Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
982
2.1.25 16:13

Tak já dnes pozitivní ovu test (alespoň myslím že je). Teď bude snaha prodloužit LF a uvidíme. Sex byl každý den teď o svátkách, tak snad nebyl moc často. Popřípadě zkusíme příště obden jako ty @bonsaj493

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
2.1.25 16:17

@Téra10 Taky mám dnes :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
2.1.25 16:19

@MaláElfí Juu, bezva, budem čekat spolu.
Co ty? Jak dlouhou máš LF? A jak dlouho se snažíte?
Vím že tady píšeš často, ale dost se mi pletete🙈, tak si nejsem jistá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3972
2.1.25 16:35

@Téra10 vidím že tady máme dvě skupiny, jedna má MS a druhá pozitivní ovulační test :dance: :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
2.1.25 16:39

@Téra10 Já mám luteálku dlouhou, většinou 15-16 dní, takže já si ještě počkám :D Navíc si nedělám iluze, že by to najednou vyšlo, ale stejně mám z té ovulace vždycky radost :mrgreen: My druhé dítě plodíme už přes 4 roky… a co ty? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
2.1.25 16:41

@bonsaj493 Koukám na to, že se to tak sešlo vše u sebe😁 To kdybysme plánovaly, tak se nám to nepovede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
2.1.25 16:45

@MaláElfí A první trvalo jak dlouho?
My se pokoušíme o první a toto je 6.cyklus. LF jsem mívala 10-11 dní jen, minulý měsíc 14 dní myslím, ale taky to bylo biochemko. Tak uvidím. Zobkám B6, odednešla ve zvýšené dávce a teď už jen věřit a doufat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
2.1.25 17:33

Potrat a revize

Hezký den, sleduji vás už dlouhou dobu. V říjnu jsem prodělala zt s tím, že jsem hodně krvácela a musela na následnou revizi. Díky krvácení jsem málem přišla o život, měla jsem velkou ztratu krve, pak jsem hledala různé podpůrné přírodní čaje na srovnání cyklu, abych s mohla snažit znovu o miminko. Hned po tom co jsem se dozvěděla zt jsem na doporuceni začala užívat čaj sedm bylin pro ženy, který mi nastartoval ovulaci 12 dní po revizi. Nechala jsem projít jednu ms a pak jsme se začali snažit. Nyní jsem v 7tt. Tak jsem vám chtěla dát jen malé doporučení na vyzkoušení, já byla opravdu spokojená. Dělala jsem si čaj každý den a cyklus mi to opravdu hned po zt nastartovalo. Nyní na podporu těhotenství beru čínskou medicínu - růst hory tchaj, kterou mi zase doporučil můj homeopat. Tak věřím, že tohle mi pomůže k zdravému miminku. Jo čaj jsem brala zde: https://www.mishell.cz/…lin-pro-zeny. Tak jen takový malý tip kdyby jste chtěli vyzkoušet něco přírodního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
2.1.25 17:42

Holky a fakt myslíte, ze je lepší sex v plodných dnech ob den, než každý den? Vzdy jsme spolu spali (mimo jiné) v den pozitivní ovu test a pak ještě tři dny za sebou. To znamená 4 dny v kuse. Chtěla bych zkusit ob den ale mam prostě strach, ze se netrefíme, ze budu mit treba malo hlenu a spermie dva dny nevydrzi 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
2.1.25 18:00

@Téra10 První bylo v poho, po 11 letech jsem vysadila HA a 4. cyklus byla v tom. Nevím co se od prvního porodu změnilo, asi všechno, každopádně za 4 roky jen pár biochemických a jedna ztráta v 6tt, nikdo zatím nepřišel na to, co je špatně. Tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Talllya
2.1.25 18:20

Holky tak ja mam transfer 8.1. :srdce: :dance:

• Citovat
  • Upravit
3972
2.1.25 18:47

@Babadook když je dobrý spermiogram, tak klidně každý den, když trochu horší, lepší je prý ob den, protože se dotvoří více zdravých spermií :). Jsem aspoň četla. My co jsme nebyli na žádném vyšetření samozřejmě nevíme, jaký ho naši muži mají, ale proto se prý doporučuje radši ob den… Vzhledem tomu, že při snažení každý den to nevyšlo, tak to zkusit takto chci. Pokud máš obavy, že nemáš dost plodného hlenu, co vyzkoušet gel na podporu početí? Má podobnou konzistenci, je takový řídký :). Prý jej dost nahrazuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
2.1.25 18:52

@bonsaj493 mas s nejakym zkusenosti? :) tento cyklus chci zkusit maliník a grep na hlen, ale kdyby žádná změna, zkusila bych ten gel :) pred potratem jsem mela hlenu na rozdávání, ted uplne sucho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
2.1.25 19:26

@Babadook my spolu spíme obden až co třetí den, gel na podporu početí jsem zkoušela a stejně za rok ani jednou zpoždění :mrgreen: grep, maliník ani kontryhel na mě vůbec nepůsobí, hlen mám tak 4 dny před plodnými dny a pak až ten hustý před MS, takže já na sobě nepoznám ovulaci, ale rozhodně poznám, kdy přijde MS :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
2.1.25 19:57

Ja vam vsem tu ms celkem “zavidim”. Ja na ni uz fakt cekam jak na smilovani, termin mam zitra, tak doufam ze dorazi co nejdriv. Zapomnela jsem si dnes koupit testy takze si ani rano test neudelam :nevim: nevadi, vcera byl negativni takze asi necekam ze by zitra byl jiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí