Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Orchidejka13 včera jsme končili šestinedělí
máme chlapečka, vyšlo nám to nádherně na střídačku (máme dvě holky a dva kluky), malý je úplně milionový a starší ho krásně opecovavaji
![]()
Už sem skoro nechodím, ale když jsem viděla tvůj test, tak mi to nedalo
![]()
@Orchidejka13 podle velikosti 6.5. Tak uvidíme kdy bude chtít na svět ![]()
Ahoj holky, dnes jsem 13 DPO, potvrzeno ovu testama, zitra ma dorazit ms. Uz mam za sebou 2× ZT.
Dnes ráno takto, co myslíte? ☺️
@Katy381 píše: Více
Ahojky ja si myslim ze je to na dobre ceste. Drzim potichu palce. ![]()
@zizalka24cz děkuji, snad to bude vse ok, ale ten strach prostě no, teď jsem měla druhý cyklus s clostilem
Já vím pamatuji si tě a věřím že to teď vyjde držím moc moc palce. A strach velmi chápu. ![]()
@Briza5 Jee, to uteklo, gratuluji k chlapečkovi
tak to jste super parta
hezky to vyšlo. Já budu mít zatím první miminko
pokud vše dobře dopadne.
@Orchidejka13 moc děkujeme, my začali na dnešní dobu brzo a přesto si skoro každý den říkám, jak jsem vděčná, že to takhle klaplo, není to samozřejmost… chtěli jsme s manželem velkou rodinu už od střední ![]()
Věřím, že tyhle Vánoce už budou u vás ve třech ![]()
Já měla termín 24.12., nakonec nás chlapec nechal oslavit vánoce a ráno 25.12. se spustily kontrakce ![]()
@Briza5 nám je oběma s přítelem 28
ale snažili jsme se přes rok no.. a chceme minimálně 2 ![]()
Jé, tak to je hezký, nejkrásnější dáreček přišel druhý den po Vánocích
u nás to vychází na říjnové mimi a já jsem také v říjnu ![]()
@Orchidejka13 @Orchidejka13 jé, tak třeba bude narozeninové miminko
![]()
Nám bude letos s manželem oběma 30, přáli jsme si stihnout děti do třicítky a vyšlo to. ![]()
To je krásný, že chcete aspoň dvě, úplně miluju pozorovat ty interakce mezi dětmi. Občas je to náročnější, ale rozhodně převažuje to pozitivní. ![]()
Tak holky, dneska den D, tak uvidíme, mám hrozný strach z biochemka 🙈
Držím 🍀
Mně přijde, že od pozitivního testu už máš strach vždy… První kontrola aby bylo Mimi v děloze, další aby mělo srdíčko, další aby stále to srdíčko bylo a furt a furt ![]()
Momentálně mám taky obavy, zítra kontrola v 7+3tt… Ale věřím a modlím se za ![]()