Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8626
6.1.25 10:42

@MyselfAndMe Já ti nevím, ale tohle mít, tak jásám, že to vyšlo a doufám, že se to udrží.
Bacova si pravidelně píchá Ovitrell nebo jak se to jmenuje a ten tu čárku udělá i chlapovi. Samozřejmě záleží na tom, jestli je ten lék už odbouraný v těle nebo ne a to je u každé jinak dlouho. Chraň bůh, že bych jí toho prcka strašně moc přála!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
6.1.25 10:57

@MyselfAndMe Hele za mě to falešňák není, leda že bys ho přemáčela, v okamžiku, kdy tenhle test blbě namočíš, duch se tam ukáže, ale dřív než kontrolní čárka a pak to není vypovídající. Ale jestli je to správné provedený test a čárka vylezla v limitu, tak teď už jen držet si palce 🙂 Asi bych se ještě poradila s CARem (i když u toho tvého nevím), jestli nejsou na místě nějaké léky vzhledem k té tvoji alergii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
6.1.25 11:00

@MyselfAndMe taky vidím!:palec: moc bych ti to přála :hug: a skočit si na gyndu na krev? Pokud musíš pořešit i ta ATB.. jestli by to teda dnes ještě stihli vyhodnotit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
6.1.25 11:31

@MyselfAndMe mazeeec :srdce: ja jsem ti to vcera rikala ze to nebude falesnak ke srande :potlesk: myslim, ze uz muzu gratulovat.
Fakt se to tady nejak zacina hemzit dvema / to je tedy zacatek roku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
6.1.25 11:35

@Majdalenka02 tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama, že jsem ty věci kolem toho těhotenství vůbec netušila 🙈 🤷‍♀️ 🤣 🤣 Ty jo, tak držím palce, ať to vyjde 💪 Joo, to jsem si přesně říkala teď v prosinci, testovala jsem teda až po zpoždění a byly tam dvě čárky, sice se to neudrželo 🤦‍♀️ ale taky jsem ráda, že už byl nějaký posun, že to teda vypadá, že by to jít mělo 😁 😊 Už jsem byla lehce nervózní, i když teda zkoušíme teprve od září a ne nijak výrazně, ale přece jen všechny kamarádky kolem to měly víceméně na první pokus 🤦‍♀️ 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
6.1.25 11:35
@Denise.H píše: Více

Jenže mě to vyjít nemělo, už jsem na leden na IUI a únor IVF plánovaná 😀

Jestli to ještě pár testů potvrdí, tak budu šťastná jak blecha, teď mám teda furt strach, že to je nějaký omyl jen.

A zrovna mám tak dlouhý den s klienty, vůbec se nemůžu soustředit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
6.1.25 11:37

@Ladyanyz mívám to fakt pravidelně, nějakých těch 28- 29 dní, ale netuším jak dlouhou tu LF, ovulaci jsem testovala minulý měsíc poprvé a právě na to, že to mívám už roky víceméně na den přesně, najednou 4 dny zpoždění, tak už jsem si dělala celkem velké naděje no…a nic 🙈 🤦‍♀️ 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
6.1.25 11:38
@MaláElfí píše: Více

Namočila jsem do necelé půlky a dala pryč, jak to začalo nabíhat.
Já nemám alergii, ale protilátky.
Ty vogo, já mám strach fakt, že na dalším nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8626
6.1.25 11:40

@MyselfAndMe O párech, co zadělaly na dítě přesně v době, kdy měly jít na 1.schůzku do CARu, byla naplánovaná IVF nebo se rozjela adopce.. by se mohly psát romány. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
6.1.25 11:43

@Kamiiiik tak to máme úplně stejně 😇 ale LF jsem mívala 10-11 dní. Zkoušela jsem ji prodloužit pomocí B6 a teď byla 13 dní, takže uvidím jak to bude vypadat tento cyklus 😁
Tomu rozumím 😕 ale neboj, určitě se brzy zadari :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
6.1.25 11:52

Brali mi krev na HCG v pátek, a to je negativní. Byla jsem 6 nebo 7DPO. Teď sestra na gyndě říkala, že v krvi by to mohlo být od 3DPO, ale to je blbost podle mě. A že mám brát ATB (i když jsou to tetracykliny jsem se ptala, no prej jo). A že to spíš nebude a že možná jen chemický…no, možná má pravdu, ale přišlo mi, že to úplně smetla že stolu.

Edit. Dr volala a mám počkat. Lékárnicím přijde čárka pěkná 😀

Příspěvek upraven 06.01.25 v 12:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anastaria.mahan
6.1.25 12:17
@Denise.H píše: Více

Treba my 😁 😁 zadarilo se dva dny po objednani :lol:

• Citovat
  • Upravit
Talllya
6.1.25 12:29
@MyselfAndMe píše: Více

Ahojky, udělej si ještě jeden test a pokud bude duch, je to jasný :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3168
6.1.25 12:31

@MyselfAndMe Tvůj strach chápu, ale stejně ten test budeš muset udělat znova 🙂 Budu na tebe myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5624
6.1.25 12:48

@MyselfAndMe Ty jo, doušek parádní! Fakt moc držím palce ať sílí :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí