Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tam je pěkný duch! 🙂 Jen tedy nevím, jestli je úplně růžový. Ale uvidíš zítra, držím moc palce! 😊
@Anonymní píše: Víceja jsem pri prvnim tehotenstvi mela nejdriv negativni test a carku az treba tyden po terminu menstruace, ale vzdy jsem testovala s mamatestem. Drzim palecky
Já vám povím, to mé tělo se už asi nudí🙈 🤣 nebo nevím. Dnes jsem 1DPO teplota mírně ráno stoupla, já nadšená. No a od doby co jsem vstala se mi občas zamotá hlava, nepříjemně mě bolí podbřišek, mám žaludek na vodě a k tomu všemu mě dost bolí močení… Takže jsem si k 1DPO nadělila zánět močáku a antibiotika. Místo plánovaného výletu a procházky mám procházku každých 15 minut na záchod
@Anonymní píše: Více
Na den presne pred 3 lety jsem mela uplne stejneho ducha na tom samem testu, u me vse dopadlo dobre, hodne stesti a drzim palce at sili! ![]()
My se taky pripojujeme ke snažení.. už tedy par mesicu
dcera trvala dva roky tak snad to ted bude rychlejsi
vcera dopoledne mi ale prislo ze mam poprve pozitivni ovulacni test, teda doufam
mam pcos a za tech nekolik mesicu je to prvni takhle vyrazny test, mesice predtim vubec ale vubec nic a tenhle mesic uz par silnejsich a vcera tohle.. tak snad
vsem moc drzim palce!
@Ellie0302 test vypadá dobře, ale u pcos se na testy úplně spoléhat nemá. Je dobré sledovat další příznaky a sledovat cyklus (měřit bazální teplotu, sledovat hlen, bolesti,…) a jiné příznaky. Já mám také pcos jako z učebnice
ale tím, že si vše zaznamenám, tak jsem po pár měsících vypozorovala, že pár dní před ovulaci mě bolí hlava, pak mám větší chuť na sex a den před ovulaci jsem nafouklá jak pátrací balón
pak mě samozřejmě poboliva popichuje vaječník, během ovulace mám silné bolesti. Každá to máme ale jinak, ale je dobré alespoň trochu znát své tělo. No a něj je měření právě bazální teploty. Když jsi nejsem jistá test,, tak mě teplota vždy odpoví ![]()
Já se k vám pomalu taky přesouvam jako předešlé roky 🙈 momentálně jsem 5 DPO/7 dní po ovitrelle (které stále na testu je a ještě několik dní bude
)
@bacova.mi děkuju za odpověď
kazdopadne nikdy sem u sebe ovulaci necitila.. vcera a jeste dnes citim popichovani v podbrisku ale tezko rict jestli si to trochu nevsugerovavam
a hlen bych rekla ze se objevil noc predtim nez sem si udelala tenhle test, tak snad
Bohuzel bazální teplota u me neprichazi v uvahu protoze nekolikrat za noc vstavam k dceri a casto se rovnou napiju kdyz vstavam, takze nevim kdy bych ji merila.. jestli ve 2-4-6 rano
bohuzel, zatim budu muset verit tem testům a uvidi se.. kazdopadne i tak mam radost ze se tam poprve neco objevilo a i kdyby se to zpravidelnilo tak by mi to udelalo radost ze se nekam posouvam (beru tech par mesicu co se snazime hormony, jinak bych ani ms nedostala temer vubec
)
@Ellie0302 to chápu
a co užíváš za hormony? A teď jsi kolikátý DC?
Nevím, jestli tam něco uvidíte, pokud to nedostanu, tak v neděli zkusím Mammatest. Moc bych si to přála 🙏🏻