Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žanda-Panda Tak ať ti prohlídka po 6N dopadne nejlíp, jak může!
Nevím, jak ty, ale mně se třeba břicho úplně zatáhlo (je opravdu ploché) až po 8m od porodu a to jsem začala cvičit 2m po porodu. ![]()
Minule to bylo horší, protože jsem začala cvičit pozdě a jen pár měsíců před dalším otěhotněním. Jestli ti mohu poradit, investuj trochu času do břicha, i když nevím, jak je to císaři, pokud jsi ho měla. ![]()
Jinak vám fandím, i když jste takoví „blázni“ asi jako my. ![]()
My se budeme snažit leden a když to nepůjde tak si zajdem zase pro nanuka 😂
Čekám na další cyklus. MS má přijít do čtvrtka, tak uvidíme. Je to cca 3 měsíc snažení.
Super, evidentně chystající se ovulace a chlap přes noc v čoudu. Aspoň jsme si v noci na dnešek zadivočili. ![]()
Mám ale radost, že jsem jí hned po 1.MS od porodu zachytila a to jsem neměřila hned od začátku cyklu. ![]()
Když bude ovulace dneska 18 dc, tzn cyklus 32 dní a MS by měla přijít na Štědrý den. No to jsem na to zvědavá. ![]()
@Žanda-Panda tak to smekam klobouk sz na zem
kdyz si prestavim byt s dcerou kopem roka tehotna a kolem 2 mit mimino tak si pl3tu imaginarni provaz
![]()
@Anastaria.mahan 2 roky od sebe jsou super, ale 12-18 měsíců, to je masakr…to je myslím horší než dvojčata ![]()
Záleží hodně na dětech samotných a na klidu rodičů. Syn vydá tak za 1,5 dítěte náročností. Hyperaktivní, umíněný, dopředu, všechno sám a po svém, potvrzeno i školkou, že jim dává zabrat.
A dcera od mimina je tak za půl dítěte. O té jsem občas ani nevěděla, že ji mám a to ji nebyl třeba ani měsíc, o synovi od začátku.
Věkový rozdíl 20m a kousek.
Koukám, hodně z Vás máte už alespoň jedno děťátko.
Já bohužel zatím nemám žádné, v dubnu jsem si prošla ZT a minulý měsíc biochemické, tak zatím je to bolest na srdci. Snad se brzy zadaří
.
@V412 píše: Více
Já taky čekám na 1 ditko
a taky jsem po potratu přeji hodně sil
a kolik ti je?
Ahoj holky, zřejmě se přidávám i do dalšího roku. Před Vánoci očekávám menstruaci, ale čekám že přijde (nemám jeden vejcovod, tak je to těžší). Jinak my se snažíme už celkem dlouho, asi dva a půl roku, máme za sebou dost negativního tak si do nového roku manifestuji jen to dobré
všem přeju // na testech
![]()
@Puzzlinka66 vítej a přeji hodně štěstí, třeba to klapne ještě letos u tebe ❤️
@Verule.Berule píše: Více
Jo to máš pravdu. 30 ještě není žádný závažný věk a na otěhotnění už nejsem tolik upnutá, ale fakt bych byla šťastná, kdybych do toho cíle už došla
pokud by to nevyšlo letos, zvažujeme i IVF, ale nikdy jsem na to nechtěla tlačit za každou cenu, ještě když není problém otěhotnět, jen těhotenství udržet…tak tomu dám ještě celý rok 2025, jeden rok navic už na věci nic nezmění ![]()
Joooo přesně jak píšeš, vždy mě potěší že někdo prožívá takové štěstí a zároveň mě kouše závist
ale všechno má svůj čas.
@Týnka 44 Ahoj, já jsem byla zrovna 6.12. když jsi psala svůj příspěvek na svém prvním IUI… Chystáš se taky ještě tento měsíc nebo už si byla? Já mám 19.12. kontrolu ale jsem tak nervní že už druhý večer pročítám diskuze a snažím se uklidnit a hlavně to vydržet s testem až do dne kontroly ať to neořvu
Dej kdyžtak vědět jak jsi na tom Ty… ![]()
@Denise.H píše: Více
Ano je to tak, nikdy bych nečekala že to dopadne s byvalym mužem tak blbě, kdybychom neměli dítě žádné, tak ještě možná… ale věci tak měly být, teď mám člověka se kterým do sebe zapadáme jako puzzle, nikdy jsem neměla tak zdravý a upřímný vztah, tak už to snad dopadne líp.
No vidíš a všichni kolem mi říkají že 30 je už pozdě na dítě, že jsem si to měla rozmyslet dřív
![]()