Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anastaria.mahan To si asi představuje každá, když je zdravá, i já si to tak myslela. ![]()
Výroba jednoho dítěte nám trvala průměrně 8 měsíců. Jasný, už nám není a nebylo 20, ale jsme zdraví, spermiogram dobrý a já na gyndě taky.
Jenže ono je to tak nepředvídatelné…teď otěhotněla příbuzná muže. 1.dítě jim trvalo přes 2 roky s tím, že tomu předcházel potrat a po narození dítěte ho 2 roky kojila. Po 2 letech kojení to jednou dostala, nakoupila si hromadu vložek a další ms už nestihla…šup 2 čárky na testu. Tak na to koukala jako zjara, jak snadné to tentokrát bylo a jak hrozné předtím.
Už mají i potvrzené pohlaví toho prcka. ![]()
@Denise.H Jo, to ja vim, na dceru jsem cekala 17 mesicu. Ono to ve finale stejne je pokazdy uplne jinak ![]()
U mě to na ovulaci vůbec nevypadá a to jsem dneska 16 dc, tzn. že bych podle toho měla cyklus 30 dní, protože luteálku mám 14 dní.
Noo, dokážu si představit, že budu mít tentokrát cyklus až 34 dní a ovulace by byla tedy 20 dc ve středu.
Delší cyklus by asi už stejně nebyl moc plodný. ![]()
Lh testy mám tak na 20% dle apky a teplota se nezvedá, takže slabota.
Jak jste na tom vy? Taky někdo čeká na ovulaci?
@Denise.H ahoj, já používám ovulační testy livsane, první měsíc po vynechání antikoncepce jsem se nechytala, ale v listopadu už mi ukázal pěknou čáru. Těhotenský jsem si dělala dnes odpoledne mamatest a ukázal dušíka, potom jsem dělala sluníčko a taky ukázal, tak se uvidí, ale já jsem četla snad o každém těhu testu, že ukazuje falešný // ![]()
@tynkkka Já tu čárku viděla v druhé skupině a přikláněla bych se k tomu, že je to pozitivní.
Držím palce, ať sílí! ![]()
Dobře mi ukazoval i digitální Clearblue, ale je to teda už dražší záležitost.
@Denise.H moc děkuji, snažím se na to neupínat, ať to pak zbytečně neořvu
… Clearblue mě taky láká, ale ještě tomu dám nějaký den, co se bude dít.
Ahoj
Já dneska ovu docela bolestivou tak že doufám že to klapne jinak přeji hodně štěstí vsem ![]()
@Anastaria.mahan já brala tento cyklus B6, LF 10 dní, předtím cyklus 8 dnů, tak uvidím co další cyklus..
Já jsem dnes 1DC, takže další ovulace kolem Štědrého dne..
@Verule.Berule Ja cekam ms zitra, me B6 aspom vyresila spineni pred ms, klidne 24DC jsem zacala spinit a ms az 28, to ted dikybohu zmizelo.
Ja bych ted potrebovala zpozdeni aby mi to vyslo az po svatkach ale to si nemyslim, ze se stane ![]()
@Anastaria.mahan jako je pravda, že u mě taky nebylo špinění, ale rovnou se ráno rozjela silná MS A a bolesti já 2DC. Pro mě by bylo ideální mít ovulaci období od Štědrého dne do nového roku, předtím má chlap noční a nevychází snažení.. Ale asi nečekám ani na vánoční zázrak…
@Verule.Berule Mam to stejne, taky jsem dneska nakonec 1DC, takze mi to vychazi cca na 20.12.. taky necekam ze to klapne ale zkusime to no
dcera vysla v prosinci ale 2× na zazrak neverim
@Anastaria.mahan syn tehdy vyšel z březnového cyklu, takže já pro změnu v prosinci 2021 rodila 😆
Zdravím všechny, ráda bych se přidala mezi vás co se taky plánujete snažit i v dalším roce.
Já jsem už ve fázi rezignace, mám za sebou nějaké potraty, nějaké zamlklé těhotenství. Zdravotní problémy nemám, všechna vyšetření v pořádku, užívám jen gynex a jinak už jsem přestala s ovulačními testy, BT, posedlým testováním a podobně, jen čekám. Před 3 měsíci jsem potratila, dnes přišla velice opožděná MS opět po pozitivním testu. Ale vzdávat se nebudu.
Doufám, že nám to už všem vyjde ![]()
@Elens vítej mezi námi
tak tfuj tfuj, ať se co nejdříve žádaří se šťastným koncem ❤️
@Verule.Berule píše: Více
Teda. Mam nějaké Deja vu. Není možné, že jsem tě potkávala ve snažících skupinách asi tak možná před 4-5 lety? Měla jsem jiný účet, už se do něj nedostanu, ale tvoje přezdívka mi úplně naskočila do mozku
možná je to omyl.
Jinak děkuji za přivítání ![]()