Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8626
26.12.24 20:19

@Lenitea Podle délky luteální fáze. Vezmu si den ovulace a přičtu si délku lf. U mě je to 14 dní. U většiny by měla být 12-16 dní.

Podle bazální teploty, pokud tvoje bazální teplota zůstává zvýšená 18 a více dní a neklesne.

Nebo to vezmu úplně primitivně a vezmu si svůj nejdelší cyklus, pokuď to není úplný random.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.12.24 22:18

@bonsaj493 Tak skvěle, to bych to mohla zkusit taky, přece jen to bude cca 11 dpo, chystám se na nákup, tak ulovím po cestě i tt :D určitě dej vědět!

@Denise.H Luteální fázi netuším, protože jsem měla anovulační cykly, takže bych se neměla čeho chytit, teď v prosinci mi ji po nějaké době doktorka na utz potvrdila. Teplotu jsem zatím nikdy neměřila, takže se asi budu muset spokojit s posledním způsobem, případně začít měřit.. :) Dřív jsem to pociťovala, především díky bolesti a podle velkého množství hlenu, ale poslední měsíce to bylo takové nijaké :? každopádně děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3972
26.12.24 22:39

@Lenitea tak si k datu ovulace přičti těch 12-16 dnů a budeš mít aspoň nějaké rozpětí :). Víc by to být nemělo :). Já měla zatím jen jeden cyklus, a to taky LF 14 dní :). Předtím jsem měla IUD, takže žádná MS :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.12.24 22:49

@bonsaj493 to ano, jasný, v tomto cyklu alespoň nějaké rozhraní, co se bude dít ten další, to se děj vůle boží.. Ideálně kdyby už žádný nebyl, ale stojím nohama na zemi :mrgreen: Já ty cykly měla jako hodinky, pak bohužel mimoděložní, chvilku se tělo dávalo do kupy, vrátilo se k pravidelným cyklům a zhruba od léta se mi to zase rozházelo. Můj předchozí gyn. nebyl zrovna nejvstřícnější, otravovala ho každá návštěva, nedejbože otázka navíc a teď jsem poprvé byla jinde, přístup diametrálně odlišný a konečně jsem dostala info, že ovulace proběhla a vše vypadá jak má.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
27.12.24 22:32

Ahoj holky, ráda se k Vám přidám.
Mám ročního prcka a po SC jsem „musela“ čekat rok kvůli jizvě.
Od 14. Neberu prášky, měla jsem Torri, od té doby jsem to nedostala a bolí mi v podbřišku, test jsem si dnes dělala a negativní. Nevím tedy kdy mám ovu a tak. Takže jsem z toho taková rozhozená. Říkala jsem si, že to nebudu tak hrotit, ale… Sakriš, potřebuju už být těhotná :lol:.
Všem držím palce, ať to vyjde co nejdřív :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
27.12.24 22:35

Ahoj, přidávám se k vám. V srpnu jsme se rozhodli, že se začneme snažit. V září pozitivní test ale bohužel zamlklé tt. Vydupala jsem si přírodní cestu bez revize a tak jsem v listopadu potratila. Do toho mě vystresoval doktor s myomem, ze jsem skončila u odborníka na myomy, který mi rekl, ze je to ok a po prvni MS můžeme znovu. MS začátkem prosince, ovulace taky proběhla tak uvidíme, jestli si k nám mimi našlo cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8626
27.12.24 23:03

@Eiculanka Ahoj a jak velký a kde máš ten myom? U jakého odborníka jsi byla, jestli nevadí, že takhle vyzvídám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
28.12.24 00:03

@Kulich6 mam to stejne. Take jsem po cisari pred necelym rokem a moc si preju dalsi miminko. Nechapu, kde se to ve me bere 😀 prvni syn je pro me vsim, ale porad nejak citim, ze nam jeste nekdo chybi. Pred porodem jsem matersky typ vubec nebyla a ted nevim, jestli mi budou dve deti stacit 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
28.12.24 02:01

@verundulinek manžel chtěl klidně dřív, ale přiznám se, jsem posera a já opravdu čekala na kontrolu. Jak říkáš, pro mě je malá vším. Někdy přemýšlím jak půjde rozdělit ta láska, kterou má všechnu. Zda to zvládnu, když občas padám na hubu, ale chtěla bych si to zažít ještě jednou a trochu ze všeho nebýt vyjevena jako s ní :D. A chtěla bych, aby nebyly děti daleko od sebe.
Teď trochu doufám v superovulaci :lol:.
Brala si nejakou antinu? A už se snažíte? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
28.12.24 08:42

Ahoj holky, tak u nás se vánoční zázrak nekonal. Dnes jsem 13DPO nejspíš teda 1DC. Na testu sněhobílo a už začínám špinit :roll: 2.1 má syn 3 roky, myslela sem že to bude krásný dárek, ale bohužel jedeme dál :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
28.12.24 08:56

Já se k vám taky přidávám 🙂 mysleli jsme si že to stihneme letos ale někde věci se prostě plánovat nedaji. Ale zase letošní vánoce při přinesli i tak krásné Vánoce…přítel mě požádal o ruku takže po novém roce začneme s plánováním svatby což si říkám ze by se jako mimonko další moc chceme ale zas na druhou stranu s bříškem se vdavat nechci :mrgreen: ale myslím si že jako naschvál se to povede :mrgreen:…jinak všem snazilkam přeji v roce 2025 vytoužené // čárky a pokud možno bezproblémové a prosperující tehulkovani :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
28.12.24 11:14

@Kulich6 nebrala jsem antikoncepci. Zatim jsem jeste nedostala menstruaci. Nejak neresime a uvidime, kdy se povede. Maly je ale porad hodne kojeny a nechce nam moc papat. Ted je mu 11 mesicu. Tak jen cekame, jestli budeme mit stesti 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
28.12.24 11:30

@verundulinek tak moc držím palce :dance:. Každý má svůj čas :*. Tak piš průběžně, abych věděla :*.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Talllya
28.12.24 14:03

Ahoj holky, přidávám se. Jsme sice už v procesu IVF, snad nevadí :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.24 18:13
@Vendul4 píše: Více

Ahoj, to me moc mrzi, jak dlouho se snazite? Taky jsem dnes 13DPO, touto dobou se bezne i u me uz vyskytuje spineni. Dnes zatim nic, zitra chci testovat, nemuzu se dockat a soucasne se bojim. :) Drzim palce at si k vam miminko brzy najde cestu.
 A.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí