Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky ja zkouším tu Verru na doporučení dvou kamarádek, tak jsem zvědavá.
@Eiculanka já na doporučení FertilOna, ale o Verru jsem taky přemýšlela.
Má někdo zkušenost s Fertil?
@Eiculanka a co přesně uzivas? Taky jsem na to koukala, ale měla jsem ještě Fertipronu a nechtěla zkoušet dalsi doplňky 😁
Holky přeju nám všem ať je k nám tento rok o kousíček štědřejší
tak hurá do toho
jak jste na tom? Já 5DC. Mám za sebou teda jen 2 měsíce snažení, ale jsem z toho docela propadla protože první těhu bylo hned na poprvé. Přemýšlím, že tento měsíc ani nebudu testovat ovu a půjdem jen intuitivně. Asi sem se na to moc upla hlavou ![]()
@Vendul4 já si říkala, že se na to upínat nebudu, ale… Hlava si myslí své.
13. Jsem vysadila Torri, měla jsem kvůli kojení, a do teď jsem to nedostala a test negativní, takže v hlavě už mám co jako je? 🙈
Holky, máte některá zkušenost s nidacnim krvácením? Vcera jsem tu psala, ze jsem to dostala. Včera odpoledne jsem byla čurat, a na toaletaku jsem měla narůžovělý hlen (včera jsem byla 10DPO), myslela jsem, že se mi teda rozjíždí ms. Ale bylo to jen to jednou po utření, od té doby úplně čisto. Jsem zvyklá, že když začnu špinit, do dvou hodin teče jasně červená krev ale od včera vážně ani náznak.
Ahoj holky, také se s dovolením přidám k vám do skupiny 😊 jsem dnes 8-9dpo, ráno jsem testovala, hlavně teda proto, že máme s manželem výročí, tak by to bylo takové hezké symbolické, ale zatím bílo, tak uvidíme, co dál. 🙂 Předevčírem jsem měla v hlenu takové červené nitky, tak jsem trochu doufala, že by to mohla být nidace, ale nevím, to už by se právě po těch 2 dnech na testu něco ukázalo ne? 🙂
@Babadook myslím, že by to nidace být mohla, někdo ji takto později má (možná to ani není později). Držím palce, ať se ms nerozjede a začne ten rok krásně 😊
Jinak přeji všem šťastný rok 2025 a ať je u všech příští Nový rok o bytost víc ❤️
@Eiculanka píše: Více
Ja mam verru moc ráda, ted jsem ji brala neustále, mela jsem cca 2 měsíce pauzu a jdu na ni zas. Ale bohužel to jsou jen vitaminy, výživa pro tělo. Takhle samotná k otěhotnění nepomůže, ale vyživí tělo.. ![]()
Ja holky nyní beru estrofem a jsem v řízeném cyklu, čeká mě druhý transfer embrya. Včera (11dc) jsem ale začala spinit, tak se navýšila dávka estrofemu a zítra kontrola v CAR a uvidíme
@bonsaj493 Má, ta pauza je tam proto, aby sliznice moc nenarostla delším užíváním.
Holky mate nekdo zkusenosti s tycinkovym testem mamatest comfort? Ja jsem s nim dnes testovala (12dpo) bylo bilo - z ranni moci, ale nad ranem jsem jeste byla curat ale byla jsem rozespala tak jsem testovat nechtela. Az jsem asi po 2 hodinach vstala tak jsem teprvne udelala test, takze to nebylo uplne z nejrannejsi moci. No nicmene bylo tam bilo, ted cca po 4 hodinach se mi tam neco zda, ale nemam s temito testy zkusenost (jinej uz jsem doma nemela proto jsem pouzila tento), nekde psali ze delaji falesne duchy ale jsou to diskuze 10let stare
vim ze bych asi 12dpo mela uz mit ducha viditelneho ale jen me zajima jestli nekdo tyto testy pouziva.
@Vendul4 Taky jsem dnes 5 DC. A mam stejnou myslenku, testovat taky nechci. Ovulaci na sobe vzdy poznam, tak se nechci upinat na testy ![]()