Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
127
5.1.25 17:36

Snažení po ztrátě

Ahoj holky :srdce: doufala jsem, že tento rok budu v úplně jiných skupinách, ale bohužel. Na konci prosince v roce 2023 jsem otěhotněla, celé těhotenství bylo naprosto bezproblémové, ale bohužel dcera den po porodu v září zemřela na nezjištěnou brániční kýlu :,( Teď se tedy přesouvám do skupiny snažení, jsem tedy necelé 4 měsíce po porodu, první menstruace přišla po 8 týdnech, druhá poté asi po měsíci, s tím, že ovulace byla až 19. den (podle hlenu a bolesti v podbřišku) a LF jen cca 11 dní. Nechala jsem si nabrat krev (měla jsem i hodně tiky a jiné obtíže) - byl mi zjištěn velký nedostatek vitamínu D, ten teď beru. Momentálně jsem teď 21 DC, ovulace nikde, jsem celá otrávená, protože nejenom že samozřejmě psychika v háji, ale o nějakém snažení o duhové miminko nemůže být řeč, když člověk má cyklus pořád tak rozhozený. Nevíte, kdy se to tak může vrátit do normálu a jak to podpořit? Momentálně beru asi měsíc Verru plodnost, těhotenství a omegu, vitamín D a hořčík. Mám zkusit macu nebo gynex? Jinak před těhotenstvím cykly pravidelné, ovulace okolo 14. dne, první těhotenství úplně napoprvé (4 roky zpět) druhé cca 5. měsíc snažení. Snad do třetice bude vše v pořádku a moc všem přeji těhotenství se šťastným koncem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
5.1.25 17:56

Koupila jsem si dneska TT Pepino, ať vidím aspoň falešného ducha po těch měsících běloby a hurá, skoro neviditelný duch po limitu je tam 👀 😀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15384
5.1.25 17:57

@MyselfAndMe 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15384
5.1.25 17:58

@MyselfAndMe proto já ráda dělat TT po ovitrelle 😅 i když nejsou // právě, je hezké je aspoň vidět 🙈 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
5.1.25 18:14
@bacova.mi píše: Více

Jojo, přesně. Mně se líbí vidět i něco falešnyho 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
5.1.25 18:29

@MyselfAndMe aby ses nedivila a nebyly to // pravé :dance: to by byl mazec co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
5.1.25 18:29

@MyselfAndMe kolik jsi dpo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3972
5.1.25 18:30

@neli99 ahojky, to je strašné, hrozně mě to mrzí :(. Jsem v úplně jiné situaci, ale na srovnání cyklu po vyjmutí tělíska mi velmi pomohl kontryhel. A na „vyvolání“ ovulace jsem vypozorovala, že mi pomůže hormonální jóga (videa jsou na YT, stačí jedno dvacetiminute cvičení denně). Ale nevím jestli to je vhodné takovou chvíli po porodu, nikdy jsem nerodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8626
5.1.25 18:35

@MyselfAndMe Tak ať dobře sílí dušíček! :lol: :lol:
P. S. Já už jsem na to přišla, proč dělají falešné duchy a čárky. Je to proto, aby byl příště u cílové skupiny větší odbyt kondomů.

Příspěvek upraven 05.01.25 v 18:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
5.1.25 18:38

@bonsaj493 Moc děkuji za tip, máš nějaké konkrétní video? Nebo jen zadáš na youtube a zkoušíš různé? To určitě zkusím, chodím na fyzio a tam mi už dovolila cvičit úplně normálně, tak alespoň něco. Dále chodím na kraniosakrální terapii a akupunkturu, ale to spíš skrz tu psychiku, ale doufala jsem, že se trošku hodí do pohody ten cyklus.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
5.1.25 18:39
@bambula89 píše: Více

To nebude. Mám zase nějaký gyn. problém. A ty protilátky. Sice sex mám v plodných dnech, ale jen abych neztratila formu, nějak s tím nepočítám. A je to jen pidi mini duch po termínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
5.1.25 18:40
@bambula89 píše: Více

Asi 9-10. Pozitivní test jsem měla 26.12. v poledne. Velkou bolest vlevo pak nějak po půlnoci. Gyn potvrdila ovulaci vlevo, takže ta bolest byla asi ono 💪

Příspěvek upraven 05.01.25 v 18:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
5.1.25 18:41
@Denise.H píše: Více
😀

Nene, je to falešňák jak vyšitý, na 99,9%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
5.1.25 18:52

@neli99 ach, to mě moc moc mrzí, posílám sílu ❤️
Jinak s hormonální jógou a kontryhelem se přidávám s dobrou zkušeností. Hormonální jóga mi pomáhá na uvolnění, na psychiku i na spánek a kontryhel mi kdysi moc pomohl na srovnání cyklu, teď ho teda neberu. 😊 K tomu, co píšeš beru ještě selen, zinek a listovku. 🙂 Ale to jen tak možná pro inspiraci. S tím, co píšeš ty nemám zkušenost - Maca a Gynex, ale určitě některé holky budou vědět. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3972
5.1.25 19:20

@neli99 https://youtu.be/HbGJvZjzoiY?…

https://youtu.be/HbGJvZjzoiY?…

Na doporučení ze skupiny Snažení 2024 dělám na střídačku tady ty dva :). Jsou tam i další, zkoušela jsem i ty, ale ty už jsou takové komplikované, u těchto se mi líbí jednoduchost, není to žádné náročné cvičení :). A jak píše Majdalenka, mě taky pomáhá na spánek :) ta technika toho dýchání je skvělá na uvolnění :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí