Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zarini píše: Více
při PMS jsem trpěla více tohle je oproti tomu růžová zahrada.
dneska se házím do kliku jen seberu a uklidím prádlo a i chlap dneska vaří tak bude větší klídek.
@Petule155 a já začala včera u svého gynekologa. Bála jsem se že nás požene hned kliniku. Ale to vůbec, probrali jsme jak vypadá můj cyklus, jak vypadá naše snažení a domluvili se, že zkontrolujeme během měsíce jak probíhá ovulace. Dostala jsem vitamíny na podporu funkce vaječníku a mám zavolat, jak dostanu MS. Jelikož už jedno dítě mám (se stejným partnerem), tak si myslí, že problém bude schopný vyřešit on, bez zásahu kliniky. Tak uvidíme. 🙂 Hodně štěstí všem. ❤️
@Kejm Děkuju, pokusím se to probrat s doktorem a taky mě napadlo sledování jestli ovulace proběhla 🤷♀️ a minimálně udělat hormonální profil… 🙏já už taky dítě mám ale s jiným partnerem… takže by pak přicházelo v úvahu i vyšetření spermií přítele 🤷♀️ 🙈
Ahoj holky posilam dnešní test který je videt lépe nez včera ![]()
@zizalka24cz super
jen tak dále, mě dnes v noci vzbudilo pálení žáhy, ale aspoň vím, že se tam něco děje a je zřejmě vše ok🙂Já dnes 12 dpo.
@zizalka24cz je tam hezky vidět rozdíl jen tak dal a @Zarini ty už máš moc hezkou čárku ![]()
Děkuji snad bude sílit. Taky jsem 12dpo ale každá to máme jinak a ty uz mas krásné čárky.
aspoň na to nebudu sama.
Dobre rano tak dnešní testik posílán a vypadá to ze pomalinku sili.
![]()
Ahoj, sílí určitě
to je super
Já dnes test nedělala a dělat nebudu, až zítra. To budu 14 dpo. A doufám, že to v pondělí nedostanu, pořád se kontroluju jak blba
![]()
Ahoj je tak to se těším a držím palce aby nedorazila. Já jsem 13 dpo tak snad už ta mrcha nedorazí ![]()
Holčičky tak já dneska 10dpo, na mamatest duch, ale k nim mám respekt a moc tomu nevěřím, ale už včera jsem něco málo viděla a dneska to šlo vyfotit
a má ještě Dr.max a na něm vidím stín, na fotce nebude vidět, takže mi to dává malinko naději
po rozklinutí 2× to možná uvidíte
Co myslíte
![]()
@baru1525 píše: Více
Kéž by
nechce se mi věřit, ale budu doufat
![]()