Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak holčičky na kontrolu jdu 2.2. ![]()
Jako jsem z toho sakra nervózní, chjo ale i se zároveň těším a věřím, že vše bude tentokrát v pořádku ![]()
Jinak příznaky u mě zatím žádné ![]()
Takže holky, to bych asi už nebyla já, abych neměla něco v úplném klidu ![]()
Nejspíš se mi dělá opar u zadku u kostrční kosti. Už jsem to měla dříve, dneska červený flek bez puchýřků, ale znám to pár puchýřků asi bude.
No takže jsem volala sestřičce a ta řekla ať přijdu po práci, jelikož nemám ještě ani těhotenství potvrzené a doktor, že se podívá jestli to je fakt opar. ![]()
Holky měla jste to některá? Mně už jebne
@Abi2025 tak to se mi nikdy nestalo, jen jsem měla v prvním těhotenství klasicky opar na puse, tak dej pak vědět, jak jsi dopadla
snad to bude v pohodě
Ahoj, taky mám zkušenost jen s oparem na rtu, takže nevim
Třeba to nic znamenat nemusí, dej pak vědět, držím palce ať je to ok.
@Abi2025 píše: Více
Já osobně s tím zkušenosti nemám, ale dělají se kamarádce, též v oblasti zadku. Nejdřív to tedy pozná už podle bolesti, poté se objeví červený flek a poté puchýřky. Dělají se jí hlavně ze stresu. Tobě se mohl udělat tím jak se vše v těle teď bouří. Maže to vždy konopnou mastí, říká že se tou mastí zkracuje doba hojení. Ale uvidíš co řekne doktor. Ale žádné léky na to nikdy nebrala a myslím že na těhotenství to nebude mít žádný vliv.
Takze opar to je, co jsem tak pochopila, tak teď to není tak velké riziko jako před porodem..napsal mi jen mastičku a vitamín B, plus mi aplikovat laser hned ![]()
Jinak tedy těhotenství potvrzeno, malilikaty 0.67cm a odpovídá ovulaci 1.1.
chtěl abych přišla za 3 týdny a říkám nene, přijdu pěkně na svůj termín 2.2. ![]()
Ahoj holky, slíbila jsem, že se koncem týdne ozvu. Tak u nás se ani tenhle měsíc zázrak nekoná ![]()
Ahoj holky, já hlásím nejspíše další biochemko. 2 dny po sobě dušíci (včera byl silnější, dělala jsem si i dva testy ze dvou různých balení a vyšly stejně) a dnes bílo… takže zase za měsíc ![]()
@Katie732 píše: Více
Ahojky tak to mě mrzí. Tak snad se zadaří další měsíc.
Ahoj holky, já jsem dnes 5+4 a konečně jsem se po 4 letech dočkala té naší bubliny
Za 14 dní jdu na kontrolu, kde bude doufám i srdíčko
![]()
@Zarini píše: Více
Ahojky no paráda. Tak to jsem zvědavá na svou dnešní kontrolu. ![]()
@Zarini píše: Více
A kdy jsi měla poslední ms a ovulku?
Krásný
![]()
@Abi2025 poslední MS byla 15.12 a ovulka dle aplikace 29.12.