Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3972
7.1.25 14:34

@Majdalenka02 napadlo mě to, ale právě nechápu z čeho, už jsem jednou takový extra zánět močáku měla včetně ledvinového záchvatu, ale to jsem se nachladila ve vlhku s krátkým tričkem 🤣 🤣. Takže mi to teď nějak nehraje, jedině že by zánět močáku byl taky ze sladkého, což se mi moc nezdá :/. Navíc jsem preventivně při těch prvních příznacích brala i Urinal Akut a pila brusinkový džus :D. Možná si dnes ještě pro jistotu dám pivo na ledviny, když jsem teda v té první půlce cyklu 🤣 🤣. No uvidím jak to bude vypadat zítra, kdyžtak na gyndu pro jistotu skočím :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
7.1.25 14:39

Díky všem gratulantkám 🙃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3972
7.1.25 14:40

@MyselfAndMe když jsi měla ten zánět dělohy, měla jsi u toho nějaké příznaky?? Trochu se bojím, aby se mi ta infekce tam nepřesunula :zed: :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
7.1.25 14:41

@bonsaj493 to může být i klidně střevní bakterie, chlad to pak jen podpoří. Ale když jsi prevetivně pila brusinky a měla Urinal, tak je to divné. 🙂 Už na to nedám dopustit po minulé situaci a tvém doporučení. 😃 Ano, v tom te podporuju, jen si dej! 😊 😃 😃 Uvidíš zítra, snad se nic nerozjede. 😊

Příspěvek upraven 07.01.25 v 14:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3972
7.1.25 14:42

Ještě je divné teda, že před MS ty příznaky začaly, s MS úplně zmizely (myslela jsem, že se vše špatné s MS odplavilo) a po MS to zas začalo a teda hůř než předtím… Nechápu, nechápu :zed: :zed:. Vloni jsem měla tolik zdravotních potíží, že jsem doufala, že už je vše za mnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
7.1.25 14:46
@bonsaj493 píše: Více

Já vůbec nevím, od kdy jsem ho měla a jaká bolest souvisela s čím. Ale každý měsíc od ovulace do měsíčků jsem měla bolesti břicha. Začalo mi to hned první nechráněný cyklus. Teď jsem měla taky bolesti, spíš takový ostřejší v tom podbřišku a vodovy výtok a bolest u sexu, a to bylo ta ureaplasma bakterie.
Teď už mě píchá jen pravý podbřišek.

Příspěvek upraven 07.01.25 v 14:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3972
7.1.25 14:48

@MyselfAndMe děkuju :srdce:. No snad nejsem na stejné notě :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
7.1.25 14:48

Holky, tak u mě je to dnes už asi úplně jasné 😇 🙈 😁…ten nahoře je teď čerstvý 🙏 a já teď nevím, jestli se teda snažit ob den, nebo každý den, určitě dnes a pak? Říká se, že lepší ob den, minulý měsíc jsme to tak měli a bylo z toho aspoň biochemko 🙈 😁…a ty DPO dny se počítají pak jakože od kdy? Ode dneška?🙏 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
7.1.25 14:49

A kvasinky to nemůžou být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
7.1.25 14:50

Taky mě to po/s MS končilo a při nebo po ovulaci se zase vrátilo. Každý měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280

@Mmiisskkaa204
Chápu. Může to být i nemusí, jen si nemyslím, že to musí být jen vsugerované. Záleží kdy by se to zavrtalo no :think:
První těhotenství jsem to neřešila a právě jsem měla tu nevolnost v autě, ale těhu skončilo revizí. Pak jsem byla těhotná znovu (pravděpodobně dvojčata), to byla citlivá prsa a další revize a po třetí biochemko. U mě vyšel až čtvrtý pokus a to jsem neměla příznaky žádné skoro celé těhotenství, kromě únavy teda pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3972

@Kamiiiik DPO od proběhlé ovulace, ta bude za 24-48 hodin až :). A takto kolem ovulace bych sexovala každý den, jakože dnes i zítra určitě a klidně i pozítří, ale záleží jak to zvládnete :). Protože dnes a pak pozítří, když ovulace bude zítra, už to nemusí ty spermie stihnout, si myslím jako :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3972
7.1.25 14:53

@MyselfAndMe to jsem si myslela původně, na to jsem si právě koupila Gyno pevaryl a gyn. probiotika. Jako to hezky ustupuje, na to to zabírá… Ale nechápu ty bolesti v podbřišku :zed: :zed:… Možná to ani souvislost nemá, kdo ví :roll:. Taky jsem četla, že to může být prostě reakce na tu léčbu, že to sice působí lokálně, ale přeci jen ovlivňuje i ostatní tkáně. Snad to tak bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.25 14:55

@Barbu.Au Mrzí mě taková zkušenost. Jak řikam proto to asi neřešim, protože mnoho žen se musí snažit roky a ja jsem stale na začatku. Zajdu si pro testy až den před očekavanou MS. A normalně funguji, chodim do do fitka. Dělam toho ted vic at na to nemyslim. Jen ten podbrisek citim o dost vice než normalně, tak to uplne nevnimat nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3972
7.1.25 14:56

Jako ta moje MS byla dost slabá… Ale v těhotenství nevěřím vůbec, ty problémy nebudou tím, žádný test nebyl pozitivní a že jsem jich udělala dost, však víte :D. Samozřejmě mě to napadlo, jestli přeci jen, ale to je fakt blbost, poctivě se připravuju na další ovulaci… Jen se modlím aby to snažení mohlo fakt probíhat, zatím se na to vůbec necítím, díky bohu za to, že ovulaci mívám až později…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí