Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zizalka24cz píše: Více
Jeeeee to je krasny!! Moc gratuluji♥️ ja mam kontrolu az 5.2. A to cekani je nekonecny
@Tynka_tynka_K píše: Více
Děkuji no to čekání je moc dlouhý. Ale tak 5.2. je za chvilku to už uteče.
![]()
@zizalka24cz píše: Více
Praveze, ze to vubec neutika😀 holky a mate nejaky priznaky?
Ja zacinam mit žaludek na houpacce ale nezvracim citim chvilkama prsa. Jinak vcera me bolela hlava ale jej ten den jinak nic víc zatím jo a trochu větší únava mám ale tot vse a ty? A kolikaty týden si?
Ja bych mela zitra zacinat 5ty tyden, zatim nejak nic nepocituju, trosku me sem tam boli prsa a obcas citim takovy tlak v podbrisku ![]()
V pátek podle UZ jsem byla 6+2 takže podle dr 6tý týden. 18.2. jdu na další kontrolu a to mi dr říkala že budu 9-10 týden už.
Já nic moc, včera jsem malinko měla citlivější bradavky, teď nic extra, malinko cítím podbřišek ale jako dost malinkom takže spíše žádné ![]()
Mně se teda příznaky pěkně rozjely, od soboty je mi špatně, zvracím… ještě jsem k tomu chytla rýmu 🤦♀️ prsa mám nateklá a bolí mě z boku, dneska jsem v práci ve sportovní podprsence 🙈 měla jsem na sobě klasickou a musela ji doma po pár minutách sundat, jak mě to škrtilo 😅 ale ty nevolnosti hrůza, nevím, jak to přežiju, jestli se to bude ještě stupňovat, nejradši bych ležela doma v posteli a zaspala to ☺️
Já taky nemám nic moc příznaky, až si říkám, jestli těhotná vůbec jsem
Jen prsa mě trochu bolí a špatně mi teda není vůbec, spiš mám pořád hlad.
@Zarini píše: Více
Tak to jsme na tom stejně, občas trochu cítím břicho ale nic extra
jinak niiiiic, taky si říkám, jestli jsem ![]()
Teď řeším kontrolu, jak jsem byla teď dříve kvůli tomu oparu, tak se mi zdá 2.2 brzy, chtěla bych aby bylo něco vidět, tak jsem chtěla ve čtvrtek 5.2. to bych alespoň byla 6+6,ale to nemá místo. Tak uvažuju na 9.2.,že ty dva týdny vydržím a bude alespoň už ![]()
Kdy jdeš na další kontrolu?
@Abi2025 já jdu 6.2.,to bych měla být podle MS 7+4.Tak se docela bojím, aby bylo vše ok, když mě nic moc není. Myslim, že když půjdeš toho 2.2.něco vidět bude určitě, minimálně aspoň budeš vědět, zda je vše ok.
Já jsem to tak měla i u obou předchozích bohužel 😔 dá se říct, že jsem se všema trimestrama problila od začátku až do konce, ale klidně ať trpím, hlavně ať je vše v pořádku 🍀
@Lucia131 jo,to máš pravdu.My holky bez příznaků, pak máme pochyby. Takže bych raději brala, abych problila třeba celý den. ![]()