Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zizalka24cz bohužel 😟 naděje že by se to zlepšilo už asi není
ale dokud to nedostanu tak budu doufat 🙏
@Lucia131 píše: Více
Určitě dej vědět, všichni to tady prožíváme se všemi ![]()
No mě to popravdě překvapilo jak zareagovala, ale to spíš v první vteřině ukazuje povahu toho člověka. Já nastoupila v práci na jinou pozici kvůli ranní, takže mě od ledna zaučuje a má se mnou práci a tak, tak jsem čekala že bude naštvaná, a taky nemají lidi jen holky na dohody co mají svou práci a potřebují někoho na plný úvazek. No tak snad najdou, ale jak říkáš lidí přichází a odchází…každý máme své životy. ![]()
@Katy381 píše: Více
To mne mrzí
ale jak říkáš naděje umírá poslední. Držím pěsti
![]()
Ano naděje umírá poslední. Ale i kdyby tak me to moc moc mrzí.
@Abi2025 laparo kvůli tomu, že se vše zdá být v pořádku… takže nejdříve spermio a podle toho laparoskopii… tak uvidíme 🙈ale raději bych kdyby to vyšlo 😅 toho stresu už bylo dost. To je super, že v práci v pohodě ![]()
@Petule155 píše: Více
To teda, já věřím že to bude dobré.. oni ty doktoři prostě pokud to nejdéle déle než rok, tak je to prostě chvíle, každý mi to říkal i na fyziu, jo vám to nejde půl roku, to nic ještě není… Jasný, ale když ti je 36,tak můžeš už mít obavy, že to nebude snadno a že něco.. takže jděte na ty vyšetření a třeba to nakonec vyjde ještě předtím ![]()
@Petule155 já jsem těhotná po páté a nikdy jsem neměla nidační krvácení 😊 😁 jinak držím moc palce, aby to vyšlo, co nejdřív ☺️ ❤️
@Dori99 né, že bych Ti do toho chtěla moc kecat, ale ono ty ovulační testy nejsou 100% ukazatel. Tento měsíc mi sledoval ovulaci gynekolog. Rozdíl mezi pozitivním ovulačním testem a ovulací byl skoro týden.
Jinak všem co mají pozitivní test držím pěsti! ![]()
@Lucia131 moc děkuju :smiling_face_with3_hearts: doufám že se všichni brzy dočkáme 🙏
@zizalka24cz nejspise ano, protoze hodnotu 7 by nezachytil digitalni clearblue ten chyta az kolem 20 😟 ach jo uz po tolikate, zkusim zjistit od dr co je mozne udelat za vysetreni a cim by to mohlo byt, nemam problem otehotnet, ale udrzet to
v tom si myslim ze mi clostil co mi nasadil nepomuze
Jo i já si pamatuji že to takhle nemáš poprvé a strašně mě to mrzí. Určitě se poraď proč se neudrží. Ach ju. Fakt mě to tak mrzí.
Ahoj, tak tu máme další pokus. Jsem 26 dc, cykly 27-28 dni.
Prvni test rano, druhy ted sem udělala po hodine z práce doma po vyčuraní.
Tak asi se jen modlit, aby to bylo OK.
Je divny, ze me tentokrat nic jako PMS neni.
Někam se ztratila kvalita druhého tak ještě přiložím oriznutou.
@Abi2025 doktor tvrdil, že je čas ale já mám strach aby to ještě vůbec šlo 🙈 dnes jsem začala hnědě špinit ale předpokládám, že je to opět několikadenní předzvěst MS🙈 od toho potratu s tím bojuju
A co ty? Jak se cítíš?