Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MyselfAndMe To chapu.. Ja snad kvuli tobe ani neusnu
tfuj tfuj ![]()
@MyselfAndMe moc gratuluju k pozitivnímu testu! :smiling_face_with3_hearts: Mohla bych se jen prosím zeptat, co znamená “horší morfologie”? 😊
@MyselfAndMe taky tiše gratuluju ❤️ určitě vše dobře dopadne, jen z vlastní zkušenosti..dokud nemáš alespoň zmeškání MS, buď porad,,s nohama na zemi,,. Ja jsem si taky dělala test snad 10DPO, čárka už byla krasna a bum, presne 15dpo menstruace..bylo to pro me hodně těžké, jeste těžší než kdybych si zadny test nedelala a nevěděla o tom a jen dostala ms.. to jen tak.. ale verim, ze tvůj případ to nebude
@Kamiiiik píše: Více
Taky jsem to četla, že je dobré mít orgasmus až po vyvrcholení partnera. Při ženském orgasmu se prý čípek jakoby „pootevře“ a nasaje spermie přítomné ve vagíně, takže jim to ulehčí cestu k vajíčku.
Tak jo děvčata, dneska den očekávané MS. Měla jsem ohromně živé sny o potratu, ale zesilující čárka mě trochu uklidnila. Mozek jede na plné obrátky a já se modlím, aby vše dopadlo v pořádku. Aktuálně teda 13-14DPO, 4+1tt ![]()
@AnneM mimochodem jsme úplně stejné DPO 😊 včera jsem měla celkem stejnou čárku jako ty včera, dneska jsem testík nedělala.
@Goldie22 píše: Více
Já jsem v tom testování celkem magor
ale po minulé zkušenosti prostě potřebuji vidět, že sílí ![]()
@Goldie22 píše: Více
Na začátku září jsem prodělala spontánní potrat v 6tt. Ale teď je čárka výraznější než předtím ve stejnou dobu, mám takový pocit.