Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15558
7.1.25 15:35

@MonikaGeller mrzi mě, čím sis prošla a že máš takový pocit. Hodně žen si tady prošlo špatnými zkušenostmi, ale o to víc jsme opatrně co se týká testů. Určitě to nebylo myšleno nijak špatně, jen jsou s těmito tyčinkový mi testy spatne zkušenosti. Neznamená to ale, že pokaždé je duch falešný..pokud jsi už měla na jiném testu, tak určitě nějaké HCG je a něco se děje. Koneckonců ani sílící testy nezaručí prosperující těhotenství. Držím všechno co mám, aby ti čárka dál sílila :hug: a vazně bych porovnávala jen a jen jednu značku ;)
Intime.mivak.mwne barviva, jak jsem psala. Ale to livsane taky a dnes už tady někdo vkládak v porovnání s mamatestem a měl na livsane výraznější čárku. Mohla se i výroba toho tvého testu změnit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
7.1.25 15:40

@bonsaj493 nejhorší je, že vlastně nevím, jak na tom manžel je, že jo🤣 🤣 takže sázka do loterie…ale podle mě, pokud by měla být ovulace 24-48 hodin po pozitivním testu, tak by měl sex dnes a pozítří stačit, byl i předevčírem, takže to vychází ob dva dny v tom plodném období…když bude dnes a ovulace proběhne třeba zítra a sex bude zase pozítří, tak mi to přijde akorát 🤷‍♀️ 😁 i na testu se píše, že má sex proběhnou do 24-48 hodin…asi to risknu radši ob den 🙈 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
7.1.25 15:46

@Kamiiiik myslím, že tak i tak jak píšeš, by to mělo být úplně v pohodě 😃 někdo si ovulaci nehlídá a taky to zvládne 😃 vycházela bych z toho, že to u manžela prostě funguje 🙂 😃
Jinak teda i když už budu s tou AI asi trapná, ale sbírá info z různých zdrojů, tedy ráda se s ní radím 😃 - ptala jsem se jí, jak zvýšit šance a radila sex dva dny před pozitivním testem, v den pozitivního testu a pak den po pozitivním testu. 🙂 Tak jen pro zajímavost. 😃

Příspěvek upraven 07.01.25 v 15:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
7.1.25 15:47

@Kamiiiik Jasný tak každý to má jinak, nás to k tenhle věcem netáhne :mrgreen: Já jsem spokojená jak to máme ☺️ Já jsem zase k Vánocům dostala saténovou košilku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
7.1.25 15:56

@Majdalenka02 taky vše řeším s AI :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
7.1.25 16:00

@Majdalenka02 tak to nám podle AI celkem vychází 😁 😁 tak běda, jak se splete 🤣 🤣 Sex byl předevčírem, takže dva dny před pozitivním testem, měl by být teda dnes..no a pak uvidím 🙈 😁 asi si zítra udělám ještě jeden test a podle toho se rozhodnu jestli zítra, nebo až pozítří 🙈 🤣 ale je fakt, že minulý měsíc jsme to měli stejně, dva dny před, v den testu a pak obden a biochemko z toho bylo no…ty měsíce předtím vůbec nic, ale to jsem ovulaci ještě netestovala 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2784
7.1.25 16:03

@MonikaGeller já i když jsem diskuzi zakládala, tak tomu nešéfuji a jsem tichý pozorující… A nemyslím, že by ti nikdo nepřál a u každé ženy si přeji, ať ji TT sílí… Bohužel jsou tady ženy, které mají větší zkušenosti s testováním, já nikdy nemám ani ducha a dostaví se vždy MS, takže za sebe bych řekla ( co vidím na TT jiných), že u každé ženy sílí individuálně… Věřím, že u tebe to tentokrát bude mít úspěšný konec a v září bude v náručí držet svůj uzlíček ❤️ ❤️ ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
7.1.25 16:08

@Kamiiiik Hehe, tak to máte v kapse. 😃 No my jsme ze začátku měli sex fakt obden celý měsíc, pak jsme zjistili, že je to docela neudržitelný, tak jsem začala testovat a je to nakonec mnohem lepší, s tím, že to pak mimo plodný dny nemusíme řešit a je to celé uvolněnější a nenucený. 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anastaria.mahan
7.1.25 16:09

[c @Kamiiiik

Ja se divim, ze uz me neposlala do… dneska mi zrovna povidala, ze ne, nemusi manzel pit malinik :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
4222
7.1.25 16:15

@Majdalenka02 taky jsme to tak vesměs první cyklus dělali, ale není to dlouho udržitelné, souhlasím :D. Je to mnohem lepší s tím testováním :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
7.1.25 16:50

Holky, vy jste zkušenější. Znamenal u vás někdy průhledný /bělavý výtok bez zápachu něco špatného?
Od pátku mám antb.na močák a od včera mám při utření hodně hlenu/výtoku… Ale opravdu hodně. Nikdy jsem to nezažila. Jo a 2.1 byl pozitivní ovu.test, podle teplot jsem teprve 3 DPO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
7.1.25 16:53

@Téra10 myslím, že jak nesvědí ani není cítit, tak to bude ok. Ty ATB můžou podporovat tvorbu toho hlenu :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12471
7.1.25 16:57

@Téra10 Tohle se mi taky stalo, doktorka rikala, ze je to kvuli tomu, aby se dovnitr nedostaly bakterie. Tak se telo takto brani :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
7.1.25 16:59

@MonikaGeller já si myslím, ze si tu přejeme štěstí všechny navzájem, přeci jen jsme všechny na „jedné lodi“ :srdce:
Taky jsem po potratu, takže vim jak se citis 😕 ale jsem rada, když mi někdo odpoví objektivně než kdyby mi dával naději tam, kde není. Tím ale vůbec nechci říct, ze ty žádnou naději nemáš, to jsem jen uvedla v reakci na to, když jsi psala, ze štěstí se přeje jen některým. Tak to tu vubec není, tahle skupinka je skvělá :srdce:
A tobě také přeji, ať čárka krasne sílí a po tom smutku přijde zase radost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Talllya
7.1.25 17:05
@bacova.mi píše: Více

Nezlob se, ale je opravdu nepříjemné hned napsat nějaké biochemické. Nejsem lékaři, nejsme odborníci, pouze jsme ve skupince podpory. Stačilo napsat, že ducha vidíš. Ostatní přece není potřeba. Uz se pak dostanou do hlavy negativní myšlenky a je to opravdu nepříjemná situace. Samozřejmě to neber jako kritiku, ale zkusme se spíše podporovat :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex