Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bonsaj493 třeba to ta kašička vážně může dělat. Ne, ze by to byla alergie, to by se projevilo dřív.. ale když má působit i na hormonální úrovni, tak ti mohla způsobit nějaký výkyv 🤷🏼♀️ když na nic jiného přijít nemohou, ale těžko tipovat
@Ladyanyz možné to je, protože i u první menstruace po vyndání tělíska mi bylo nevolno od žaludku a potom další cyklus po ovulaci, takže možná že to fakt dělají hormony… Tím pádem budu pozorovat co se stane za ty dva týdny jak ji doberu…
@Majdalenka02 léky neberu žádné
. Takže záhada. No uvidim jak to bude pokračovat dál
.
@Wawulka grep blokuje enzym, který metabolizuje různé léky, takže pak je koncentrace v krvi vyšší, takže můžou být i vedlejší účinky. 🙂 Ale to bys musela brát nějaké léky, jinak je to asi pohoda 😃
@bonsaj493 my jsme strašní diagnostici 😃…achjo, no přeji ti, abys přišla na to, co to způsobuje nebo aby aspoň bylo líp! 😊 🙏🏻
@Majdalenka02
Díky za info, to jsem ani netušila … ![]()
Jinak já jedu jen na přírodních doplňcích, tak je to v pohodě…
Ale je dobře takové informace šířit ![]()
@Wawulka on to tedy zrovna dělá i s přírodními doplňky, ale třeba se není čeho bát. 😊
@Majdalenka02 píše: Více
Mno, tak uvidím 😅
Snad to bude v poho… ale je fakt, ze po takové době, co se snažíme si už přijdu jako alchymista amatér ![]()
Holky kolik vás teda zkouší tu kašičku tento cyklus? Sem zvědavá na výsledky 😅 jestli se zadaří víc jak dvěma tak to taky zkusím 🐝
@Wawulka já měla grepove kapky v rámci bylinkove kúry na posílení imunity a bylo to v pohodě 😁 😊 ale samozřejmě to muže byt individuální
@Vendul4 píše: Více
Jaaaaa ![]()
Už je na cestě… jen tedy porad po potratu čekám na ms… tak asi nebudu úplně vypovídající vzorek 😅
Začnu ji ale brát hned, jak přijde…
@Majdalenka02 jsem ráda, že tu je tolik diagnostiků, je super to s někým probrat
.
@Ladyanyz píše: Více
Hele, kdyby nic, tak posílení imunity se mi taky hodí… poslední dobou jsem byla skoro porad marod ![]()
Ale jsem zvědavá, jestli to bude mít opravdu vliv na ten hlen ![]()
Myslím, že prodejci mateří kasičky z nás musí mít radost a asi nechápou, proč jde tak na dračku 🤣 🤣.