Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3972
2.1.25 08:12

@Anastaria.mahan no jasně, zkusit se má vše. Taky se právě snažím dělat maximum :D. A ten hlen byl opravdu pak lepší :) aspoň byl, předtím vůbec :D. Teda já jsem měla grepový džus a maliník, tak to budu dělat i teď. Piju i kontryhel na cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3972
2.1.25 08:13

Aha, myslela jsem, že se mi MS už rozjíždí a zatím ne, bylo to jen takové zašpinění (nemivam ho před MS) :D ale břicho bolí jako blázen, takže určitě dnes přijde :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anastaria.mahan
2.1.25 08:21
@bonsaj493 píše: Více

Ja jsem nasadila inositol, listovku a zinek.
Na caje moc nejsem ale zkusim ten malinik pojmout jako limonadu😁
Premyslim, jestli nezkusit grepovy kapky, ale musim to nacist

• Citovat
  • Upravit
150
2.1.25 08:29

Jé nová skupinka :D já dnes 2DC, tenhle měsíc si dáme pauzu jelikož v týdnu kdy ovuluju jedou kluci na hory… ale milý už uznal konečně sám, že je potřeba něco dělat, když to nejde a prý ho mám objednat na spermio… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
2.1.25 08:34

Ahoj holky, všem. vam. preji krásný nový rok 2025 v tomto roce přeji vám všem aby se zadařilo 8o :kytka:. Já se stále potykam s dlouhýma cyklama :zed: poslední cyklus byla ovu 55 den teda aspoň podle teplot :mrgreen: je to vyčerpávající furt každé ráno měřit ale mě to nedá…nu což…dneska ráno mi v kalendáři vyskočilo že dle teplot vypadá že ovulace proběhla 29,12 ale zdá se mi to tedy divný teploty jsou nízké se mi zdá na to že by byla ovulace…já mám tedy nízké teploty většinou okolo 36 ale minulý cyklus mi po ovulaci stoupla teplota na 36,6…že by teďka byli takhle nízké. :nevim: co myslíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
2.1.25 08:35

Ahoj holky, přidávám se k vám po 17 měsících snažení a čerstvě po potratu po ZT… už jsem doufala, že snažící skupinky nebudu chvíli využívat :roll:

Každopádně, všem přeji moc štěstí, ať se brzy zadaří :srdce:
A doufám, že se tu nebudeme potkávat moc dlouho :lol: :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
2.1.25 09:11

Ahoj holky, bude někdo lovit ovulaci, abych pak měla s kým testovat?😁 já jsem 8dc, takže za týden začnu. Jsem moc rada za tuhle skupinku a ze se tu všechny tak hezky podporujeme 🤍 snad každý měsíc někdo z mého okolí oznámí těhotenství a já už mám trochu pocit, ze se nedockam 🥲 občas si i říkám, jestli se na to snažení nevykašlat, ale zas o co víc se v životě snažit a nerada bych jednou litovala 🤍 všem přeji šťastný a plodný rok 2025 😁 🫶🏻 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anastaria.mahan
2.1.25 09:21

@Ladyanyz 8dc ja uz davno testuji :D :D mas dlouhy cykly?

• Citovat
  • Upravit
2376
2.1.25 09:31

@Anastaria.mahan spis kratší LF 😁 pozitivní ovu test mívám tak 16.-17.dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8626
2.1.25 09:39

@Ladyanyz Ahojky dneska jsem 14 dc a včera zatím ani náznak na OT. Normálně jsem mívala ovulaci 15-16 dc a teď po porodu 1MS to bylo 19 dc. Jsem zvědavá, kolik to bude teď.

Ono to tak funguje i v mém okolí. Buď mají roky na děti, takže ti, co chtěli, je teď mají. No a ty ostatních, když vidí ty prcky se častokrát konečně rozhoupou.
V naší rodině máme děti rozené od 2020-2025 a každý rok měl někdo aspoň 1 dítě. To je příroda a ty se taky dočkáš. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5622
2.1.25 09:46

Já jsem dnes 1DPO, ovulace dle bolesti proběhla včera večer, ale naděje si nedávám. Sex byl 48 hodin před ovulací, což vzhledem k manželově spermiogramu bude už moc dlouho. Holt na Silvestra to nešlo a včera jsme byli oba tak utahaní, že jsme se neuschopnili, navíc tohle byla jedna z těch bolestivějších ovulací, takže o to menší byla na sex chuť.
Stejně je u nás šance na přirozené počení opravdu mizivá, tak to až tak nehrotím.
Opět začínám řešit svojí váhu a začínám dietu, abych před dalším IVF v květnu/červnu měla BMI ideálně v kategorii nadváhy a ne obezity.

Všem držím palce na novoroční zázrak v podobě // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
2.1.25 09:49

@Denise.H tak snad se ti brzy cyklus srovná 😊 a po jaké době po porodu ti ta první ms přišla?
Ano, je to tím, ze jsme ve věku kdy ty děti proste máme a já to všem přeji, to je jasny 🤍 minuly rok pro nás nebyl nejšťastnější a kdyby všechno klaplo, tak jsme taky už teď čtyři. Ale o tom nemá smysl přemýšlet. Jedno dítě už mam, to ano 🤍 jen jsem vždycky chtěla děti tři a to nevím, jestli mám ještě šanci stihnout a občas to na mě proste padne, ze nechci aby mě to snažení úplne pohltilo 😓
Ale doufám, ze tentokrat rok bude proste úspěšnější 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
2.1.25 09:56

@Ladyanyz taky jsem měla za to, že mám ovulaci 14.- 16. DC, tak jsem tento měsíc začala testovat 9. DC a 10. už byl úplně pozitivní. Byla jsem teda úplně překvapená, jak se to mění. 😃 Ale to jen tak pro info. 😊 Držím moc moc palce! ❤️ 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8626
2.1.25 10:17

@Ladyanyz Po 1.porodu mi přišla MS poslední den 6N při plném kojení :mrgreen:, asi 2 cykly se to srovnávalo a potom to šlo. Ovulace chodila a cyklus byl +-3 dny. Kojila jsem ale jenom 4 měsíce. Další dítě se podařilo za 10m, tj. v roce toho prvního.
Teď po 2.dítěti prisla MS po 9,5 měsících a stále kojím, ale už to není po 2-3 hod. Ovulaci jsem zachytila hned po první červené, ale později a měla jsem hodně krátkou LF 8 dní.
Jak vidiš, tak po každém porodu i/nebo kojení je to jiné. Každopádně pokud ovuluješ a nemáš nějakou hodně krátkou LF, případně velké zdravotní problémy, tak máš velkou pravděpodobnost otěhotnět.
Otěhotněly ženský i při plném kojení a s ovulací 25 dc nebo naopak v době MS. :lol: Základ je probíhající cyklus, což ty samozřejmě víš. ;)
Brácha mi kdysi řekl toto, když jsem se snažila s mužem o první: Ségra, nejdůležitější je se z toho všeho hlavně neposr…!
Sice je to chlap, ale něco na tom bude a tehdy mě to dostalo. :mrgreen:

P. S. Výroba jednoho dítěte nám trvala prům. 8m a teď v lednu mi bude 36.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
2.1.25 10:20

@Majdalenka02 tak to je poradny skok 😳 mne to zatím vždycky vycházelo plus minus stejne 😁 my jsme teď pryč a nemám tu testy a ani prostor, abychom se případně snažili 🤭 ale zkusím tedy pro jistotu začít s testy už v neděli, až se vrátíme 😁
Děkuji :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital