Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bacova.mi Dekuju,teď jsi moji hlavě opravdu hodně pomohla. Občas mi přijde, že tady se přeje štěstí jen některým 😏
@bonsaj493 no ale zase se říká, že spermie potřebují čas, aby uzrály, takže je lepší ob den 🙈 🤣 že jsou pak jakože kvalitnější, tak nevím…😁
@bonsaj493 píše: Více
Napadá mě, že ta lokální infekce se může rozšířit do dělohy, no. Když je déle neléčená nebo když na člověk oslabenou imunitu. Ale těch gynekologických moribundusů je tolik, že těžko říct 👀 🤷
@Kamiiiik když je delší abstinence (myslím ty dva dny), tak by jich mělo být víc
. A je to prý vhodnější pro muže co mají horší spermiogram, u zdravého se dotvoří prý za 24 hodin. My to teď taky budeme tedy zkoušet v plodném období ob den a pak v den pozitivního testu a den po bych chtěla zkusit každý den, jakože 2× po sobě, tak uvidíme. Tedy jestli z našeho snažení teď něco bude
.
@MyselfAndMe přesně tak, je jich moooc
. Nemáme to lehké my ženy
. Holt budu muset počkat, buď se to uklidní samo nebo poletím k Dr, jsem poslední dobou u doktorů pečená vařená takže žádná změna 🤣 🤣.
@bonsaj493 Protože ať je to jak chce, tak se všichni chceme radost stejně. Tohle co jsem poslala není test z rána, ale dělaný po dvanácté hodině. Psala jsem, že jsem po potratu, takže mě samozřejmě zabolelo, že tady někdo píše čárka ti pořádně nesili, je to asi biochemický. To asi nechce slyset žádná z nás. Teď si říkám, že bude lepší se odsud odhlásit, protože jsou tady stálice, který tomu šéfují a ostatním se buď neodepisuje nebo nejsou brány pořádně vazne. Asi zůstanu jen jako tichý sledující a bude to tak lepší.
Všem komu se zadarilo gratuluju a doufám, že i u mě to dopadne dobře
A nakonec jsem asi se svou čárkou spokojená, nic není dokonalý, ale hlavně, aby z toho ten náš zázrak byl 🙏🏻 Vám ostatním to přeju taky, protože přej a bude ti přáno
@MonikaGeller mrzí mě, že máš takový pocit. Nevšimla jsem si nějakých negativní nuancí. Mám pocit, že tady je každý rád za to, když se to někomu dalšímu podaří a vidí tím pádem, že to jde
. Určitě budu ráda, když tady dáš progres i další dny, kdy budeš zase testovat
.
@MonikaGeller já ti rozumím a je mi líto, čím sis prošla. Na druhou stranu ti odpovídal někdo ze svých zkušeností a určitě to nemyslel zle. 🙂 Jsem na tom podobně a taky se mi špatně poslouchá, že testy sílí málo a chtěla bych zažívat radost, ale beru to a jsem za to ráda, je to prostě něčí zkušenost a ve výsledku to může být stejně jakkoliv. 🙂 Myslím, že jsou tady všichni maximálně podporující, jen nechtěji nikomu dávat falešnou naději. A tím neříkám, že myslím falešnou naději pro tebe. Navíc člověk podle mě není úplně objektivní, když se jedná o něj, nebo aspoň já to tak mám a jsem ráda, když mi někdo ten objektivní názor řekne. 🙂 Věřím, že vše půjde, jak má a moc ti to přeju! ![]()
Příspěvek upraven 07.01.25 v 15:28
@MonikaGeller to není o tom, že by bylo někomu přání a někomu ne. Vím, jak je náročný roky se snažit a stále být zklamaná. Dáš sem fotky a chceš slyšet nazor. Jsem pouze objektivní. Duch na testu je a je pěkný, o tom žádná. A přeji ti, aby sílil. Jsem ale realista a stojím nohama na zemi. Vždy je nejlepší testovat a porovnávat jednu značku testu. Některé mají více barviva, některé méně. Buďto bych zkusila znova ten zelený (myslím že intime) a nebo zítra zase tyčinkový, aby jsi viděla, zda sílí ![]()
Omlouvám se, že jsem tak vyjela, jen mě ta zmínka o možném biochemickem bodla. Chtěla jsem si zase v Rossmanu vzít ten Intime, ale už ho neměli a říkala jsem si, že ten Mammatest bude taková jistota a že je přece divný, že se čárky ukazují na obou testech. Uvidíme jak to dopadne, doufám, že dobře a moc díky ❤️
@MonikaGeller to si nemyslím 🙏 Taky jsem tu chvilku a přijde mi, že se tu opravdu všichni snaží podporovat, přejí si to a reaguje se na všechny 😊 Chápu, že nějaké odpovědi můžou být bolestivé, ale přece nechceš, aby ti každý odpovídal, že je všechno sluníčkové a v pořádku a pak třeba nebylo, to je podle mě ještě horší… v tomhle je prostě potřeba počítat i s tím, že to někdy nevyjde i když bychom tisíckrát chtěli…a nikdo tu určitě nechce nikomu ublížit, jen říká, jakou má zkušenost, nebo co tam vidí…🙏 a není přece potřeba se kvůli tomu hned odhlašovat a připadat si ublížená…skoro každá si tu prošla nějakou špatnou zkušeností a je prostě potřeba jít dál…