Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8626
6.12.24 18:28

@Anastaria.mahan To si asi představuje každá, když je zdravá, i já si to tak myslela. :mrgreen:
Výroba jednoho dítěte nám trvala průměrně 8 měsíců. Jasný, už nám není a nebylo 20, ale jsme zdraví, spermiogram dobrý a já na gyndě taky.
Jenže ono je to tak nepředvídatelné…teď otěhotněla příbuzná muže. 1.dítě jim trvalo přes 2 roky s tím, že tomu předcházel potrat a po narození dítěte ho 2 roky kojila. Po 2 letech kojení to jednou dostala, nakoupila si hromadu vložek a další ms už nestihla…šup 2 čárky na testu. Tak na to koukala jako zjara, jak snadné to tentokrát bylo a jak hrozné předtím. :lol: Už mají i potvrzené pohlaví toho prcka. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anastaria.mahan
6.12.24 18:35

@Denise.H Jo, to ja vim, na dceru jsem cekala 17 mesicu. Ono to ve finale stejne je pokazdy uplne jinak :D

• Citovat
  • Upravit
8626
7.12.24 16:50

U mě to na ovulaci vůbec nevypadá a to jsem dneska 16 dc, tzn. že bych podle toho měla cyklus 30 dní, protože luteálku mám 14 dní.
Noo, dokážu si představit, že budu mít tentokrát cyklus až 34 dní a ovulace by byla tedy 20 dc ve středu. :think: Delší cyklus by asi už stejně nebyl moc plodný. :nevim:
Lh testy mám tak na 20% dle apky a teplota se nezvedá, takže slabota.

Jak jste na tom vy? Taky někdo čeká na ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
7.12.24 17:15

@Denise.H ahoj, já používám ovulační testy livsane, první měsíc po vynechání antikoncepce jsem se nechytala, ale v listopadu už mi ukázal pěknou čáru. Těhotenský jsem si dělala dnes odpoledne mamatest a ukázal dušíka, potom jsem dělala sluníčko a taky ukázal, tak se uvidí, ale já jsem četla snad o každém těhu testu, že ukazuje falešný // :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8626
7.12.24 17:40

@tynkkka Já tu čárku viděla v druhé skupině a přikláněla bych se k tomu, že je to pozitivní.
Držím palce, ať sílí! :palec:
Dobře mi ukazoval i digitální Clearblue, ale je to teda už dražší záležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
7.12.24 18:18

@Denise.H moc děkuji, snažím se na to neupínat, ať to pak zbytečně neořvu :oops: :lol:… Clearblue mě taky láká, ale ještě tomu dám nějaký den, co se bude dít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
7.12.24 18:45

Ahoj :mavam: Já dneska ovu docela bolestivou tak že doufám že to klapne jinak přeji hodně štěstí vsem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
8.12.24 07:07

@Anastaria.mahan já brala tento cyklus B6, LF 10 dní, předtím cyklus 8 dnů, tak uvidím co další cyklus..
Já jsem dnes 1DC, takže další ovulace kolem Štědrého dne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anastaria.mahan
8.12.24 07:45

@Verule.Berule Ja cekam ms zitra, me B6 aspom vyresila spineni pred ms, klidne 24DC jsem zacala spinit a ms az 28, to ted dikybohu zmizelo.
Ja bych ted potrebovala zpozdeni aby mi to vyslo az po svatkach ale to si nemyslim, ze se stane :D

• Citovat
  • Upravit
2670
8.12.24 08:37

@Anastaria.mahan jako je pravda, že u mě taky nebylo špinění, ale rovnou se ráno rozjela silná MS A a bolesti já 2DC. Pro mě by bylo ideální mít ovulaci období od Štědrého dne do nového roku, předtím má chlap noční a nevychází snažení.. Ale asi nečekám ani na vánoční zázrak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anastaria.mahan
8.12.24 08:39

@Verule.Berule Mam to stejne, taky jsem dneska nakonec 1DC, takze mi to vychazi cca na 20.12.. taky necekam ze to klapne ale zkusime to no :lol: dcera vysla v prosinci ale 2× na zazrak neverim

• Citovat
  • Upravit
2670
8.12.24 08:47

@Anastaria.mahan syn tehdy vyšel z březnového cyklu, takže já pro změnu v prosinci 2021 rodila 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.12.24 19:07

Zdravím všechny, ráda bych se přidala mezi vás co se taky plánujete snažit i v dalším roce.
Já jsem už ve fázi rezignace, mám za sebou nějaké potraty, nějaké zamlklé těhotenství. Zdravotní problémy nemám, všechna vyšetření v pořádku, užívám jen gynex a jinak už jsem přestala s ovulačními testy, BT, posedlým testováním a podobně, jen čekám. Před 3 měsíci jsem potratila, dnes přišla velice opožděná MS opět po pozitivním testu. Ale vzdávat se nebudu.
Doufám, že nám to už všem vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
8.12.24 19:56

@Elens vítej mezi námi :srdce: tak tfuj tfuj, ať se co nejdříve žádaří se šťastným koncem ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.12.24 21:16
@Verule.Berule píše: Více

Teda. Mam nějaké Deja vu. Není možné, že jsem tě potkávala ve snažících skupinách asi tak možná před 4-5 lety? Měla jsem jiný účet, už se do něj nedostanu, ale tvoje přezdívka mi úplně naskočila do mozku :) :lol: možná je to omyl.
Jinak děkuji za přivítání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital