Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak já bych ji ráda měla s Vámi, abych věděla, že je vše ok 🙈 a mohla počítat.
Chtělo by to nějakou anketu, která z nás dostala MS 30.12.-2.1., která bude mít první ovulaci a pak která bude mít první //
tohle je doost dobrá náhoda, tolik červené ![]()
my s chlapem taky stihli „oslavovat“ Silvestra, ale včera ráno mi bylo na chcípnutí
jak lépe začít nový rok, než s červenou… ![]()
@Orchidejka13 já měla první pozitivní OT 17 DC a další cyklus pak 20 DC, takže očekávám tak něco mezi, zkrátka okolo 19. 1.
.
@bonsaj493 já si ho nedělala, ale teď v lednu si udělám ovulační testy.. předtím jsem si to myslela, kdy bych ji asi mohla mít, ale asi jsme minuli
v lednu koupím ovulační testy a budu testovat
@bonsaj493 ale myslím si, že bych to měla mít hodně blízko tebe:)
@Orchidejka13 Joo, lepší to ověřit, třeba zjistíš že ji fakt na sobě poznáš
. První měsíc jsem testovala do 11 DC, pak jsem si řekla že asi ještě nepřijde a tak jsem se na to vykašlala. Pak jsem začala mít 16 DC nějaké příznaky, zkusila test pro jistotu a byl téměř pozitivní, druhý den pak úplně 🤣.
My teď provedeme změnu, tento cyklus jsme měli sex v každý plodný den do ovulace. Teď bych chtěla zkusit ty co dva dny aby spermie měly šanci se dotvořit. Třeba to je ten háček
. Manžel má fyzicky náročnou práci, takže možná jeho tělo na to tolik energie nemá, i když psychicky se na to cítil
. Tím že mám ten monitor plodnosti od Clearblue, znám plodné dny před ovulací, takže to v tomto máme jednodušší
.
Příspěvek upraven 02.01.25 v 14:58
Akorát jsem teď zjistila, že cca den před ovulací jdeme s manželem po dlouhé době s kamarády na zábavu
. To budou mít ty spermie extra kvalitu
… A ještě bude po noční
. Snad se ovu trochu posune dopředu nebo dozadu
.