Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
982
2.1.25 19:57

@MaláElfí teda🙈 ten pocit, že nevíte asi musí být strašný. No, každopádně budu držet palečky
@Babadook Já tento cyklus zkoušela grep a na mě asi účinky moc nemá🙈 přišlo mi, že mám méně hlenu než obvykle, také jsme párkrát použili gel na podporu početí, tak uvidíme. Zatím mám jen poznatek, že má specifickou pudrovou vůni a moc mi teda nevoní🤣 nejspíš kapl na povlečení a večer když jsem usínala a cítila ho, nemohla jsem usnout🤣 kdyby chlap vedle mě nespal, převleču celou postel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4198
2.1.25 20:16

@Babadook máme Ferti-lily :) ale zatím úspěšnost nemohu potvrdit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4198
2.1.25 20:17

@Téra10 mě voní víc než klasické :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
2.1.25 20:38

Ahoj holky, mohla bych se zeptat? Mám pro vás úkol přímo pro Colomba. Dokážete určit, kdy proběhla ovulace podle těho testu? Mam aktuálně zpoždění 9 dní.
Dekuji 🌸

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
2.1.25 20:40

@bonsaj493 tak klasické nevím jak voní🙈 máme jeden, ale to je přírodní bez vúně a pak tady ten Fertilily. Používáme to jen s nějakým doplňkem na zpestření, takže zkušeností moc nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
2.1.25 20:50
@bonsaj493 píše: Více

Nene, určitě tu jsou i DPOčka 👀 Jako já, 6DPO 🙋

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8636
2.1.25 20:57

@aninkaat Odečti si 14 dní od délky svého běžného cyklu, pokud nevíš délku luteální fáze. Stejně je rozhodující staří plodu dle utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
2.1.25 20:59

@Babadook my teď zkoušeli fertility gel od Aliver, přirovnala bych vůni k nějakému mýdlu, není zas tak moc aromatický ale je fakt hooodně tekutý 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
2.1.25 21:02
@Denise.H píše: Více

Děkuji, dle cyklu vím, kdy mám ovulaci. Ale dle testu mi to nesedí. Prijde mi, že jsem měla ovulaci déle.
Ale počkám na utz.
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8636
2.1.25 21:06

@aninkaat To se podle síly čárky odhadnout vážně nedá, navíc hCG každé i v každém těhotenství může růst jinak a navíc skokově.
Kdybys měla dušíka, tak ti můžu napsat, že jsi kolem cca 10 dpo, ale tohle je už čárka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4198
2.1.25 21:13
@Denise.H píše: Více

Ještě dodám, že taky záleží na testu :) na jiné značce můžeš mít zase jinou čárku (tuším že na Mamatestu by to byla dálnice jako blázen). :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
2.1.25 21:21

@Kamiiiik já většinou od toho 13dc testuji, abych neplácala testy, když vim ze ovu chodí později 🤭 tak uvidíme jak tento cyklus, zkusím raději tedy už v neděli 😁
A tobě držím pěsti :srdce: a mrzi mě, ze ti to predtim nevyšlo, ale třeba teď bude aspoň větší šance 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
2.1.25 21:31
@Ladyanyz píše: Více

A ty už máš vyřešené ty protilátky na spermie? Tuším, žes přispívala něco do tohodle tématu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
2.1.25 21:48

Holky jaké testy používáte? Me dneska v lékárně prodali test co jsem v životě neviděla, vyšel mk negativní ale i ta testovací čárka strasne slabá :-( tak na nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
2.1.25 21:57

@MyselfAndMe byla to jen taková moje domněnka, v čem by teoreticky mohl byt problém. Na vyšetření jdeme 15.ledna, takže se uvidí na co se přijde/nepřijde 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí