Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
4.1.25 17:29

Omylem jsem poslala dotaz na jinou skupinku :mrgreen: prosím holky je možný že by opravdu proběhla ovulace…když jsou takhle nízké teploty? Už druhý den mám tlak v podbřišku a citlivý děložní čípek…ale na ms to nevypadá to mě vždycky 2 dny před začátkem. zacne bolet jizva po císaři :nevim: první graf je z minulého cyklu…a ten druhý teď aktuální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
4.1.25 17:40
@AnneM píše: Více

A kolik dnes DPO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
4.1.25 18:15
10-11DPO
@MyselfAndMe píše: Více
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
4.1.25 18:25

@AnneM to vypadá dobre :hug: držím palce 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
4.1.25 18:31

@Denise.H já vyhlížím 😁…dnes 13DC, minulý měsíc jsem měla tento den ovulační test už pozitivní, otěhotnění se pravděpodobně i zadařilo, ale bohužel to bylo biochemko…4 dny zpoždění, dva pozitivní těhotenské testy, ale pak jsem to dostala…před chviličkou jsem zrovna testovala, ale pozitivní ovulační test zatím nemám, čárka je ještě slabá, ale sílí, tak uvidíme zítra nebo pozítří 🙈 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8626
4.1.25 18:45

@Kamiiiik Ať máš tedy pohnojeno a tentokrát se to udrží!
Snad se zítra nebo pozítří těch pozitivních testů dočkáme. :)
Mně to po porodu taky zesílilo asi o 3 dny později než před. Myslím si, že se to časem srovná samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
4.1.25 18:51

@Denise.H no trochu na to spoléhám, na to pohnojení 🙈 😁 tak snad nebudu zase zklamaná no…my se snažíme o první, zkoušíme to od září, ale zatím jsme to nijak moc neřešili, první ovu test jsem si dělala fakt až minulý měsíc a to spíš tak pro zajímavost, no ale asi to úspěch mělo, i když ne se šťastným koncem, protože ty měsíce předtím to nevyšlo vůbec 🤷‍♀️ minulý měsíc jsem měla poprvé zpoždění a tak jsem testovala no, už jsem si myslela, že budeme mít krásný vánoční dárek, pozitivní test jsem měla 23.12.,ale 24.12. už jen slabě a pak jsem to hned dostala 🤦‍♀️..tak tobě taky držím palce a dávej určitě vědět 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8626
4.1.25 19:00

@Kamiiiik No, to zamrzí obzvlášť, když je to první a ještě na Vánoce. :hug:
Na druhou stranu se snažíte chvilku a mohla to být první dobře načasované snažení vzhledem k ovulaci a skoro to vyšlo. :palec:
Snad bude u mě co dát vědět. :lol:

P. S. Když se vám to podaří v dubnu, tak ten vánoční dárek ještě můžete mít. ;) To už není za tak strašně dlouho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anastaria.mahan
5.1.25 07:06

Hezke rano ;)
Tak jsem se konecne dockala, dneska 1DC. Krasne se v tomhle zbytecnym cyklu protahla LF na 15 dni, to by klidne mohlo tak zustat.
Takze ja pridavam v novym cuklu Macu, grep a malinik. Dej se vule bozi :lol:

• Citovat
  • Upravit
479
5.1.25 08:36

Holky, tak dneska aktualizace. Jsem +- 11DPO. Teplota stoupá, ale ty resty se mi moc nezdají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
5.1.25 08:41

Ahojky, já jsem dneska 11-12DPO a dnešní test takto. Snad zítra čárka ztmavne :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8626
5.1.25 09:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anastaria.mahan
5.1.25 09:38

@Denise.H Ja uz totiz nicemu jinymu neverim :D :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
8626
5.1.25 09:48

@Anastaria.mahan Ještě ti tam chybí kontryhel, pyridoxin a sáhnout si Františkovi na pindíka. :mrgreen:

A tu Macu maš vyzkoušenou nebo děláš pokusného králíka? Jak se bere a na co je?

I když já mám co říkat… :lol: Tenhle cyklus piju kontryhel s maliníkem a chystám se na drmek, který mi tu leží a za pár měsíců prochází. Je mi líto ho vyhodit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anastaria.mahan
5.1.25 11:00

@Denise.H pyridoxin uz beru :D :D kontryhel mam v planu zacit pit ihned jak dopiju malibik :lol: :lol:
Macu delam pokusnyho kralika. AI mi ji doporucila na pms :)

Ted uz jen ten Frantisek :lol: :lol:
Ja uz jsem s dcerou vyzkousela vsechno a k nicemu, ale tak proc to nezkusit zas vid :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex