Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Talllya
6.1.25 15:41
@MyselfAndMe píše: Více

Moc bych ti to přála a věřím, že to je v pořádku! Zkus digitál ???? bude tam určitě plus. Ja mam transfer embryjka ve středu. Snad uz to bude to naše

• Citovat
  • Upravit
1322
6.1.25 15:52
@Talllya píše: Více

Zkusím. Já mám dnes dlouhý den v práci zrovna kurňa.
Moc držím palce, přála bych to všem zažít ty čárky, je to fakt hezký. I když samozřejmě zase nic není jistý ještě a až bude, tak zas přijde jiný druh strachování a už to vlastně nikdy neskončí 😀
Mně to hlava nebere, že by se to fakt dělo, když už jsem to vzdala, v CAR se tvářili jakože přirozeně prostě ne, IUI taky spíš jen aby se neřeklo, ale spíš jen IVF, ISCI…
Já jsem si řekla, že chci dítě prostě brzy, abych byla i podobně s kámoškama (nejlepší je teď 5tt a vždycky jsme si říkaly, že by bylo super mít děti stejně) teď, tak že prostě půjdu i do umělýho.
Jestli to fakt vyšlo, tak vam dám tip, co jsem teď dělala jinak než těch 9 cyklu předtím 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15386
6.1.25 15:59
@Anonymní píše: Více

1 DC se počítá až krvácení. Špinění ještě není menstruace, takže to počítas správně ;) @Domin1k4 ono tohle je pak důležité především při stimulaci léky, kdy se začínají brát třeba 3 DC a kdybys počítala i špinění, začala by jsi je brát dřív, než bys měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Talllya
6.1.25 16:33
@bacova.mi píše: Více

Přesně jak říkáš. Plus pokud přijde ms po 16:00, měl by se jako 1dc pocitat den následující..

• Citovat
  • Upravit
Talllya
6.1.25 16:41
@MyselfAndMe píše: Více

Tak večer!!! Budu to vyhlížet :dance: :srdce: :srdce: jo přesně. Me je 25, Ivf jsem loni nebrala ani v úvahu. Ale chci miminko a tak se snažím udělat maximum a už to jako umělé neberu.

• Citovat
  • Upravit
190
6.1.25 17:19

Tak holky…co myslíte? Ještě málo, že 🙈 😁 dnešní test je ten nahoře, ten pod ním včera, takže to jde krásně nahoru, ale to ono to asi ještě není..zítra už by snad mohlo být 🙏 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
6.1.25 17:25

Tak posílám tu svou nádheru 👀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
6.1.25 17:28

@Kamiiiik taky si myslím, ze pozitivni budes mit zítra 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
6.1.25 17:29
@Kamiiiik píše: Více

Málo? A kolik by sis tak představovala 😀? Vypadá krásně prosperující
Edit: ono to je lh, já všude už vidím HCG 😀

Příspěvek upraven 06.01.25 v 17:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8626
6.1.25 17:30

@Kamiiiik Ještě ne, ale testy by se měly provádět nejdřív od 10 a nejpozději do 22h. Zkus ještě v těch 22 a potom zase ráno. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
6.1.25 17:30

@MyselfAndMe ooo, tak to je naprosto skvělý! Moc držím palce 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8626
6.1.25 17:31

@MyselfAndMe Ty bež radši slavit s mužem, ty už máš splněno. Prý málo.. :lol:

Příspěvek upraven 06.01.25 v 17:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15386
6.1.25 17:31

@Kamiiiik zkusila bych ještě večer, může stoupnout rychle. A nebo bude pozitivní zítra, každopádně sílí parádně :palec:

@MyselfAndMe krasa :kytka: tiše gratuluji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
6.1.25 17:36

Díky moc, holky. Ale strach je. Mám tu infekci gynekologickou, kterou teď ani nemůžu léčit kvůli pozitivnímu testu. Takže doufám, že to nějak neovlivní.
Já si doteď pamatuju ten hnusnej pocit z července, kdy jeden den pozitivní test a druhý den jsem natěšeně testovala a ono nic. To byl fakt hnusný pocit.
Zítra asi skočím ještě krev.
Jinak mamatesty jsem zkusila zatím 4 a všude něco je, i když ta ranní byla nejsilnější (pak už jsem měla moč dost světlou ty další testy). Chodím čůrat jako koroptvička ode dneška, asi nerviky.

Příspěvek upraven 06.01.25 v 21:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.25 17:38

Ahoj holky, máte prosím zkušenost s ovu testy z Rosmana Facelle? Jak moc ukazuje čárky? Nebo je na něj spolehnutí? A tohle by jste braly jako pozitivní? Děkuji!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex