Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ketris Tyjo, taky jsem myslela, že na sobě ovulaci poznám, tento cyklus jsem měla pozitivní test už 10dc a příznaky ovulace až klasicky 15dc, takže bych na to moc nespoléhala. 🙂
@Majdalenka02 Ja si to vetsinou potvrdila tim testem nebo merenim ![]()
Já sem ovu cítila hodně jemně před porodem ale po je to docela masakr, kolikrát u sednutí až nadskočím bolesti 😅 takže taky vím kdy je, do teď pravidelně bez problému tak to zkusim trochu vypustit z hlavy v lednu a uvidíme ![]()
@bonsaj493 jsem vedená na gynekologii v caru. Brala jsem Verru, na doporučení Dr inofolik, muž nějaké vitamíny. Už mám tři děti, po posledním porodu jsem měla mimoděložní, kde mi odebrali pravý vejcovod. Tudíž mám jen jeden, na levém vaječníku mívám cystu. Několikrát jsem od Dr měla folikumetrii a následně ovitrell. No stále nic. Teď v lednu jdu zase na folikumetrii a ovitrell a když to tento měsíc nevyjde, tak půjdu na kontrolu vejcovodu. No a sál se uvidí, ale už mám nejvyšší čas, roky přibývají.
Tak ja se taky ofiko presouvam do nove skupiny a noveho roku snazeni…Ms mi mela prijit vcera misto toho jsem jen zaspinila a doted nic….Tehotna nejsem..Ale uz jsem si zvykla ze moje telo mi kazdy mesic ukaze nejakeho pomyslneho fakace🤣Picha me na obou stranach, takze i na vajecniku ze ltereho tenhle mesic nemenstruuju takze nejaky zanet nejspis…Nemate nektera zkusenost ze by to treba delal clostilbegyt? Nic jineho me nenapada….Zpozdeni nemam nikdy
@Ladyanyz píše: Více
Plodnost a těhotenství, ale zatím nemůžu dat recenze - měla jdem to doporučené od dvou kamarádek kterým to pomohlo.
Ahojte, koukám, že skupinka už je tady skoro měsíc, no tak se přesouvám až teď ☺️ Moc držím všem palce, já 12dc, ovulace zatím nikde, v úterý jdeme znovu po dalších 2 letech do caru, tak třeba se po víc jak 4 letech snažení něco dozvím
Do nového roku vám přeji hlavně to zdravíčko ![]()
Tak ja budu zitra 1DC🙄 😂 od včerejška slabé spineni ale uz se to rozjíždí, takze prvni den počítám od zítra
chci od zítra nasadit kontryhel a maliník (minuly cyklus jsem nemela zadny hlen a jsem pop otravu, tak nevim, jak je na tom sliznice) tak snad se brzo zadari ☺️
@MaláElfí vítej
já jsem to zakládala už déle tuhle skupinku, s tím, že snad nebude potřeba pro moc holek a většině to vyjde už v roce 2024 ❤️
Tak přeji tobě taky do nového roku hlavně zdraví a // v tomto roce…
@Babadook já 1DC čekám nejpozději v sobotu.. Máš v plánu pít maliník a konthyhel v sáčcích nebo máš vyloženě z bylinkářství sušený??
@Verule.Berule mam sušeny
cetla jsem, ze ten pytlikovy je o ničem..😃 Mame primo v Albertu obchůdek s různými tinkturami, sušenými čaji atd..tak jsem koupila tam ![]()
@Babadook píše: Více
Taky se na nej chystam, mame podobnej kramek. Jeste zkusim ten grep.. docela jsem premyslela i nad nejakym gelem na podporu poceti
@Anastaria.mahan grep mi na hlen hodně pomohl
ale první pokus s grepem ani tak k ničemu nevedl, stejně jako gel
. Budu zkoušet znovu tento cyklus
.
@bonsaj493 jsem zjistila, ze ono to vsechno jakoby moc nepomaha, ale zkusit to muzu ![]()