Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky jsem minulý cyklus praktikovala orgasmy po sexu a tu mateří kašičku máme teď oba taky, tak uvidíme
.
@terina9 Rekla bych ze klidne 13dc, jen jsi treba nezachytila vrchol - nekdy mam rano takhle mene viditelnou a k veceru dalnici ![]()
Tyjo holky mateří kašička je pro mě novinka 😅 musím na to kouknout 🤭 znala jsem to akorát na pleť 🤣
ale tento cyklus kašlu na to zkoušet něco nového, mám tu doplňky, které se nahromadily a chci to spotřebovat 😅
Orgasmus až po sexu?🤔 🤷♀️ To slyším sakra taky poprvé 🙈 🤣 🤣 Jakože by to mělo pomoct dostat se líp spermiím k vajíčku??
@Kamiiiik Jj, ty stahy při orgasmu by měly pomoci spermiím dostat se tam snáz 😁 a u nás má třeba vždycky manžel orgasmus jako první, takže vyřešeno 😅
@Kamiiiik píše: Více
Jojo, přesně tak
I by se snad mělo změnit PH na příznivější pro spermie po orgasmu.
Jo a holky já jsem si teď ještě koupila vaginální probiotika. Koupila jsem je teda kvůli tomu zánětu, ale prý taky mění PH na příznivější pro spermie
.
@bonsaj493 a jaké mas?😊 Gynimun? Ten beru občas preventivně já, hlavně v létě. Dřív jsem dost na to trpěla a od te doby mám klid 🙏🏻 jen na konci tehotentsvi mě to trápilo
@Ladyanyz Gynimun Trio jsem vzala. Tak jsem zvědavá, nikdy jsem je neměla… Taky jsem na to dřív hodně trpěla, hlavně ty mokré plavky no. Ale pak byl dost let klid co jsem začala používat Intimní mýdlo od Ziaja… A teď toto, šlak by mě trefil
. Ještě že do ovulace mám dost času dát se do kupy, snad jako na potvoru nepřijde dřív 🤣.
@bonsaj493 je, tak ať je to lepší, ale ono to většinou dost rychle zmizí, tak do ovulace to určitě bude dobré. Taky jsem na to dřív trpěla, zejména kvůli mýdlu, voňavým toaleťákům a vůním do záchodu 😃 pak jsem přišla na to, kde je problém a úplně to zmizelo. Stačí ale jít na návštěvu k někomu, kdo má parfémovaný toaleťák nebo vůni, případně si zapomenout do hotelu sprcháč a už to začíná… 😃
@bonsaj493 přesně, mokré plavky jsou peklo 😅 já s nim mám opravdu jen ty nejlepší zkušenosti 😊 takže věřím, ze ti pomůže rychle a na ovulaci budeš fit 😁 já mám ještě koupené ženské laktobacily od Maxe, normálně polykací a taky mi přijdou fajn 😊
@Ketris píše: Více
Chystám se, ale budu mít pěkně stažený půlky, tak kdo ví, jestli se vůbec vyčůrám 😂
Dneska už jsem netestovala od pěti hodin, musela jsem se teda držet, ale nejde takhle vyšilovat a dělat test za testem.
@Ladyanyz zajímavé, zase pro mě novinka 🙈 😁 no to my to máme právě vždycky přesně naopak, tak to možná vyzkouším 🤣 😁
@MyselfAndMe taky se těším ráno na výsledek 🙏 😁 věřím, že to klapne ❤️