Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2376
8.1.25 19:25

@bonsaj493 Tyjo ty si tedy „uzivas“ 😔 a to tam gynekolozka není až do pondělí, ze mas přijít až pak? Ze by ti třeba udělala vyter na kultivaci. Takové bolesti přeci nejsou normální 😕
Odpocivej a drz se! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3972
8.1.25 19:36

@Ladyanyz měla by tam být, já právě nechápu jak sestra může provést diagnózu tak od pohledu, prostě mi vrazila ty čípky a nazdar… Jako neříkám, klidně to může být bakteriální infekce, na kterou volně prodejné léky nejsou, ale mě dnes spíš trápí ta bolest v podbřišku a bedrech s faaakt velkou nevolností, nemyslím si, že by to byl jen zánět úplně dole… To by mi přece nebylo tak zle. Měla jsem přes den takovou zimnici, že mi cvakaly zuby :zed:. No a sestra právě řekla, že mám užívat ty čípky a přijít v pondělí, pokud se to nezlepší. Jenže pondělí je hrozně daleko, nevím jak to vydržím :zed: :zed:. Proto jsem radši šla ještě za obvodní, aby zjistila jestli to právě není močák… A asi není no, říkala že i podle pohmatu ji to přijde spíš jako vaječníky. Jak mi tlačila na vaječníky a dělohu, to mi bylo tak nevolno, že jsem ji tam malém zkolabovala, pak mi měřila tep a nelíbilo se jí, že jsem přišla bez doprovodu… No ale pak na UZ nic no, tak fakt nevím…

Příspěvek upraven 08.01.25 v 19:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12237
8.1.25 19:37

@bonsaj493 Laparoskopii? Jako ze by neco bylo spatne uvnitr? Nebyl by to zbytecny zasah zase do tela? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12237
8.1.25 19:38

@bonsaj493 Asi bych sjela i na pohotovost.. Kdyby to bylo horsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3972
8.1.25 19:39

@Ketris už jsem na ni před devíti lety byla, to jsem taky měla bolesti v podbřišku, ale ne permanentní, jen někdy. A tam se přišlo na srůsty. Jako nechce se mi na to vůbec, už mám za sebou dvě a není to žádná hitparáda :pocitac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
8.1.25 19:39

Ahoj holky, zítra 2 pokus IUI, držte palce jsme v tom spolu🤞🏼 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3972
8.1.25 19:40

@Ketris tam jsem právě byla, koukali na mě jak na blbce, prý že to je jen pro těhotné (pak dodala a život ohrožující stavy). Mě ale bylo tak zle, že jsem opravdu myslela, že to je můj konec. Takže jsem trochu nešťastná, vůbec nevím, kdo mi teda pomůže… Já nejsem člověk, co s každým problémem utíká k doktorovi, prvně se vše snažím řešit sama… Protože kamkoliv přijdu, tak je to hnus, stejně nikdy na nic nepřijdou, akorát se cítím jako hypochondr. Jo, milý pan doktor na pohotovosti mi řekl, proč jsem si nevzala tabletku od bolesti. Že prý to je základ!! Jaký základ? To přece příčinu neřeší. A já si nerada beru léky když jdu na vyšetření, člověk nikdy neví co mu budou dělat…

Příspěvek upraven 08.01.25 v 19:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12237
8.1.25 19:42

@bonsaj493 Ja byla na laparce pred 2 rokama.. Prubezne se mi furt delaly cysty a mela jsem zvetseny vajecnik - byl velky snad jak broskev… 🙈 do toho me strasili s endometriozou.. Ale nastesti se ted vse ustalilo, i kdyz v lete na preventivce jsem zas mela novou cystu. Z toho mi obcas bylo taky soufl…

Asi bych si u obvodni vydupala preciznejsi vysetreni..

Příspěvek upraven 08.01.25 v 19:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
8.1.25 19:43

@bonsaj493 aha, tak to je zajimave, ze te jen takhle sestra odbyla. Pokud by se to nelepsilo nebo snad horšilo, tak bych proste na tu gyndu nabehla rozhodne dřív než v pondělí 😕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
8.1.25 19:44

@katerina9615 držím palce a myslím na tebe ❤️ 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3972
8.1.25 19:44

@Ketris taky mě napadlo, jeslti nemám nějakou cystu, ale prý vaječníky jsou v pohodě… Takže opravdu těžko říct :/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
8.1.25 19:47

@bonsaj493 achjo, to je hrůza, jak kdyby člověk věděl, jak moc je jeho stav ohrožující…doufám tedy, že se ti udělá líp, ale případně bych neváhala a určitě taky jela dřív…🙂 Vím, že je to nepříjemný, když na tebe koukaj, jak když si vymyslíš, ale lepší než něco zanedbat. Navíc pohotovost je od toho, aby ti pomohli, když zrovna nemáš vlastního doktora a nevíš si rady…Odpočívej 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anastaria.mahan
8.1.25 19:50

@bonsaj493 Doporucuju zmenit gynekologa. Idealne ted dokud nejsi tehotna proroze v tehotenstvi to nikdo delat nechce.

• Citovat
  • Upravit
8626
8.1.25 19:56

@bonsaj493 To asi fakt může být gynekologického rázu. Nenech se odbýt. Znovu zítra ráno naklusej na gyndu a musíš pořád opakovat, jak ti je hrozně spatně a co ti všechno je.
Bohužel, ale přístup mnoha doktorů je takový, že když lezeš a potichu trpíš=neumíráš, tak jsi vlastně v pohodě. A najdi si gynekologa, co tohle bude fakt řešit.
Mně se třeba nestalo, že by mě v případě bolestí gyne odpálkoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3972
8.1.25 20:21

@Denise.H jsem z toho i překvapená, protože kdysi jsem k ní přešla právě proto, že předešlá gyn neřešila mé problémy. A tato se toho ujala s vervou, kromě těch srůstů při laparo se na nic nepřišlo, ale ta laparo mi nakonec pomohla a fakt řešila i předtím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí