Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1389
1.1.25 14:38

@Ketris Tyjo, taky jsem myslela, že na sobě ovulaci poznám, tento cyklus jsem měla pozitivní test už 10dc a příznaky ovulace až klasicky 15dc, takže bych na to moc nespoléhala. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12235
1.1.25 14:57

@Majdalenka02 Ja si to vetsinou potvrdila tim testem nebo merenim :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
1.1.25 15:06

@Ketris tak to pak jooo 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
1.1.25 15:19

Já sem ovu cítila hodně jemně před porodem ale po je to docela masakr, kolikrát u sednutí až nadskočím bolesti 😅 takže taky vím kdy je, do teď pravidelně bez problému tak to zkusim trochu vypustit z hlavy v lednu a uvidíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
1.1.25 15:21

@bonsaj493 jsem vedená na gynekologii v caru. Brala jsem Verru, na doporučení Dr inofolik, muž nějaké vitamíny. Už mám tři děti, po posledním porodu jsem měla mimoděložní, kde mi odebrali pravý vejcovod. Tudíž mám jen jeden, na levém vaječníku mívám cystu. Několikrát jsem od Dr měla folikumetrii a následně ovitrell. No stále nic. Teď v lednu jdu zase na folikumetrii a ovitrell a když to tento měsíc nevyjde, tak půjdu na kontrolu vejcovodu. No a sál se uvidí, ale už mám nejvyšší čas, roky přibývají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
1.1.25 16:24

Tak ja se taky ofiko presouvam do nove skupiny a noveho roku snazeni…Ms mi mela prijit vcera misto toho jsem jen zaspinila a doted nic….Tehotna nejsem..Ale uz jsem si zvykla ze moje telo mi kazdy mesic ukaze nejakeho pomyslneho fakace🤣Picha me na obou stranach, takze i na vajecniku ze ltereho tenhle mesic nemenstruuju takze nejaky zanet nejspis…Nemate nektera zkusenost ze by to treba delal clostilbegyt? Nic jineho me nenapada….Zpozdeni nemam nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
1.1.25 16:37
@Ladyanyz píše: Více

Plodnost a těhotenství, ale zatím nemůžu dat recenze - měla jdem to doporučené od dvou kamarádek kterým to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
1.1.25 23:51

Ahojte, koukám, že skupinka už je tady skoro měsíc, no tak se přesouvám až teď ☺️ Moc držím všem palce, já 12dc, ovulace zatím nikde, v úterý jdeme znovu po dalších 2 letech do caru, tak třeba se po víc jak 4 letech snažení něco dozvím :mrgreen: Do nového roku vám přeji hlavně to zdravíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
1.1.25 23:55

Tak ja budu zitra 1DC🙄 😂 od včerejška slabé spineni ale uz se to rozjíždí, takze prvni den počítám od zítra :) chci od zítra nasadit kontryhel a maliník (minuly cyklus jsem nemela zadny hlen a jsem pop otravu, tak nevim, jak je na tom sliznice) tak snad se brzo zadari ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
2.1.25 01:25

@MaláElfí vítej :dance: já jsem to zakládala už déle tuhle skupinku, s tím, že snad nebude potřeba pro moc holek a většině to vyjde už v roce 2024 ❤️
Tak přeji tobě taky do nového roku hlavně zdraví a // v tomto roce…

@Babadook já 1DC čekám nejpozději v sobotu.. Máš v plánu pít maliník a konthyhel v sáčcích nebo máš vyloženě z bylinkářství sušený??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
2.1.25 01:41

@Verule.Berule mam sušeny :) cetla jsem, ze ten pytlikovy je o ničem..😃 Mame primo v Albertu obchůdek s různými tinkturami, sušenými čaji atd..tak jsem koupila tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3972
2.1.25 06:22

Tak já dnes 1 DC :( snad další měsíc bude ten náš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anastaria.mahan
2.1.25 07:17
@Babadook píše: Více

Taky se na nej chystam, mame podobnej kramek. Jeste zkusim ten grep.. docela jsem premyslela i nad nejakym gelem na podporu poceti

• Citovat
  • Upravit
3972
2.1.25 07:41

@Anastaria.mahan grep mi na hlen hodně pomohl :) ale první pokus s grepem ani tak k ničemu nevedl, stejně jako gel :(. Budu zkoušet znovu tento cyklus :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anastaria.mahan
2.1.25 07:57

@bonsaj493 jsem zjistila, ze ono to vsechno jakoby moc nepomaha, ale zkusit to muzu :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex