Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8626
7.1.25 09:33

@Talllya To bude asi Livsane. :) Jsou dobré, ale nemají tolik barviva jako Mamatest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15384
7.1.25 09:36
@Talllya píše: Více

Je to livsane a těm měl vždycky málo 8o teď na to koukám jako blázen. Vždy měli holky už krásnou čárku na mamatestu a na livsane lovily ducha a teď je to naopak 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
7.1.25 09:38
@Talllya píše: Více

Je to Livsane :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
7.1.25 09:39
@bacova.mi píše: Více

Jojo, ukázala se na něm fakt hezky. Na Mamatestu je cca stejná jako včera, možná trochu výraznějši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
7.1.25 09:50

@Denise.H Já to mám asi jako ty. Hračky nepoužíváme (ani nemáme), a taky mi ta představa, že on se udělá a pak ještě vymýšlí co se mnou, připadá divná :lol: Máme to naopak a jsme tak naprosto spokojený.
@Kamiiiik My už jsme po letech ve fázi, kdy nepotřebujeme nic na pomoc 🙂 Předehra, sex, orgasmus, jakože bez rukou a podobně. Že začátku jsme si taky pomáhali, dneska už není třeba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
7.1.25 09:51

@Denise.H Děkuji, uvidime, jestli narazíme na někoho lidského s pochopením a snahou pomoct se dopátrat příčiny. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
7.1.25 11:01

@MaláElfí tak my jsme spolu 10 let a naopak mi přijde, že to je čím dál lepší, právě, že ty různé hračky to tak obzvláštní, není to taková rutina pořád stejná 😁 Neberu to jako pomoc, ale jako zpestření ❤️ 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12237
7.1.25 11:10

@MyselfAndMe Drzim palce, aby test jenom silil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.25 11:35

Zdravím, s přítelem jsme si řekli, že už je i náš čas a chtěli bychom mimi. A ted mam pocit že sem nějaká domýšlivá. Ovulaci jsem měla 31.12. - pohl. Styk před, během i po ovulaci. Dnes je to 7 dni do ms a 7 dni od ovulace. Vim že se ma čekat do ms ale to co se mi ted děje nechápu. 3. Den za sebou chodim častěji čurat (nic nepálí), mam prdiky, boli mě podbřišek takova ta tupá pichlavá bolest, ktera se střída na obou stranach. A k tomu nesmirna unava. Normálně chodíme spat pozdě cca kolem pulnoci, ale ted jak sem unavena tak i v 9. Dnes sem se vzbudila nejak mezi 3-4 hodinou ranní, protože sem se celou noc převalovala. Bud me boleli bedra nebo podbřišek a už sem nemohla usnout.
Je možné že mé tělo už ted takhle reaguje?
Ps: normalně mam menši bolesti a třeba jen den dva před ms. Ne týden dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3972
7.1.25 12:13

@Mmiisskkaa204 může to něco znamenat a nemusí, ženy si dokáží vsugerovat mnohé. Co se snažíme, taky mám různé divné pocity 🤣. Ale samozřejmě něco to znamenat může. Můžeš zkusit kolem 10 dpo test, už by se mohlo něco ukázat :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.25 12:16

@bonsaj493 zase si řikam teprve jsme se začali snažit, nemam kam spěchat. Nic se přeci neděje. Jsou ženy ktere se snaží roky. No uvidime. Mam žaludek jak na vodě, jak po kocovině :D :D a odmitam dokonce sladké já extremni milovnik sladkeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
7.1.25 12:19

@Mmiisskkaa204 je to tak, ze těhotenské priznaky způsobuje vyšší hladina HCG v těle. Takže pokud by to bylo od těhu, tak by ti to i test ukázal 😊 7dpo je opravdu brzy, takže se taky přikláním k vsugerovani si příznaků 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.25 12:25

@Ladyanyz taky si to řikam. Jednou už sem byla těhotna a už před vynechanim ms sem si byla jista na 98%že jsem v tom, citila sem se jinak a bylo to tak, ale to mi bylo čerstvych 18 a to bohužel nebyla dobrá doba. Počkam, na testy je brzo. Jen doufám že to neni nějaka novinka a nebudu mit takove bolesti před ms pokažde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
7.1.25 12:34

@Denise.H Ja jsem 2-3 DPO. Mám teď nějakou chřipku, tak to nevidim moc nadějně :( Teplota, rýma, kašel a všechno mě bolí.
Ale držím palce! Ja budu testovat tak v půlce příštího týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
7.1.25 12:34

@Mmiisskkaa204 ty bolesti by teoreticky mohly s tehu souviset. Ale na nevolnosti a chutě je opravdu brzy 😊 samozřejmě držím pěsti, aby se // ukázaly 🙏🏻 🤍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí