Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bonsaj493 Tím hůř, že už máš v anamnéze léčené srůsty, tak by o to měla být při vyšetřování pečlivější a zameřit se i na to, ne? A případně to potom vyloučit.
@Ladyanyz ahojky, děkuji za optání
Dnes jsem zůstala doma (doktorka nabízela nemocenskou, ale dnes jsem si vzala normální volno v práci s tím že uvidím), no nevolnost zatím už nemám, ale to může být tím, že zkrátka mám klid. Ale probudila jsem se zase totálně zpocená, bedra mě bolí pořád, i v noci jsem to cítila. Takže si říkám, zda to fakt není močový problém, ačkoliv myslím, že ledviny jsou výš, mě to bolí kousek nad zadkem a ledviny by měly být až u pasu… Takže bych chtěla zítra jít pro jistotu ještě na urologii. Nechci to podcenit. Už jsem psala doktorce email, zda tam je třeba žádanku a zda mi ji zítra připraví (už jsem na urologii párkrát byla, ale vždy jsem žádanku měla, nikdy to nebylo z mé vůle). Tak uvidím co odpoví.
@bonsaj493 Achjo, tak to mě mrzi, ze to není až na tu nevolnost lepší 😔 ale dobre, ze jsi doma a ze si chceš skočit na tu urologii. I kdyby to nic s tím spojené nebylo, tak se aspoň vyloučí další možnost. Držím pěsti, ať je brzy lépe ![]()
@Ladyanyz tak jsem byla na urologii, není tam nic. Na jednu stranu samozřejmě dobře, ale na druhou jsem trochu zoufalá
. Uvidím do neděle no :/. Buď to přejde, nebo zajdu za gyn.
Holky myslíte, že z toho něco bude?
První test 5dní před ms večer
Druhý test 4dny před ms ráno
@bonsaj493 no to mně řekni…co to může být? Snad ti bude brzy lépe, případně na tu gyndu určitě zajdi 🙂 a jak ta bolest vypadá? Je to pouze v té jedné části nebo si nejseš jistá, kde přesně? Píchá tě to nebo to bolí soustavně?
@Anonymní píše: Více
Nasvědčuje to tomu, že z toho něco bude, pěkná čárka, tak držím palce 😊
@Majdalenka02 není to brzy takhle před menstruací? Omlouvám se, nemam zkušenosti.
Záleží, kdy jsi měla ovulaci, nemusí to být brzo 🙂
Vypadá to velmi nadějně, bych řekla, krásná čárka, ani si to nemusím zvětšovat!
Nemyslím si, že to je brzy, záleží kdy byla ovulace, víš to? ![]()
@Majdalenka02 začalo to jako bolest, takové teplo a pálení v oblasti dělohy bych řekla (nebo močáku, ale spíš to tipuju na dělohu, po té laparoskopii vím celkem přesně kde je, protože pak strašně bolela). Pak se to pomalu přesouvalo do oblasti těsně nad zadkem. Soustavně s tou dělohou, pak mi přišlo že to vystřeluje směrem k vaječníkum, fakt nepříjemné. No a od včera už téměř jen bedra. U doktora mě dnes na pohmat bolely ledviny, ale on tomu nepřisuzoval žádnou váhu, tak těžko říct :/. Moč je prý dnes úplně čistá, tak nechápu, proč mě i někdy v takových vlnách pálí spodek
. Jako možná psychosomatika, ale sakra proč bych si něco takového způsobovala psychicky?
Holky, dnes 13DPO, zítra má přijít MS, tak držte palečky, ať nedorazí ☺️ Už dva dny cítím bolesti v podbřišku jako před MS, ale jiné, mnohem intenzivnější a ani na chvíli nepřestanou, což u dřívějších cyklů… bolesti jen dva dny před MS a pak až s MS. Dnes se přidala divná chuť v ústech, jak kdybych místo bonbónu měla v puse dvacku. 🍀 Ale třeba si to jen namlouvám, uvidíme, testovat chci v sobotu. 🤞🏻
@TIv29 to vypadá nadějně. Kovovou pachuť jsem měla jen když jsem byla těhotná 🤞
Já jsem 11 dpo, na testech duchové. Jsem ale i 13 dní po ovitrelle anto už by snad být nemělo, ale u mě je možné všechno ![]()
Držím palce, ať v sobotu jsou na testu // (a já bych dala ruku do ohně za to, že budou ![]()