Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.1.25 10:26

Nevím, jestli tam něco uvidíte, pokud to nedostanu, tak v neděli zkusím Mammatest. Moc bych si to přála 🙏🏻

• Citovat
  • Upravit
1389
3.1.25 10:38

Tam je pěkný duch! 🙂 Jen tedy nevím, jestli je úplně růžový. Ale uvidíš zítra, držím moc palce! 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
3.1.25 11:06
@Anonymní píše: Více
ja jsem pri prvnim tehotenstvi mela nejdriv negativni test a carku az treba tyden po terminu menstruace, ale vzdy jsem testovala s mamatestem. Drzim palecky :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8626
3.1.25 11:19

To vypadá slibně! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
3.1.25 12:00

To je krásný duch :srdce:. Moc držím palce! 🍀 Moc Ti to přeju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.25 12:11

Moc dekuju 😊

• Citovat
  • Upravit
924
3.1.25 13:42

Tak ja jsem dnes 1DC :srdce: presne podle planu :roll:  :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
3.1.25 15:46

Já vám povím, to mé tělo se už asi nudí🙈 🤣 nebo nevím. Dnes jsem 1DPO teplota mírně ráno stoupla, já nadšená. No a od doby co jsem vstala se mi občas zamotá hlava, nepříjemně mě bolí podbřišek, mám žaludek na vodě a k tomu všemu mě dost bolí močení… Takže jsem si k 1DPO nadělila zánět močáku a antibiotika. Místo plánovaného výletu a procházky mám procházku každých 15 minut na záchod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
3.1.25 15:47
@bambula89 píše: Více

Achjo. Příště tedy už insemino?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.25 16:02

Na den presne pred 3 lety jsem mela uplne stejneho ducha na tom samem testu, u me vse dopadlo dobre, hodne stesti a drzim palce at sili! :)

• Citovat
  • Upravit
80
3.1.25 18:07

My se taky pripojujeme ke snažení.. už tedy par mesicu :lol: dcera trvala dva roky tak snad to ted bude rychlejsi :roll: vcera dopoledne mi ale prislo ze mam poprve pozitivni ovulacni test, teda doufam :nevim: mam pcos a za tech nekolik mesicu je to prvni takhle vyrazny test, mesice predtim vubec ale vubec nic a tenhle mesic uz par silnejsich a vcera tohle.. tak snad :* :srdce: vsem moc drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15386
3.1.25 20:08

@Ellie0302 test vypadá dobře, ale u pcos se na testy úplně spoléhat nemá. Je dobré sledovat další příznaky a sledovat cyklus (měřit bazální teplotu, sledovat hlen, bolesti,…) a jiné příznaky. Já mám také pcos jako z učebnice :mrgreen: ale tím, že si vše zaznamenám, tak jsem po pár měsících vypozorovala, že pár dní před ovulaci mě bolí hlava, pak mám větší chuť na sex a den před ovulaci jsem nafouklá jak pátrací balón :lol: pak mě samozřejmě poboliva popichuje vaječník, během ovulace mám silné bolesti. Každá to máme ale jinak, ale je dobré alespoň trochu znát své tělo. No a něj je měření právě bazální teploty. Když jsi nejsem jistá test,, tak mě teplota vždy odpoví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15386
3.1.25 20:10

Já se k vám pomalu taky přesouvam jako předešlé roky 🙈 momentálně jsem 5 DPO/7 dní po ovitrelle (které stále na testu je a ještě několik dní bude :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
3.1.25 20:18

@bacova.mi děkuju za odpověď :palec: kazdopadne nikdy sem u sebe ovulaci necitila.. vcera a jeste dnes citim popichovani v podbrisku ale tezko rict jestli si to trochu nevsugerovavam :lol: :think: a hlen bych rekla ze se objevil noc predtim nez sem si udelala tenhle test, tak snad :kytka: Bohuzel bazální teplota u me neprichazi v uvahu protoze nekolikrat za noc vstavam k dceri a casto se rovnou napiju kdyz vstavam, takze nevim kdy bych ji merila.. jestli ve 2-4-6 rano :lol: :lol: bohuzel, zatim budu muset verit tem testům a uvidi se.. kazdopadne i tak mam radost ze se tam poprve neco objevilo a i kdyby se to zpravidelnilo tak by mi to udelalo radost ze se nekam posouvam (beru tech par mesicu co se snazime hormony, jinak bych ani ms nedostala temer vubec :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15386
3.1.25 20:29

@Ellie0302 to chápu :hug: a co užíváš za hormony? A teď jsi kolikátý DC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí