Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Talllya
7.1.25 17:06

Každá jsme tu pro nějakou naději. Připomínky o tom, že to bude asi biochemické a že ten test je na nic a je to falešný duch jsou opravdu mimo mísu

• Citovat
  • Upravit
Talllya
7.1.25 17:09

Nechci tu vypadat jak nějaký sluníčkář, sama si procházím IVF. Ale zkusme prosím podporovat. Pokud je někde duch, napsat to, pokud není, rict, ze jej nevidíme. Ale nedodávat nějaké připomínky o biochemickém. To opravdu prokáže jen krev, lékař. Neznáme diagnózy.

• Citovat
  • Upravit
479
7.1.25 17:11

@Talllya Děkuji,takhle jsem to přesně myslela. Myslím, že to u mě minule udělal hodně stres, kdy jsem tělu prostě nevěřila a bohužel to dopadlo, jak to dopadlo. Teď věřím, že to bude dobré a nechci si raději propouštět nic negativního jako minule. Takže proto jsem hned tak vybouchla, ještě jednou se omlouvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Talllya
7.1.25 17:12
@MonikaGeller píše: Více

Jestli ti můžu něco doporučit, tak úplně vypnout tyto diskuse. Nic ti to nedá. Ja uz se také odpojuji, jelikož mam transfer a v tom případě se nechci zatěžovat. :srdce: Je to dobré celkově i co se sociálních sítí týče

• Citovat
  • Upravit
Talllya
7.1.25 17:13
@MonikaGeller píše: Více

A za me si nevybouchla. Je dobré nastavit si hranice. Každý je má jinde.

• Citovat
  • Upravit
2376
7.1.25 17:14

@Talllya ano zmínka o biochemickem opravdu není pěkná a na místě. Na druhou stranu mi přijde ok o nějakém testu napsat, ze je na nic. O Pepinu se to například třeba ví taky, ale ne všechny holky to vědí, takže nevidím nic špatného na to upozornit 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Talllya
7.1.25 17:15
@Ladyanyz píše: Více

Určitě ano, ale ne v případě, kdy jej slečna sem přidá. Taky jsem třeba přidala mamatest a najednou se na mě sletěla diskuse o tom, že děla falešné. A co chceš pak dělat? Jen sedíš doma a bojíš se, že jsi zas blbka koupila špatný test a neumíš si ani vybrat dobrý test. Není to zkratka na místě, jakmile se to zde již sdílí s fotkou.

• Citovat
  • Upravit
Talllya
7.1.25 17:17

Ohledně testu je možné pošpinit každý. Nejlepší je odběr krve. Ja mela falešný clearblue, pepino, mamatest, dr max… proto si myslím, ze to komentování je zbytečné. Pokud se tedy slečna neptá na zkušenosti s tou značkou.

• Citovat
  • Upravit
8626
7.1.25 17:21

Ženský neblbněte, to chce klid a nohy v teple. Tolik vášní mezi sebou netřeba, šetřete si to pro partnery do postele. Tam to smysl má. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Talllya
7.1.25 17:22

Fakt zkuste být trošičku shovívavé a empatické. Téma potratu je nesmírně citlivá věc. Jinak slečny já se loučím, chci si udělat detox od mobilu. Drzim palečky :palec:

• Citovat
  • Upravit
2376
7.1.25 17:23

@Talllya ano, já ti rozumím jak to cele myslíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Talllya
7.1.25 17:23
@Ladyanyz píše: Více

Samozřejmě nechci kritizovat ani se do toho pouštět. Ale vím, že mě chápeš :srdce:

• Citovat
  • Upravit
351
7.1.25 17:38

Ahoj holky, rada se k Vám přidám. Nevim proč, ale vždy mě to tu dokáže uklidnit, ale i rozhodit :lol:.. snažíme se o druhé mimi, mam syna 2r, který nám trval 1r a 3m.. takže samozřejmě v hlave opět strach že to bude takhle dlouho. Jedem 4. Cyklus snažení. Minulý cyklus se zadařilo, bohužel jsem den před Vánocemi v 5tt samovolně potratila :andel:.. ted jsem momentálně 1DPO, je tu někdo stejne? Cykly mam 26-27 dni.. :kytka:
Delam ovu testy, měřila jsem i bazalku, ale nejak me to potom stresovalo kdyz uz se blížila ms, takze si potvrdím ovulku vždy jen testama, kazdy měsíc to mam uplne jako přes kopírák v stejny den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15386
7.1.25 17:50
@Talllya píše: Více

Myslím, že podporuji holky, co to jde. Někdy není příjemné slyšet pravdu. Psala jsem, že je to možné, nic víc. Pokud někomu testy nesili, píše to tu kde kdo :nevim:
Ale chápu, jak to myslíš. Taky jsem se za to omluvila a vysvětlila. Ono je těžké porovnávat jiné značky testů. Navíc tyčinkový mamatest, který dělá ne falešné duchy, ale rovnou čárky :cert: a proto jsem slečně/paní řádila, vyzkoušet jiný test, případně dojít si na krev a popřála, aby ji test sílil… Ale to už jsi možná nedocetla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15386
7.1.25 17:56

@MonikaGeller vůbec se neomlouvej :hug: :hug: :hug: všichni ti držíme palce. Většina ví, čím sis prošla a přejeme ti jej to nej // :srdce: za mě je fakt nejlepší, když nevím na čem jsem,.tak abych se zbytečně nestresovala, tak si zajdu na krev ;) s těmi testy to není někdy úplně ok. Někomu dělají falešné, někdo je naopak tehu a na testech nic 🙈 i to se stává :D pokud budeš dělat další test, dej vědět, jak sílí. Držíme palce ✊
Stres určitě není dobrý, myslela jsem to tak, že po tvé zkušenosti bych se na duchy neupinala, i když je jasný, že upínat se nechceš, tak v koutku se duše raduje. Ale to neupinani je taková jakási obrana proti případnému zklamání… Já už jsem si řekla, že dokud to neuvidím jednou na Utz a nebude blikat srdíčko, tak tomu zkrátka věřit nebudu 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí