Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bacova.mi Už jsem zkoušela Intime z Rossmanu, posílala jsem sem fotky. Tam mi vyšli duchove už 9DPO.
Zároveň mě docela hodně bolí prsa.
Vím, že testy to teprve začíná, v září jsem měla SP 😔
@Mmiisskkaa204 Měli jsme (pravděpodobně) ovulaci stejně ![]()
Jinak moje úplně první těhotenství bylo takové, že když jsem byla asi 9DPO bylo mi nevolno během jízdy autem, pak jsem si dělala test a bylo to tam. Tak třeba by to mohlo něco znamenat, třeba se zavrtalo brzo
![]()
@MonikaGeller tady vidím, ale pokud bylo tohle 9 DPO a má. malo barviva, tak na tomhle tycinkovem by po 4 dnech už byla pěkná čára
pokud po 4 dnech netěšili, vypadá to nejspíš na biochemko. Každopádně bych zkusila ještě ráno jiný test, případně si zajít na krev jako samoplatce ![]()
@Barbu.Au no netrápím se tim. Přeci jen je to jen začátek a zatím jsem si neprošla tim zklamáním. V rodině mame celkem časté dvojčata a k tomu je nas celkem dost. Ve všech generacích. Všichni v rodině jsou plodní řekla bych až moc.
Těhotná sem byla 2 x jednou sem byla na interupci - brzký věk a jednou samovolně. Oboji musela být mala kapka nehody. Takže se uplně extra nebojim. V tuhle chvili se bojim spiše toho že budu mit horši pms
@bonsaj493 No jasný, úplně te chápu 😅 taky jsem parkrat byla přesvědčena, ze to vyšlo a proste nic, test úplně bílý 🤭
Když se snažila kamarádka a já ještě ne, tak mi každý měsíc psala, co všechno jí je a samozřejmě tehu to nebylo… říkala jsem si, ze není možné, aby ji to tak lezlo na mozek. Hmm, tak je 😅
Ale asi nejde rozlišit ještě před testem co je reálný příznak a co psychika 🤷🏼♀️
@Ladyanyz nemluvě o tom, že něco je prostě klasické PMS, ale v tomto období se víc sledujeme, předtím jsme si toho třeba ani nevšimly 🤣 🤣.
@bonsaj493 přesně! Proste aby to nebylo tak jednoduché 😅 jak se pak v tom má ženská vyznat 🤷🏼♀️ 🤭
Holky, já snad na tu gyndu budu muset
. Chtěla jsem tam jít až s pozitivním testem, ne s gyn. problémy
. Pálení teda po Gyno pevarylu a probioticích hezky ustává, už mám jen podráždění po WC, to je prý normální z toho léku… Ale přidala se mi divná bolest v podbřišku a bedrech
. Nejsem si vědoma, že bych se mohla někde nachladit nebo tak, byla jsem vesměs doma a do práce to mám kousíček po venku jen… Tak uvidím do konce týdne no. Je to trochu podobné ovulačním bolestem, ale to nebude ono, jsem teprve 6 DC… Co to zas jeeeee… ![]()
@bonsaj493 achjo, ty se natrápíš
…a nemůže to být zánět močáku? 🙈