, mozna to prispelo k tomu, ze to bylo tak pozde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8626
19.12.24 15:45

Tak u mě dneska červená, ale nejsem zklamaná. Jede se dál, stejně to neurychlím. :nevim:

Tentokrát poprvé luteální fáze jen 8 dní, jinak mám celý život 14 dní a cyklus cca 30 dní. :mrgreen:
Prý je to běžné v prvních MS po porodu než se to srovná. Já tedy doufám, že se to srovná. Jinak ovulační testy jsem měla ukázkové a teploty taky celkem odpovídaly.

Přeji ostatním pozitivní testy, ať už ovulační nebo těhotenské. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8626
19.12.24 17:57

Dávám dotaz i sem…
Moudré ženy, jak se užívá Gynex na srovnání cyklu? Mám ho doma už dlouho. Je sice stoletý, ale pořád ještě neprošel a jsem líná dlouho hledat na netu. :lol:
Možná bych nepohrdla ani kontryhelem, ale radši to nebudu míchat dohromady.
Dokonce mám i drmek forte, taky skalní zásoba a nikdy nepoužit. :oops: :lol:

Co si myslíte? Na srovnání cyklu spíše Gynex nebo kontryhel?

Jsem 1 dc, takže si mohu rozmyslet do čeho ne/jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí