Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1574
18.2.26 15:39
@Orchidejka13 píše: Více

Tak to mě mrzí. Ach ju. Tak hodně sil do dalšího snažení. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
18.2.26 16:47

@Zarini mám dušíka na testu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
18.2.26 19:29

@baru1525 ja ji mam kolem 14.dc, uvidim, kdy prijde tento cyklus.. očekávám koncem příštího týdne.. tak držím palce a dej vědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
19.2.26 08:11

@Orchidejka13 taky dej vědět! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
3.3.26 07:10

@Abi2025 ahoj,tak jak si dopadla včera na kontrole? Vše ok? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
3.3.26 07:13
@Zarini píše: Více

Ahooj, kontrola díky bohu dopadla dobře :srdce:
Mimi roste jak má, včera 10+4tt, tak mám radost. Viděla jsem ručičky, nožičky, srdíčko, ale fotku nemám, snad poprvé co mi ji nedal. Na screening za 14 dní a pak na gyndu 7.4. :)
Tak snad půjde vše jak má.
A co u tebe??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
3.3.26 07:16

@Abi2025 to jsem ráda 🙂a průkazku už ti dal? Já měla jít minulý týden na revizi a naštěstí k tomu nedošlo, takže vše odešlo samo. Už jsem to nějak přijala a smířila se s tím, takže dobrý. Ještě to nechci vzdát, budeme bojovat dále, uvidíme. A jak se teď cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
3.3.26 07:24
@Zarini píše: Více

Tu už mi dal, ale musíme ji ještě dopsat, nevím nemoce z přítelovi strany, už si to nepamatuji a my jsme to ještě neřekli.. tak do toho screeningu budeme muset :D
Pravda, to je dobre, že to odešlo.. a na kontrole jsi ale ještě nebyla jestli je čistá děloha nebo? Já byla 14 dní po potratu.
Přesně tak, bojuj, teď začíná jaro a lepší počasí a tak… :dance:
Já se cítím dobře celkem, ale únava je strašná, ráno fungují v práci dobrý, odpoledne už jen zívám a pak jdu uspat malou a mám co dělat abych ještě vstala, takže kolikrát se jdu vyčůrat a spat v osm taky :) takže az toto přejde bude to dobrý, nevolnosti nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
3.3.26 07:28

@Abi2025 kontrolovali mě už v nemocnici a taky už jsem byla u svého doktora, vše ok.Tak to je dobře, že ti není úplně zle.Za chvilku máš první trimestr za sebou, utíká to. Já tady pořád nakukuju do skupinky, tak pak dej vědět, jak pokračuješ. Tak se opatruj a měj se zatím hezky, pa🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.3.26 19:49

Zdravím chtela bych se zeptat ' 18.1 jsem měla normální mentruaci pak jsem mela dostat MS 15.2 ale ta neprisla misto toho spineni včera 5.3 jsem byla na ginde a tam nic nevidela doma jsem si delala test byl tam dušík ale jeste kdyz jsem byla na ginde rekla mi ze mam zvětšenou sliznici můžete mi poradit prosím?

:srdce: :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
19.3.26 08:08

Ahoj holky, dnes bych měla být 13 dpo ms mam dostat dnes nebo zítra, jelikož se delší dobu snažíme tak jsem zkusila tt a vyšel takto.
Ta čárka mi přijde hrozně slabá tak nevím, zda to není jen ryska. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3972
19.3.26 08:17

@Lleos zkus jiný test, Pepino když už, tak ukazuje hodně slabě (nebo falešně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
19.3.26 08:40

@Lleos zkus ještě jiný test třeba dr.max ten mi vždy ukázal spolehlivě a pak mamatest má hodně barviva, ale dělá hodně často falešné duchy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.26 19:46

Ahoj, říkala jsem si, ze kdyz loňský rok skončil a jede se uz spis Snazeni 2026,tak ze se zeptám jak dopadli příběhy lidi, kteří tady loni byli a pak se třeba vytratili na fb a tak?

• Citovat
  • Upravit
3972
19.3.26 20:59
@Anonymní píše: Více

Já jsem nikam nepokročila :mrgreen:. Příští měsíc jdeme do IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí