Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak posílám slíbený testík dělaný před chvilkou už to teda není sluníčko ale mamatest a dneska 16dpo čili už dva dny zpoždění
@zizalka24cz to ti krásně roste
já už netestuju, už nemám ani čím
Kdy budeš volat doktorovi? Já jdu zítra na krev.Tak jsem zvědavá, pořád mám strach, že se něco pokazí, říkám si, jestli tam vůbec ještě je.Nic mě ani neboli, tak nevim ![]()
@Zarini píše: Více
To je si myslím dobre ze te nic neboli a věřím ze tam mrnousek je
dej pak vědět. Ja budu volat k dr az příští týden at tam nejsem moc brzy. ![]()
@Zarini píše: Více
Máš nějaké příznaky? Já tedy 1 den vynechání, test jsem dělala ale jinou značku, tak udělám zítra nebo pozítří. Ale nic mi není, břicho už ani nepobolívá nějak extra, prsa nic. Jen včera na pár minut železito v puse… Člověku fakt je*ne z toho ![]()
Holky, já dnes takto😊 čárka mi tam vylezla hned po namočení, už jsem nemusela ani čekat… přemýšlím, že ještě přes víkend udělám ClearBlue, jestli odpovídají týdny, mám ho doma 😁 jinak do MS mám ještě minimálně den nebo dva 🙃 jsem dnes 26 DC
@Lucia131 píše: Více
Tak to je masakr, tak budou dvě
![]()
Krásné to máš ![]()
@Abi2025 nestraš, už máme doma dvě 🙈 7 a 10 let, tohle má být naše třeťátko 😁 a poslední pokus o holčičku 😂
No s takovou čárkou dva dny před MS nevím nevím
od kolikátého dne testujes? A ovu vis kdy byla?
Určitě dej vědět..
![]()
Tak to mas fakt krasny čárky ja sem dneska 17dpo a čárku mám takovou
@Abi2025 to já právě nevím, tento cyklus jsem se na to úplně vykašlala a ovu testy nedělala 🤷♀️ bylo volno, tak jsme si prostě s manželem užívali, co to šlo 🙈 😂 nejčastěji mám ovu 12 nebo 13 DC, ale třeba minulý cyklus jsem měla výkyv a měla jsem ji až 17 DC, tak jestli teď přišla naopak dřív… 😁 měla jsem za to, že první test jsem si dělala 8 DPO a byla slabá čárka, ale jsou to jen odhady, už radši nic nepočítám a jen se modlím, aby vše bylo ok 🍀
Tak jsi měla brzy ovu, tak by to i sedělo kdyby jsi ji měla 11dc třeba
Čárku máš krásnou, na takovou čekám a to jsem 14dpo..
snad se jí dočkám, ale určitě. A neboj modlime se tu všichni aby bylo vše v pořádku 🍀
A máš nějaké příznaky? Protože já nic moc, spíš nic… Ale podbřišek už neboli a prsa nic ![]()
@Abi2025 já mám podbříšek jako na MS, ale to už snad cca od té půlky cyklu 😏 jinak zatím nic, já jsem citlivá na pachy i jako netěhotná, takže to u mě není příznak 😁 mně vždycky ty nejvíc brutál nevolnosti začaly až tak kolem 9 tt a trvaly prakticky až do porodu 🤦♀️
Ahoj holky, tak já dneska 15 dpo, testy asi sílí ale pomalu
nemusím se obávat něčeho že ne?
Příznaky asi žádné a bazalka 37st ![]()