Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky a vy fakt testujete už před MS? Já bych pak byla asi hrozně zklamaná 🙈 😁 jsem v tom proti Vám asi dost nováček, začali jsme se snažit v září a žádný teploty, aplikace, LF fáze atd atd nemám vůbec zjištěný 🙈 🤣 to až tady s Vámi do toho trochu pronikám a říkám si, že to otěhotnění je fakt alchymie 🤣…já se snažím vždycky počkat aspoň do termínu MS, ať je to k něčemu a zatím se mi povedlo testovat jen jednou🤦♀️ předtím jsem to vždycky dostala přesně, nebo i den před…minulý měsíc 4 dny zpoždění, tak už byla naděje, ale bylo to biochemko, proto si říkám, že testovat ještě před MS by mě asi o to víc stresovalo 🙈 😁 😁
@Kamiiiik zkoušela jsem včera test a je ještě slabý. Dnes jsem ještě netestovala, ale bude to asi podobne, takže ovulace přijde koncem týdne si myslím 😁
A k tomu testování před MS… vždycky si rikam, ze vydrzim, protože nesnáším neco vykoukavat na těch testech, ale často mi to nejde 😅 minuly měsíc jsem tedy vážně vydržela a musím říct, ze jsem byla pak zklamanejsi, když MS přišla, než když předem vim, ze na testu nic není a zřejmě tedy přijde 🤭
@Kamiiiik já tedy se nedostanu ani k testování, LF mam 10 dní, 11 DPO hned v noci či ráno dostávám MS, cca 7-8 DPO mi vyskočí na bradě beďar a pleť se zlepší až po MS + začnu mít 7-8 DPO zároveň hustý žlutý hlen, takže vím, že MS dorazí…
@Kamiiiik mám to podobně, taky jsem vůbec nic nevěděla, než jsem přišla do téhle skupinky. 😃 Nejsem si jistá, ale myslím, že jsem nevěděla ani to, že existují ovulační testy. 😃 Snažíme se také od září. 😊 Jinak testují před MS a taky mi připadá, že větší zklamání bych zažila při testování po zpoždění, kdy už by naděje byla velká a nic z toho nebylo. Takhle se člověk připravuje postupně. 😃 Ale je pravda, že nad tím pak nemusíš důmat…buď to tam je a nebo ne. 😃 Teď mám například 13 DPO a na testech už 3 dny stále podobného ducha. Dobře viditelného, takže to trochu dramatické je, ale ráda aspoň vím, že se to nějakým způsobem podařilo, i když to nakonec nejspíš nevyjde… 🙂
@Kamiiiik Já netestuju, přijde mi to jako zbytečné nervy a škoda peněz. Za ten rok a půl, co se snažíme jsem se testovala asi 3×. Mě ty sněhobílý testy akorát deprimujou, to nemám za potřebí ![]()
@Ladyanyz já si myslím, že bych jí mohla mít tak zítra, nebo pozítří no…ale přijde mi to už dost pozdě, minulý měsíc jsem 13 DC měla už čárku pěknou a včera- 14 DC ještě taky celkem slabá…
No je fakt, že logiku to má 😁 a kolik dní před očekávanou MS už testujete? Zase je stejně možný, že tak brzo tam čárka ještě ani nebude i když těhotná už bych být mohla, ne?🤷♀️ 🙈 😁
@MaláElfí píše: Více
No že s tím fakt vůbec nepočítám. Včera Pepino fakt jen pro srandu, abych viděla falešňáka. Dneska už jsem nechtěla ani testovat, ale mám gyn. problemy a volala z gyn, že posílá recept na ATB. Ty se nesmějí v těhotenství, tak jsem radši testovala. A toto. Ale mamastest dělá taky falešňáky, ne? Viz m. bacova, ta tu mra tolik krásných čárek na mamatestu a nic z toho.
Mám teď hrůzu si udělat další, že tam nic nebude.
@Kamiiiik píše: Více
Já třeba testuji 10DPO, to je většinou okolo 5 dní před MS. První duchy jsem měla 8-9DPO, clearblue byl bílý 10DPO, a 11DPO byla už čárka. Teď jsem 12-13DPO, zítra termín MS. A testuji mamatestem, sice tady holky píšou, že dělá falešňáky, ale mně nikdy žádného neudělal ![]()
Příspěvek upraven 06.01.25 v 10:33
@Majdalenka02
Je plná odshora až dolů, teď po zaschnutí teda tenčí, ale pořád růžová.
Mám staženou pr.del, že na dalším nic nebude…
V reálu, skoro jako u všech, jde vidět líp.
@MyselfAndMe tenčí je, ale ryska to není. Myslím, že bude i na jiném testu, je fakt pěkná! 😊
@Kamiiiik a cykly mas jak dlouhé?😊 mne vždycky to čekání na ovulaci přijde nekonečné 😅
Já chápu obe dvě strany 😁 ale jak rikam, vždycky se snažím vydržet do termínu MS 😅 a zrovna včera jsem dělala pořádek v lékárně a byla překvapena, kolik testů mi zbylo, když jsem minulý měsíc vydržela netestovat 🤭 takže ano, ušetří to i peníze 😅 jinak testuji nejdřív alespoň 9dpo, dřív jsem ducha nikdy neměla 😊
@MyselfAndMe tohle ryska, ani falešný duch nebude. Už je to celkem výrazné