Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Wawulka já taky prave 🤒 a zabralo to perfektně bych rekla 😁 ale nevedela jsem, ze je to i dobre na hlen, takže to posoudit nemůžu 🤣
@Vendul4 Statisticky se to musí nějaké podařit, když je velký vzorek žen, které pro těhotenství dělají první poslední.
Kašička nekašička.
Jste ale dobré marketérky, to se musí nechat. ![]()
@bonsaj493 píše: Více
To je to takovej hnus? 😅
Manželovi jsem ji koupila v kapslich… tu ze stříkačky bych do nej asi nedostala ![]()
Taky se asi inspiruju, pokud bude mise úspěšná. 😃 Tento měsíc zkusím Macu a Drmek 🙂
Přesně to samé jsem chtěla napsat 🤣 🤣 🤍
Ja jsem ji brala v kapslích, tak nevím, jestli měla stejně dobrou vstřebatelnost jako jiná, každopádně bylo na tom napsáno bio mateří kasička. Taky jsem ji zkoušela na základě pozitivních zkušenosti některých holek, každopádně ne e, nám nezabrala 🙂
@Wawulka píše: Více
Je to strašný hnus 🤣 🤣. Manželovi jsem ji naordinovala hlavně na imunitu, první dva dny na to docela kašlal kvůli chuti. Pak jsem mu řekla, že je dobrá na plodnost, tak to ji začal užívat hned poctivě, můj manžel je nezmar 🤣 🤣.
Tak já teprve chuť posoudím, teprve začnu brát, ale četla jsem, že to moc nechutná, ale obětuji se, protože už fakt nevím
a do manžela bych to určitě nedostala 🤣
Ale znám paní z jiné skupinky a též to u nich nezabralo, já jsem už v takové fázi, že za zkoušku nic nedám - věk už nějaký mám a chlapa na spermio nedostanu a tak chci zkusit podpořit alespoň u mě…
@Verule.Berule taky jsem na tu chuť zvědavá, čekala jsem, ze to bude medové 😅
A třeba zrovna u tebe tohle vážně zabere
moc bych vám to přála, aby se zadarilo!
Tak to je dost přiléhající. Já jsem ji napoprvé nedala a musela část vyplivnout, fuj. Pak už jsem to zvládla jen se zajidanim medem 😀
Ale partnerovi přijde v pohodě. Brrr.
@Ladyanyz děkuji ❤️ ❤️ já už jsem ve fázi, že raději neočekávám nic ☺️
Přeji všem tady ve skupince pozitivní TT v současném či příštím cyklu ❤️