Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anastaria.mahan
20.12.24 15:43
@Verule.Berule píše: Více

Me se taky ovu prihlasila o 3 dny driv, cekala.jsem v pondeli.

• Citovat
  • Upravit
3975
20.12.24 15:59

@Anastaria.mahan mě zase pro změnu o tři dny později :D. Což je škoda, protože jsem mohla být na Štědrý den už 10 dpo :/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8626
20.12.24 16:03

@Anastaria.mahan Muž tam má kamarády, ne? Holku může zatím pohlídat jeden ze strejdů.
Když jde o početí, nic není problém! :lol:

Nebo může fandit…náš stejně starý syn nás jednou „viděl“ potmě z postýlky a myslel si, že táta skáče a dělá kraviny, tak začal o půlnoci taky skákat v postýlce. Prý strašná švanda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anastaria.mahan
20.12.24 16:40
@Denise.H píše: Více

Tak tem bych nesverila hlidat ani rybicky :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3975
20.12.24 16:49

@Anastaria.mahan taky jsem si říkala, kór v tom stavu, ve kterém určitě budou :D. A ještě by pomlouvali, že sis dovolila se tam cpát a vecpat jim dítě :zed: :zed: :zed: známe chlapy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anastaria.mahan
20.12.24 17:45

@bonsaj493
Vubec :D ja tim, jak. jedno dite mam tak me to az uplne nedepta tak, ze bych ho jela nekam prepadnout.
Spis me to nastvalo, jak je vsechno dneska proti me :D jeste se zkusim modlit, aby mi teplota nevylezla zitra ale pozitri ale na 99% vim, ze jsem ovulaci mela dneska

• Citovat
  • Upravit
8626
20.12.24 18:14

@Anastaria.mahan To byl samozřejmě vtip. Nechat odjet mého muže na pánskou jízdu, tak by mu večer na 99,9% z alkoholu ani nestál a později by možná nestál ani on.
Ono je fakt lepší vůbec nevědět, co tam dělají :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
20.12.24 18:27

@Denise.H souhlasím 🤣. Můj manžel s tím má taky problém po alkoholu, proto vím, že když je někde výjimečně „na tahu“, nevyvádí na 100% žádné blbosti 🤣 🤣 🤣.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anastaria.mahan
21.12.24 07:05

Tak samozrejme dneska vylitla teplota :D
Vsem drzim palce, jdu si nakoupit na svatky vino a dorazim zas v lednu

• Citovat
  • Upravit
22
21.12.24 12:04

Ahoj holky, rada bych se přidala do diskuze. Potrebuju to s někým sdílet…Dnes přišla opožděně MS po pozitivních testech, testy úplně nesilily, tak jsem tušila, ze to nebude ok. Vím, ze se to stává docela běžně, ale i tak jsem z toho smutná. Další ovu bude někdy kolem začátku roku, uvidíme, jestli se to neposune tím biochemkem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8626
21.12.24 12:09

@Luxte Ahoj, je to smutný, ale jede se dál. Nečím se odměň a hlavu vzhůru! :hug:

Ovu mě čeká kolem 3.1., pokud se neopozdí vlivem kojení. Můžeme čekat spolu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
21.12.24 12:45

@Denise.H děkuji :hug:
Ano, večer si dam skleničku vinka a budu se těšit na Vánoce. Určitě to čekají uteče :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
22.12.24 08:33
@Paya58 píše: Více

Ahojky, tak jak ti to dopadlo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
23.12.24 09:44

Já budu muset tentokrát asi vyzkoušet ovu testy, protože mě přepadlo příšerné nachlazení. Nespala jsem pořádně tak od čtvrtka, protože nemůžu pořádně dýchat, pořád kašlu, bolí mě kosti a teplotě se prostě teď nedá nic věřit.. a s mojí neexistující imunitou se mě to bude držet ještě minimálně týden. Dneska jsem měla naplánovaných tak tisíc věcí a asi budu ráda, když splácám salát a pak zalehnu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
23.12.24 11:01

@TimaLi tak to mě moc mrzí, takto před Vánoci :(. Nedá se to k tomu rovnat, ale já jsem taky nešťastná, přestala mi fungovat lampička na čtení, ten typ žárovek už se nevyrábí, manžel běhal celé dopoledne po obchodech. Tak jsem na svátky bez čtení, až v pátek si mohu zajet koupit novou lampu :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí