Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MyselfAndMe zkusila bych si udelat digital, klidne z odpo moci, myslim ze uz by neco ukazal, ta carka je fakt krasna. A mas jasno
drzim palce
Ahoj holky
Všem vám přeji krásný nový rok
a těm z vás co máte pozitivní testy moc gratuluji a vám co máte duchy držím palečky ať sílí
![]()
Já dnes byla u Dr. Kvůli vytažení tělíska s tím že sním domluvím kdy by se vyndalo a jaký vidí další těhu když mám za sebou už 2 sekce. No tak mi povídal že 3 porod by musel být zase sekci a že celkově by to těhotenství bylo více hlídané ale že jinak tomu vůbec nic nebrání. Zkontroloval jizvu a vše v pořádku pak mi řekl ať je vylezu na Kozu že se mrkne a najednou povídá no a je to. Tak já jak blbec sem se zeptala takže tělísko může jít ven a on mi povídá už je venku
snažit se můžeme prý klidně hned tento cyklus ale já už mám po ovulaci. Takže oficiální snažení nastane od příštího cyklu a už se toho nemůžu dočkat
![]()
@bambula89 píše: Více
No jestli jsem, tak mě trefí (štěstím samozřejmě 😀). Už jsem si i dneska chtěla volat na domluvu IVF, včera jsem si nakoupila takových tamponů a vložek…no bylo by to fajn.
I když samozřejmě pozitivním testem to teprve začíná, že.
@bacova.mi píše: Více
10 DPO, možná 11, nevím, měla jsem ovulaci 27.12. v noci (pokud bych se měla řídit bolestí, pozitivní OT byl 26. v poledne). Sex byl dopolko po ovulaci.
Příspěvek upraven 06.01.25 v 14:31
@MyselfAndMe tak to je krásná čárka
nevypadá falešně, to vůbec ne
chápu, že se bojíš udělat další test, ale věřím, že tam // budou ![]()
Já jsem 8 DPO/ 10 po ovitrelle a stále na testu duch, i když včera už to ráno vypadalo, že bude bílo ![]()
@bacova.mi píše: Více
Držím moc palce, který DPO už bude nějaký vypovídající?
@MyselfAndMe určitě 13 dní po ovitrelle už by nemělo být nic, to budu 11 dpo. Když by tam.byl.duch, ovitrelle by to být nemělo
Holky, kdy se bere začátek a konec menstruace? Berete to od začátku špinění nebo až jak krvácíte? 30.12 jsem začala trošičku špinit, bylo to jen po utření, vložku jsem nepotřebovala, to samé 31.12..krvácet jsem začala až od 1.1 takze to beru jako první den ms a dnes taky jeste špiním (vložku mam ale je na ni jen par,,kapek,, takze konec mam brat, az bude vlozka cely den cista?
@Anonymní píše: Více
já třeba počítám 1DC už špinění, druhý den jsou jatka a poslední den MS počítám, když je to ještě červené… pak mám hnědé špinění, a to už není MS
ale každá to máme jinak… ![]()
Já špinění na začátku jako MS neberu, ale vlastně nevím, jestli to tak je správně. Protože tento cyklus jsem 4dny před ms špinila a ovulace pak přišla o 4 dny dřív, takže nevím, jestli jsem to spíš jen právě špatně nepočítala…🙂 Konec ms beru až když je čisto, ale těžko říct, na konci většinou nešpiním. 🙂
@bambula89 píše: Více
Pobolivani vpravo dole a nemám citlivé bradavky, což mívám tak 5-7 dnů před MS. Včera jsem měla nějaké návaly tepla a kolegyně mi řekla, že mám nějaký jiný oči, zářivější barvu prý (to jsem ještě netestovala tou dobou )😀
Já mám gyn potíže zase (proto ty ATB), takže těžko říct jaký bolení je z čeho. To vpravo dole je ale takový ovulačně menstruační.
Začátek se má prý brát při plném krvácení a konec s koncem jakéhokoliv špinění
.