Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1322
2.1.25 22:02
@Ladyanyz píše: Více

Jo takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
2.1.25 22:08

@MyselfAndMe já už si pak zakázala cokoliv hledat a číst, abych se neplašila předem 🤦🏼‍♀️ 😅
Jak to jde u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
2.1.25 22:13

Jediný problém ty protilátky. Dr žádnou léčbu nechce. IUI a IVF jen. Pokud vím, mohly by zabrat kortikoidy, plazmaferéza nebo čas (všechno jsem si vyhledala sama, dr neřekl nic) - aby protilátky klesly (což jsem navrhla, ale Dr říkal, že jsem moc stará na to, abychom čekali 😀). Ještě to zkusím probrat se svoji gyn, na imunologii nebo možná reprodukční imunologii. Aktuálně plánované IUI v lednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
2.1.25 22:23

@MyselfAndMe aspoň plus je, ze víte v čem ten problém opravdu je a ze všechno ostatní je ok 🙏🏻 já co jsem si tak něco málo četla, tak vim, ze hodně holkam s tímto problémem se prave s IUI zadarilo celkem rychle 🤍 navíc ono taky brát kortikosteroidy není zrovna výhra, pokud jsou problémem jen ty protilátky bez dalších imuno buněk. Takže IUI ve výsledku muže byt šetrnější metodou. A je fajn, ze už mate i termín, budu moc držet palce, aby vám to klaplo 🫶🏻 a kolik je ti, pokud se mužu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
2.1.25 22:32

Ahoj holky, prosím mám dotaz, kdo jste byly, nebo se chystáte na IUI, musely jste předtím podstoupit vyšetření průchodnosti vejcovodů? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
2.1.25 22:32

No, IUI je úspěšnější hlavně spíš při alergii nebo když jsou protilátky v hlenu nebo tom kanálku do dělohy, to IUI to pak obejde tyhle oblastí. Já to mám v krvi, možná i ten hlen atd, to nevím, to se testy nedělaly. Ale krev je blbější varianta.
Je mi čerstvě 37.
Děkuju 🙃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
2.1.25 22:45

@MyselfAndMe jo takhle, tak to jsem špatně pochopila. V tom případě rozumím variantě s kortikosteroidy. A takže přímo na imunologii jsi na vyšetření byla? Když píšeš, ze by ses tam ještě chtěla poradit. Jestli ti dělali i NK buňky, TNF alfa..
Jinak jestli te povzbudim, tak jsem nedávno mluvila se známou, která děla na klinice a podle ní v dnešní době do 40 let „žádný věk“ :srdce: ze už umí opravdu zázraky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
2.1.25 22:49

Nn, dělali se testy jen na spermie, moje vajíčka tuším a zóna pellucida.
Díky, já si taky nepripadam ještě fatálně stará, že by se nemohlo chvíli počkat na pokles protilátek, kór když jinak mám všechno v pořádku. Ale Dr si myslí něco jiného. Ale oni nabízeli hormonální stimulaci i ve chvíli, kdy vypadalo ok všechno, ani o protilatkach se ještě nevědělo. To jsem moc nepochopila teda. „Jste úplně v pořádku, tady máte domácí kit na hormonální stimulaci“ 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
2.1.25 22:54

@MyselfAndMe Tyjo tak to bych tu návštěvu přímo imunologie určitě zkusila, tím nic nezkazis. To je totiž opravdu zvláštní přístup, když te tlačí někam, pokud nevedeli v čem je konkrétně problém 🤦🏼‍♀️ nepremyslela jsi, ze pujdes jinam? Mne by to asi na důvěře moc nepridalo 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5624
2.1.25 22:57
@Vendy325 píše: Více

Nakonec jsem na IUI nebyla, ale v Gennetu na vyšetření průchodnosti vejcovodů dost tlačili. Byla jsem na HyFoSy a je to naprosto v pohodě vyšetření, stálo to nějak kolem 2500 a bylo to jen trochu nepříjemné. Před IUI mi to přijde jako logické vyšetření, obzvlášť pokud před tím máš nějakou stimulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anastaria.mahan
3.1.25 07:48

Ze mne si muj cyklus evidentne dela humor.
Jak jsem psala, mam to jak hodinky.. ted mam samozrejme uz 2 dny zpozdeni! To je fakt jak naschval :(

• Citovat
  • Upravit
1389
3.1.25 08:17

Tak já holky 10-11dpo a na testu bílo, tak už se pomalu srovnávám s tím, že tento rok bude ve smyslu snažení. 🙂 Jsem moc ráda, že tu jste, to je záchrana v tom čekání.❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
3.1.25 08:21
@Vendy325 píše: Více

Nemusela jsem… pokud jsi neměla nikdy nějaké záněty, nebo operace, tak není větší důvod k tomu, aby vejcovody byly neprůchodné… max bych šla do HyFoSy…
Klasickou laparoskopii mi ale případně rozmlouval i manžel lékař… že už to je zásah do těla.. ale je plno holek, které ji podstoupily a v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.25 09:31

Holky máte zkušenost s testem Intime, který prodávají v Rossmannu nebo v DM? Jsem +-10DPO a mám pocit, že na něm vidím ducha, ale na fotce pak moc vidět není. Tak se nechci predcasne radovat, v září jsem měla SP a od té doby se nám nedařilo.

• Citovat
  • Upravit
2376
3.1.25 10:10
@Anonymní píše: Více

Já ho měla parkrat a vzdy ukázal co ukázat měl 😊 falešného ducha nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie