Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já dneska hlásím konečně krásný velký skok v teplotách❤️ ovulka byla… Nejspíš o den/den a půl později, ale snad tam něco ve mně zůstalo.
A teda musím říct, že já také testuji dříve. Asi ten 10/11DPO… Tedy pokud mi už neklesne teplota z blížící se ms. Mám ráda tu chvilku napětí jestli tam něco bude nebo nebude. A líp se mi pak čeká na ms
@MyselfAndMe anoo,to je teprve ovulační 🙏 😁 😁 Jinak tobě moc moc držím palce, ať to sílí a dopadne to dobře!!❤️ ❤️ Taky mám stejnou zkušenost jako ty, z minulého měsíce a taky se bojím, co bude teď 🙈…ale ja mám ještě hodně času, se asi nedočkám 🙏 ta LF je vždycky nekonečná 🙈 🤣
@Denise.H já jsem oba dny testovala ve čtyři odpoledne…už doma nemám test 🙈 😁 tak budu testovat zase zítra no…
@Kamiiiik To nevadí. Pokud bude čárka zítra dopoledne výrazně slabší, tak byl peak dneska večer/noci nebo to zítra a zachytíš krásně pozitivní. Každopádně sex dneska, zítra a pozítří bude stačit. ![]()
Tak já nevím. Dnes místo zimnice naopak horko. Změřila jsem teplotu normální a mám 37,4. Nemocná se necítím, ale třeba na mě něco poleze ![]()
@Talllya píše: Více
No psala jsem to tady- dostala jsem na to dnes ATB, ale dr zavelela nebrat a počkat, zda nedorazí MS a pak kdyžtak léčba…nebo nevím…ten zánět už asi mám, měla jsem teď cca 5 dnů bolesti břicha dost (ale ostřejší, ne typu ms a ovulace). To už mě přechází od včera, už nemám ani výtok, je tam jen bolest vpravo dole.
Partner jde na vyšetření zítra.
@bacova.mi píše: Více
Já měla návaly včera i dnes. Včera jsem i myslela, že budu mít teplotu, ale neměřila jsem se. Tak držím všechno, co mám…
Tak holky, píšu tedy, co u mě bylo toto snažení jinak než doteď (tohle je 10.cyklus snahy, 1. bylo biochem v červenci):
Nastavení v hlavě. Ještě do Vánoc jsem nechtěla IVF, chtěla jsem na imunologii, vyprosit si plazmaferézu nebo prášky nebo něco, furt mi šrotovalo a vymýšlela jsem, co s tím, abych nemusela IVF. Chtěla jsem aspoň 3 IUI než bych byla ochotná IVF.
Pak mi to nějak přecvaklo, řekla jsem, že chci být v klidu a dítě brzy a že dám to jedno domluvené IUI a v únoru už IVF. Dneska jsem měla volat do nového CAR. Řekla jsem si, že teď po měsíčkách začnu zase běhat, dojdu si na botox (byla jsem objednaná na dnes odpoledne), budu se o sebe starat a využiju čas, co mám jen pro sebe.
Takže změna mindsetu, namísto boje nějaký smíření a že prostě dítě chci a brzy a klidně i IVF.
Co se týká doplňků - jen jsem přidala sobě i příteli mateří kašičku (je to hnus, nárazově tak 3× týdně, denně jsem to nedala i zapomínala).
A co se týká sex. íku, tak jsme to centrovali opravdu co nejblíž k ovulaci. Sex byl večer před pozitivním testem, 8h po pozitivním testu a 22h po pozitivním testu (asi 10h po ovulační bolesti). Předtím 3 dny abstinence a celý měsíc partner ejakuloval mimo mě.
No a další novinka byla, že jsem si po každém sexu dopřála 2 orgasmy
Předtím jsem neměla nebo měla dřív než partner, teď až po něm.
Jo a byla jsem si nechat vycucnout nějakou plazmu 3 dny před ovu, abych se zbavila nějakých protilátek, To ale asi moc nemělo význam, protože se mi v půlce udělalo blbě a odpojili mě
Nebo, kdo ví…
No a to je asi vše ![]()
@Kamiiiik píše: Více
Držím palce, čekání je děs. Já mám krátký cyklus, takže někdy jsem měla i 2 ovulace v měsíci, to je pak jiná…čekat dvakrát tolik, tak mě asi klepne ![]()
@MyselfAndMe gratulujuu
hodně štěstí a přeju ať všechno pokračuje jak nejlíp může ![]()
@MyselfAndMe super tipy, jsi hodna, ze to tu s námi sdílíš
ta hlava dělá opravdu hodně, ale myslím, že ne vždy ji jde úplně dobře poručit 🥲
Ale v tu sílu orgasmů věřím taky! A praktikuji 😁 ![]()
@Ladyanyz píše: Více
Poručit asi nejde, ono to musí přijít spíš samo, resp. po nějakým popřemýšlení si, vyhodnocení situace… Uvědomit si, co chceš, že vlastně máš víc možností, že nemusíš jen lpět na jedný věci, ale čekat až ta věc přijde nebo si jí zařídit a do té doby mít smysl i v jiných věcech.
O mateří kašičce i orgasmech jsem četla tu a zkusila. Já potřebovala, aby byli spermie co nejblíž vajíčku a aby se tam dostali co nejdřív, než je protilátky zlikvidují. A ten orgasmus by je měl pošoupnout správným směrem ![]()
Díky moc za tipy 😊 myslím na tebe a těším se na tvůj další vývoj 😊
Jinak orgasmy po sexu jsme tento měsíc taky praktikovali a ejhle, duchové na testu - i když zatím nesílící, ale první fázi to nejspíš opravdu pomohlo! 😊
@Majdalenka02 píše: Více
Děkuju. Jestli to se mnou do rána nebo ráno nesekne, tak se vám ozvu 🍀
Příspěvek upraven 06.01.25 v 20:27
Holky, ráda bych poprosila radu. Tady mám ovulační testy (12.den jsem netestovala). Od 15.dne jsem nasadila duphaston. Teď 2 dny před ms pozitivní digitální test +2-3 a hcg z krve 150. Nevíte, kdy tak mohla proběhnout ta ovulace? Čárky se mi všude zdají světlé a negativní..
Děkuji za odpovědi.