Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
My se snažily přesně rok začala sem leden 2025 a leden 2026 sem zjistila ty dvě čárky. Tak držím palce aby ses k nám přidala a určitě dej vědět. ![]()
Ahoj holky,
co si myslite o tomhle testu? Jsem cca 9-10 dpo.. carka vlastne naskocila skoro hned.. ale nemuze to byt jen ryska?
Ahoj
držím palce ať najdeš své 2 čárky 🍀
My se snažili od února, v srpnu jsem otěhotněla, v říjnu to skončilo..a teď leden 🙏 🍀
Určitě dej vědět, jak na tom jsi ![]()
@Abi2025 Moc děkuju. Já vím, sledovala jsem tady tvůj „příběh“
Mrzí mě, čím sis musela projít a o to víc ti teď držím pěsti, aby bylo všechno v pořádku, ale věřím tomu, že bude, moc ti to přeju ❤️ 🍀
V týdnu se ozvu 🙂
Děkuji
každá máme nějaký příběh, ale verim, že každý musí jednou skončit dobře ![]()
Ozvi ![]()
Ahoj holky, nedávno jsem tu psala příspěvek, zda někomu pomohla k otěhotnění dovolená. Tak teda tu jsme nestihli a po cca dvou a čtvrt roku jsem měla zpoždění a nakonec našla dvě čárky ![]()
Tak my se snažíme už 4 roky. Mám za sebou jednou IUI, dvakrát IVF, jednou mimoděložní těhotenství a asi 5 biochemických těhotenství. Asi tak. Proto se nedokážu pořádně radovat zatím, protože ten strach, že to zas nevyjde je větší.
@Zarini píše: Více
Ten strach je neskutečný, to máš pravdu a to mám „jen jednu“ ztrátu…
Pěkně věřím, že rok 2026 je pro nás všechny nový a krásným začátkem 🍀 🙏
@Zarini A povedlo se ted přes ivf nebo přirozený cyklus?
Tiše gratuluju
Holky, tak já taky dneškem končím s testováním,17dpo a myslím, že stačí
čárky sílí a teď je to jen na přírodě 🍀
Ve středu si zavolám na gyndu, a předpokládám, že mě objedná na začátek února ![]()
Přeji každé z vás, aby jste našly své čárky ![]()
Holky, moc vám gratuluju ke dvěma čárkám a držím pěsti, aby bylo všechno v pořádku 🍀 🍀 🍀
My se snažíme cca třičtvrtě roku, koncem příštího týdne by měla přijít MS, ale jako každý měsíc doufám, že už nedorazí a že se přidám k vám 🙄