Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MyselfAndMe chápu, ze tam ty negativní myšlenky jsou, ale zkus myslet pozitivně, jednou se přeci ta smůla musí prolomit a proč tedy ne prave teď!
moc moc držím pěsti, ať je vše v pořádku ![]()
@MyselfAndMe Čůrání bývá častý příznak časného těhotenství protože hormony. Kamarádka mi to říkala, že furt chodila a proto si udělala TT a byl pozitivní. Prý to s prvním těhotenství vůbec neměla, ale přišlo jí to i přesto podezřelý.
Tak kde máš ty tipy? ![]()
@MyselfAndMe píše: Více
Tak to je úžasné. S horší morfologii a alergii na sperma? To je opravdu osud a nádherná zprava. Snad tedy budu jásat ted taky, když jsme v červenci obě ve stejný den dostaly ránu..
@MyselfAndMe píše: VíceÚžasné!!! Moc gratuluji! Já se tedy pozitivního testu poslední cyklus nedočkala, ale po MS se mi rozjel nějaký slušný zánět
@Anonymní píše: Více
Z jednoho testu nic nevykoumas. Obecně tenhle ukazuje většinou stále silné čárky a když je pozitivní, tak vypadá takto
Ja pořád přemýšlím, jestli to tento cyklus zkusit v plodných dnech obden nebo každý den 🙈
@Ladyanyz píše: Více
Jojo, je to taková střízlivá radost, bojím se hlavně zítřka, po zkušenosti toho šoku z negativního testu z toho července. Asi nedospím ![]()
@Talllya píše: Více
Jo, horší morfologie a já protilátky na spermie, ne alergie (protilátky jsou horší než alergie). A navíc probíhající zánět.
Tipy napíšu, děvčata, později, letím teď ještě pro testy na zítra.
@bonsaj493 píše: Více
Děkuju ![]()
Mně nic nebylo než jsem začala chodit do CAR. Od té doby už 2× antibiotika na reprodukční systém, bolesti furt…tím nemyslím, že za to může CAR. Ale mám pocit, že se mi něco rozjelo po testu na průchodnost vaječníků. 4 dny po tom přišly bolesti a ty samé mám od té doby opakovaně. Nevím, jaký typ zánětu jsem měla. Kažopádně teď to je ureaplasma, nevím, zda předtím taky nebo to bylo něco jiného.
@bambula89 píše: Více
Napíšu, napíšu, večer v klidu, teď ještě musím do města, aby byl test na ranní čůrky ![]()
@MyselfAndMe píše: Více
Tak na ureu pozor. Zvyšuje zánět v těle a je celkem nebezpečná. A přeléčit se oba.. ale těhu by vadit nemělo; nastaví vhodnou léčbu
@MyselfAndMe tedaa❤️ otevřu po celém dnu konverzaci a tady taková krása. Tiše gratuluji a věřím v sílení čárky. Strach chápu. Také si myslím že ho příště budu mít, ale podle mě to k tomu trošku patří.
Těším se na rady a na zítřejší fotku testu