Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ještě je možné, jestli jsi brala nějakou HA, že prostě pracují hormony. U mě první měsíc po vyjmutí tělíska taky přicházely různé nevolnosti, bolesti a tak. Hodně jsem si o tom četla, za téměř vše mohou ty hormonální výkyvy
.
@Luxte Brzy si vykurýruj! A třeba to klapne i při nemoci, nebyla bys první ani poslední.
@Luxte to může paradoxně i pomoci! Tělo nemá energii na to, aby vypudilo „cizí“ věc
.
@Ladyanyz chutě nemam, spis naopak nechutenstvi, ale anooo taky si řikam že je brzo. Ale děkuji, sem sama zvědava, co se stane. Ale snažim se nemyslet na to ať to nezhoršuji.
@Mmiisskkaa204 když mně přijde, ze pokud je tělo v módu „snažení se“, tak se proste dějou divy 😅 samozřejmě i u mě 🤭
Zdravím
Dnes jsem +-13DPO, tak jsem si dnes byla nakoupit testy, samozřejmě jsem to nevydržela a hned po příjezdu z města jsem si udělala test. Je tohle ještě duch nebo už se to začíná blížit k čárce?
Moc děkuji za odpověď 😊
@Mmiisskkaa204 Takhle brzy telo ani nevi, ze je vubec tehotne ![]()
@Ladyanyz píše: Více
Strašné divy se dějí 🤣. Tento měsíc jsem byla opravdu přesvědčena, že to vyšlo 🤣 🤣. Měla jsem hrozně divné napětí v podbřišku, které šlo až do třísel… Už jsem cítila úplně jak se ta děloha roztahuje
🤣 🤣.
@bonsaj493 Děkuji za odpověď 😊 Ráno zkusím Dr.Maxe, i když se ho docela bojím 😁
@Ketris tak už se mi to jednou stalo. Že sem to věděla o dost dřív než měla přijit ms.
@MonikaGeller duch tam je, ale tenhle tyčinkový je dělá. Minulý cyklus jsem měla na tomhle testu ještě silnější čárku a těhotná jsem nebyla
drzim palce, aby sílí, ale zkusila bych jiný test
Věřím, že si toho člověk může vsugerovat fakt hodně 😃 na druhou stranu tento měsíc mi bylo nevolno už od 6DPO, cítila jsem se prostě jinak a vyšlo to, i když teda momentálně to včera vypadalo, že je to neprosperující, ale to nic nemění na tom, že se aspoň částečně uhnízdilo a tělo produkovalo HCG. 🙂 Nějaké změny se v těle prostě dějí. 🙂
@Mmiisskkaa204 V pohode, to je bezny ze si vsugerujes vsechny priznaky
7dpo je opravdu brzo na tyhle priznaky